Var mı bildiğiniz yerler market olur. Pastane olur. Bizim buralarda yokta. Birde içi çikolata dolu olucak. Sade değil yani. Yiyeniniz bileniniz varsa cevaplarsa sevinirim.
Bulgaristan'da benzerini satıyorlardı güzel sevdim ben.Hatta adı 7 Days'ti
Bende küçüklüğümde yiyordum. Akraba vardı Yunanistan'da yaşıyordu. Üni okumaya gelmişti her geldiğinde getiriyordu. Ama şimdi o da gitti. Bulmakta zor sanırım Kruvasan'ı
daha dün bi kruvasan yedim az kala kusuyordum. hayatımda o kadar iğrenç birşey yemedim
quote:
Orijinalden alıntı: Whimsical
daha dün bi kruvasan yedim az kala kusuyordum. hayatımda o kadar iğrenç birşey yemedim
nerden aldığın neyli olduğuna bağlı yapan var yapamayan var. Yunanistanda yakının varsa giderse söyle getirsin 1 kutu sana hastası olursun bence
quote:
Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme
quote:
Orijinalden alıntı: Whimsical
nerden aldığın neyli olduğuna bağlı yapan var yapamayan var. Yunanistanda yakının varsa giderse söyle getirsin 1 kutu sana hastası olursun bence
kardeşim marketten getirmiş uno'ydu galiba markası. hiç beğenmedim hep midem ekşidi
bizim kantinde satılıyodu UNO markası altında satılıyo onlara bak büyük marketlerde olabilir özdileğe fln baktın mı
Uno bende yedim kötü bir tadı var. Özdileğe bakmadım bakıcam en kısa zamanda. Carrefour'da var diyorlardı. Seven days markası vardı. Bi getiremediler Türkiye'ye. Onlar Güzeldi ama onlar yok şimdi
7 days iyidir una falan yapamıyo hakikisi bg güzel olur
bende beğenmiyorum tadı bi garip
Eskiden Mavi paketlisi vardı. Markayı hatırlayamıyorum. böğürtlenli ve çikolatalı vardı. ama türkiyede yok. lanet olası yunanlılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme