Şimdi Ara

Bursa'dan İstanbul Maslak'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi taşıtlarla gidilir? Geceleyin geriye dönmek için hangi taşıtlar kullanılabilir?

• otobüs,taksi,kamyon,motorsiklet,metro kullanabilir.

Hocam bu dediğin şehirlerin web sayfalarına bak orda ayrıntılı olarak yolunu cızebılrısın
  • gece 12'den sonra otobüs çalışmaz heralde.
    taksi pahalı.
    kamyon olmaz.
    motorsikletim yok.
    metroyu da nerden nereye gidiyor öğrenmek lazım.

Yenikapı'dan Maslak'a
    nasıl gidilir bir tarif edin yahu.
  • hangi konsere gidiyorsun joe satriani'ye mi?
  • Keşke Satriani'ye gitsem hocam.
    Dream Theater'a.
  • yenikapıda seni bekleyen birsürü taksici olucaktır onlara binebilirsin
    gece 12 oldugu için belki tek tük otobus vardır ama şansın çok az, tek çaresi o saatte taksidir , başka bir yolu yoktur.
    metrolar gece 1 e kadar calışıyor istersen taksime felan git ordan metroya binip leventte inersin
    metro taksim, mecidiyeköy , levent aarsı çalışıo,
    şuda olur yenikapıdan taksiye bin fınfıklıya gel cok uzak değil :P ordan finukuler sistemle taksime cık ordan metroya bin :S

ha bide arkanı cok iyi kollaman lazım o saatte
  • o saatte tahminim sarıyer beşiktaş minibüsleri çalışıyor olacaktır. en kötü ihtimal beşiktaştan yenikapıya taksi tutmak zorunda kalabilirisin.

belki konser çıkışı bazı merkezi yerlere taksim kadıköy vs. dolmuş yada minibüs kaldıran da olabilir.

yenikapıdan maslaka gitmek için yenikapı-taksim (otobüs) , taksim- 4. levent (metro) , 4.levent-sarıyer (otobüs ve minibüs) güzergahı ile maslaka gidebilirsin.

başka alternatiflerde var ama en mantıklısı bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağol hocam. Yalnız Beşiktaş'tan Yenikapı'ya taksi ne kadar tutar? Ayrıca İstanbul Arena yakınlarında konaklama yapılabilecek bir yer var mıdır? Son sorum, Yenikapı-Maslak arası bu 3 taşıtla ne kadar sürer?
  • taksi ne kadar tutar gerçekten bilemiyorum seni yanlış yönlerdirmiyim.

maslakta konaklama yapmaktan kastın otel vs. gibi bir şey ise o civarda uygun fiyata öyle bir imkan yok.

yenikapı maslak arası günün saatine göre değişir ama 1 saat ile 1,5 saat arası ulaşırsın belki dahada kısa sürer.

okullar kapandı havalar çok sıcak kimse dışarı çıkamıyor istanbulda.trafik fazla olmaz
  • Ya bnde gidiyorum oraya bursadan
    Ama gece orada dayımın yanında istanbulda kalıyorum.
    Goruselim
    Sabah feribot ile 7.30 mudanya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 28 Haziran 2007; 12:23:44 >
  • Ben 14:30 dakine binerim büyük ihtimal.
    Ucuza konaklama olsa güzel olurdu,Yenikapı-Bursa seferi en son 23:30 da ve yetişmem imkansız. Geri geliş için başka bir yol bulmam lazım.
  • Konser umarım guzel gecer.Havasız bir mekan mı acaba orası acık hava mı bilmiyorum
  • Açık hava sanırım,güzel diyorlar mekan için.

Vatandaşlar yardım edin geri gelişi nasıl halledeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 28 Haziran 2007; 13:24:02 >
  • walla dostum istersen gecelik taksimde felan bir otele git
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.