Şimdi Ara

Bursa'da Kruvasan Satan Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı bildiğiniz yerler market olur. Pastane olur. Bizim buralarda yokta. Birde içi çikolata dolu olucak. Sade değil yani. Yiyeniniz bileniniz varsa cevaplarsa sevinirim.

• Bulgaristan'da benzerini satıyorlardı güzel sevdim ben.Hatta adı 7 Days'ti
  • Bende küçüklüğümde yiyordum. Akraba vardı Yunanistan'da yaşıyordu. Üni okumaya gelmişti her geldiğinde getiriyordu. Ama şimdi o da gitti. Bulmakta zor sanırım Kruvasan'ı
  • daha dün bi kruvasan yedim az kala kusuyordum. hayatımda o kadar iğrenç birşey yemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

daha dün bi kruvasan yedim az kala kusuyordum. hayatımda o kadar iğrenç birşey yemedim

nerden aldığın neyli olduğuna bağlı yapan var yapamayan var. Yunanistanda yakının varsa giderse söyle getirsin 1 kutu sana hastası olursun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

daha dün bi kruvasan yedim az kala kusuyordum. hayatımda o kadar iğrenç birşey yemedim

nerden aldığın neyli olduğuna bağlı yapan var yapamayan var. Yunanistanda yakının varsa giderse söyle getirsin 1 kutu sana hastası olursun bence

kardeşim marketten getirmiş uno'ydu galiba markası. hiç beğenmedim hep midem ekşidi
  • bizim kantinde satılıyodu UNO markası altında satılıyo onlara bak büyük marketlerde olabilir özdileğe fln baktın mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursada kuru buz satılan yerler?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uno bende yedim kötü bir tadı var. Özdileğe bakmadım bakıcam en kısa zamanda. Carrefour'da var diyorlardı. Seven days markası vardı. Bi getiremediler Türkiye'ye. Onlar Güzeldi ama onlar yok şimdi
  • 7 days iyidir una falan yapamıyo hakikisi bg güzel olur
  • bende beğenmiyorum tadı bi garip
  • Eskiden Mavi paketlisi vardı. Markayı hatırlayamıyorum. böğürtlenli ve çikolatalı vardı. ama türkiyede yok. lanet olası yunanlılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.