Şimdi Ara

Bursa'da Aşırı Rüzgar Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunca yıllık yaşamımda ben bu derece rüzgar görüyorum ya ölçümlere göre şuan 100km/s şiddetinde esiyormuş. Bursa'ya yeni yapılacak olan stadın vinci devrilmiş bi taksinin üstüne taksici kardeşimiz abimiz vefat etmiş sanırım. Metro telleri kopmuş devrilen vinçten dolayı. Ben bu denli şiddetli rüzgarı ilk defa görüyorum hayatımda. Başka şehirlerde de böyle rüzgar var mı ya?

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28096364.asp

• lüleburgaz, prefabrik dükkandayım 48km hız var dükkanı elimle tutuyorum.
  • Bursa besevlerde feci ruzgar var ya yuruyemiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde de acayip bi rüzgar var, dün yolda yürünmüyordu desem yeridir. Şimdi evdeyim dışardan rüzgar yüzünden savrulan birkac seyin sesi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 1 Şubat 2015; 12:37:09 >
  • Istanbul Uğur Mumcu fena.

• Yildirimdayim.Evin karşısına yapılan inşaatta çatı demirleri uçtu uçacak en fazla 10 dk si var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla dışarı çıkamıyorum ya. Yan sokaktaki binanın üst katının camları patlamış rüzgardan yeni gördüm. Koskoca profil vinci devirmiş hey canına yandımının rüzgarı ya. Şimdi arabayı kapalı ücretli otoparka çekicem böyle olmaz hep filmlerde görürdüm böyle rüzgarı ilk defa yaşıyorum korkuttu valla bu rüzgar.

@AdolfFeedler sana kolay gelsin dostum beşevler çok açık bi mevkii yani kapalı değil orda daha çok hissettiriyodur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kıyamet kopuyo mübarek
  • Eniştemin çatısındaki güvercin kümesi devrilmiş bizde kalcaklardı geri gittiler eve
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.