Şimdi Ara

Bursa da xbox 360 satan bilen varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar .Bursa da oturan eniştem yeğenim için playstation alacaktı fakat oyunların pahalı olmasından şikayet ediyordu.Ben de xbox360 önerdim.Daha önce hiç oyun konsolu kullanmadım ,sadece forumdan okuduğum kadarı ile önerdim.Sormak istediğim Bursa da cihazı ve oyunlarını satan bir yer varmı ?

Saygılar...

• Bence inegöl çarşısında vardır ben bursalı değilim ama devamlı gidip geliyorum her yerinide bilirim inegöl çarşısına baksın mutlaka.
  • İnegöl çarşısında altın elektronik e bir bakmanı tavsiye ederim
  • ben bulamadım geçen yıl bu zamanlar Atik Elektronikten aldım kargoyla :)
  • Bursada bulamaz.
  • Girişte krolar var uludağ game center diye orda kutusu falan var ama bilemem
  • Peki diyelimki İstanbul dan aldı.Oyun satan yer varmı Bursa da .Koskoca şehir yani sonuçta!! .Aslında dediğim gibi playstation alacktı ama oyunları çok pahalı diye söyleniyordu .Bnede xbox önerdim kopya oyun bulabilir diye.Oyunları netten kendi başına çekebileceğini zannetmiyorum eniştemin .E sonuçta yeğenim de 11 yaşında o yüzden eğer satan biryer bulamaz ise Bursa da xbox 360 kullanması sanırım doğru olmaz .
    Siz ne düşünüyorsunuz ? Acaba hiç bulaşmasınmı bu işe .Sonuçta ben de Ankarada olduğum için halledemem .Bursa da olsam anasını ağlatırdım da değilim işte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunları kargoyla istanbulda satan yerlerden alabilirsiniz her türlü ps3 den ucuza gelir.
  • Oyun satılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgay007

Girişte krolar var uludağ game center diye orda kutusu falan var ama bilemem

Doğrudur hepsi KRO .

Altın Elektroniği bilirim yaklaşık 5-6 sene önce PS1 imi yaptırmıştım.

Ama XBOX satıklarını bilmiyordum bi bakayım.
  • Var vitrinlerinde ama muhtemelen ilk üretim xbox360'lardan. O konsol yıllardan beri orda vitrinde çünkü.
  • Atik Elektronik' hemalhemsat.com da satış yapıyor fw li olarak, bir bakın isterseniz.
  • Hemn bakıyorum teşekkür ederim.Bursa da bulan ya da gören olursa bi pm atarsa çok sevinirim...
  • slm arkadaşlar bende çok aradım bursada olmasınını istedim çünkü görerek almak başka bişi burda da inegöl çarşısnda orta katta focus elektronik var ben ordan aldım jasper model fw li aldım gayet güzelsorunsuz 6 ay da firma garatisi veriyorlar herkese tavsiye ederimm a++
  • aynn bnde 13 eylülde aldım gayet memnunum 4 oyun weriyorlar bn birde kol aldım 1.6 fwli ve haziran üretimli makinalar.Focus elektroniği öneririm yeni çıkan oyunlarıda bulabilirsiniz bursada en güvenilir xbox satışı yapan yer.6 ay garantili.
  • En alt katta wrc elektorenik var orda oyun satıyorlar bildiğim kadarıyla ordan oyun alabilirsiniz??
  • ben 550 e aldım 10 oyunlaa arcade jasper 2009 üretimolanıı
  • BURSA DA VE TÜM TÜRKİYEYDEKİ XBOX 360 KONSOL VE AKSESUARLARI ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİZİMLE İRTİBATA GECEBİLİR.FİRMAMIZ PLAYSATATİON SATIŞ.SERVİS HİZMETİ VARDIR.BURSA FOCUS ELEKTRONİK

İLETİŞİM :224 223 34 79 SABİT 532 285 17 63 email ve msn:: sancar115@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus_elektronik -- 31 Ekim 2009; 10:51:30 >
  • Bende focus elektroinkten oyun alıyorum 7.50 tl,fiyat çok uygun
  • Focus elektronik soğutma modu yapıyormu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.