Şimdi Ara

Bursa'dan Fethiye'ye hangi güzergah?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
23.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayram tatili için Bursa'dan Fethiye'ye gideceğiz 2 yol alternatifi var iki laternatif KM olarak aynı uzaklıkta. Ancak yol durumu itibariyle hangi güzergah daha iyi olur, özellikle duble yollar hangisinde fazlaysa o daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 18 Ağustos 2011; 12:00:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bursa'dan Fethiye'ye En Uygun Güzergah

Bursa'dan Fethiye'ye gidenler için en kısa yol, Bursa-Muğla-Fethiye güzergahıdır. Bu güzergah yaklaşık 850 kilometre uzunluğundadır ve yaklaşık 9 saat 30 dakika sürer.

Bursa-Fethiye Yol Tarifi:

1. Bursa'dan yola çıkın ve İzmir Otoyolu'na (O-5) binin.
    2. İzmir Otoyolu'nda yaklaşık 240 kilometre yol aldıktan sonra Aydın Kavşağı'ndan (Çandarlı) çıkın.
    3. Aydın-Denizli Otoyolu'na (O-31) girin ve yaklaşık 170 kilometre yol aldıktan sonra Denizli Kavşağı'ndan (Sarayköy) çıkın.
    4. Denizli'den Fethiye Otoyolu'na (D-330) girin ve yaklaşık 440 kilometre yol aldıktan sonra Fethiye'ye ulaşın.

Bursa-Fethiye Arası Gezilecek Yerler:

Bursa'dan Fethiye'ye giderken yol üzerinde birçok farklı gezilecek yer bulunmaktadır. Bu yerlerden bazıları şunlardır:

• Aydın: Efeler Müzesi, Kuşadası Milli Parkı
    • Denizli: Pamukkale Travertenleri, Hierapolis Antik Kenti
    • Muğla: Marmaris, Dalyan, Köyceğiz Gölü

Bursa--Muğla Fethiye Yol Haritası:

Bursa'dan Muğla Fethiye yol haritasına buradan ulaşabilirsiniz: [Harita bağlantısı]

Bil tambahan notlar:

• Yolculuk süresi trafik yoğunluğuna ve mola sürelerine bağlı olarak değişebilir.
    • Güzergah üzerinde otoyol geçiş ücretleri uygulanmaktadır.
    • Bursa'dan Fethiye'ye uçakla gitmek de mümkündür, ancak bu seçenek genellikle daha pahalıdır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bursadan izmire kadarki yol hep dubleydi ve rahat gelmiştim. Tabi oradan fethiyeyi bilmiyorum dağ bayır var mıdır diye
  • Balıkesir üstünden gidilince yolun tamamına yakını duble yol, hatta İzmir-Aydın arası otoyol. Kütahya üstünden gidince Burdura kadar duble yol var ama Burdur-Fethiye arası duble olmaması lazım.
  • Karacabey Yolu bir süre çift şerit olması lazım sonrasını duble diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

Karacabey Yolu bir süre çift şerit olması lazım sonrasını duble diye biliyorum.

Bursa Karacabey yolu duble yol
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Bir yer çift şeritti çok iyi hatırlıyorum ama yeri karıştırıyorumdur.
  • quote:

quote:

quote:

Dediğiniz kısım Uluabat olabilir. Köprü öncesinde ve sonrasında bir kısım duble değil. Ama 2-3 km'yi geçmez toplamda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğiniz kısım Uluabat olabilir. Köprü öncesinde ve sonrasında bir kısım duble değil. Ama 2-3 km'yi geçmez toplamda

Biz Erdek-Topçular güzergahındaydık oradan geçmiyoruz sanıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sahilden gitmiyorsanız, Uluabat Gölü'nden geçiyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionTech16 -- 18 Ağustos 2011; 13:48:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sahilden gitmiyorsanız, Uluabat Gölü'nden geçiyorsunuzdur.

Sahilden gitmiştik

• Bozöyük-Kütahya arası epey bir bozuktu, Kütahya-Afyon arasında yer yer zemin bozuluyor fakat Burdur'dan sonrası hakkında bir bilgim yok.
  • Manisa-İzmir yolu için de çok virajlı diyorlar çok kaza oluyormuş doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Manisa-İzmir yolu için de çok virajlı diyorlar çok kaza oluyormuş doğru mu?

Manisa-İzmir arası duble yol. 25 dk. falan sürüyor . Aşırı bir viraj yok, sabuncubeli 1-2 yerde keskin dönüş var.
    Sana tavsiyem Balıkesir-Manisa-İzmir-Aydın-Muğla tarafından gitmen.
    Ben yaklaşık 15 gün önce Manisadan marmarise çok rahat biçimde 3,5 saatte gittim.Ordan fethiye 1-1,5 saat.
    Bursadan toplamda 6,5-7 saate gidilir herhalde.Yollarda çok rahat ve duble.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemented -- 18 Ağustos 2011; 17:16:02 >
  • ben izmire kadar gittim ama ordan fethiye geçmedim diger yoldanda gittim o yollar bitmiyor ama izmir yolu kısa sürüyor gibi geliyor insana
  • İzmir üzerinden gitmenizi tavsiye ederim. En son geçen yaz gitmiştim o yoldan ancak gayet güzel ve rahat bir yolculuk olmuştu. Duble yol oldukça fazla. Manisa-İzmir arası bayırlı ve virajlı ancak orasıda duble yol ve sorunlu bir yol değil. Diğer yolda da bir çok virajlı bölümle olacaktır.
    Aydın'da Çine'den geçerken köfteci Mehmet Zengin'de köfte yemenizi tavsiye ediyorum.
    Hayırlı yolculuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

İzmir üzerinden gitmenizi tavsiye ederim. En son geçen yaz gitmiştim o yoldan ancak gayet güzel ve rahat bir yolculuk olmuştu. Duble yol oldukça fazla. Manisa-İzmir arası bayırlı ve virajlı ancak orasıda duble yol ve sorunlu bir yol değil. Diğer yolda da bir çok virajlı bölümle olacaktır.
    Aydın'da Çine'den geçerken köfteci Mehmet Zengin'de köfte yemenizi tavsiye ediyorum.
    Hayırlı yolculuklar.

Önümüzdeki Cumartesi günü Muğla'ya doğru yola çıkıcaz. Yolumun üzeri, bu öneri iyi oldu

• Solu tavsiye edebilirim, geçen hafta kullandım, yolların bir bölümü asfaltlanmamış hala fakat yol nizami.

Yalnızca İzmir - Aydın otobanının Aydına giden şeridi biraz bozulmuş geçen senelere nazaran.

Sadece Çok fazla çevirme oluyor sakın kimseye kaptırmayın ve 110 hız sınırını geçmeyin.
  • Hayırlı yolculuklar
  • sagol bizde hız sınırı 90 km
  • Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınız kutlu olsun!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.