Şimdi Ara

bursa.bel.tr 3.413.050,00 TL'ye yapılmış(!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgora

Site çok güzel ben çok beğendim çekemeyenler çatlasın bence kelepir olmuş , belediyenin dünyaya açılan sitesi.

Ben de çok beğendim. 1 milyona mal olacak web sitesini ucuza hallaetmişler. Yazılım sektörünü destekliyor adamlar.
  • siteyi hazırlayan firmanın sahipleri bozdurdukları 350$ ın dekontu ile bakkal dükkanımdan bedava ekmek+ mısır püskülü alabilirler. hayırlı bir vatandaş sonuçta.
  • bu belediyeleri kimse denetlemiyor mu diyeceğim de hangi ülkede yaşıyoruz
  • bu fiyat nedir abi bunlar dalga mı geçiyorlar maksimum 5-10 bin liraya mal olacak birşeyi
    milyonlarca liraya yaptırmışlar bence bunun soruşturulması gerekiyor.
  • yine cehape zognoueti cekmwmamowsaa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkede yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpool__77__

quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

Sitenin tasarımına bak. 10-15 yıl önceki web siteleri gibi. Ki güzel birşey yapılsa taş çatlasa 50 bin tl tutar.
    Milyon liralar çalınıyor, uyanın akpliler!!!

hocam 50 bin bile çok fazla wordpress kullanılsa zaten çok fazla bir masrafı yok

Wordpress'i bırak kendi yazılımını yapsın. Dediğim fiyata kralını yapacak uzman insanlar var
  • o paraya ,bırak siteyi,yeni dil geliştirilir,ar-ge yapılır,yapılırda yapılır,

belediyelerde bile durum böyleyse,daha üst kurumları siz düşünün...

aklım almıyor,nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar,onca insan tepinip çalışıyor fazlaca vergi veriyor,

bunun hesabını diğer dünyada nasıl verecekler ,gelecek nesilin yüzüne nasıl bakacaklar,

hadi kendi ceplerine attılar,ama o musrif harcamaları yapmasalar,biriktirseler ,ar-ge için fon yapsalar,temelden öğrenci

yetiştirseler,destekleseler,şuan bu halde olmazdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 10 Aralık 2016; 17:48:42 >
  • bursalıların sorunu bize nesi
  • Ben hep 70 liralık internet kullandığımdan beni alakader etmeyen durum , hem parayı kolay kazanan kolay harcar , egonomi döner , eyiydi daha iyi olur.
    Benim merak ettiğim mesele bartu çizmeci bonus mu ona ekstra ödeme mi yapıyoruz.
  • Site kaliteli.

Domain zaten tek başına 1 milyar ediyor. Dünyada başka bursa yok eşi benzeride yok. Hosting'e de 1 desen diğer 1 de mühendislere gidiyor.

Yanılmıyorsam 670 mühendis 2 sene durmadan çalıştı bu site için.

Muhalefet gelmiş hemen yine.

• http://www.bursa.bel.tr/?bolum=idari&id=52

2016 yılı performans programına bakarsanız gerçek olduğunu görürsünüz.

bursa.bel.tr 3.413.050,00 TL'ye yapılmış(!)

• Ben şuanda twitter üzerinden bazı kişilere yazıyorum. Aykut Erdoğdu'ya da mail attım. Umarım görürler.
  • Bursa belediyesine operusyon üstüne operisyon , başka belediye olsa yıkılır giderdi , en azından utanırdı , maşallah ak partili belediyemiz reiz gibi dimdik duruyor.

Bartu olayı manidar arkadaşlar hangi türk bu ismi düşünebilir bu kesin cia destekli fetöistlerin yardımı ile alman gizli teşkilatı tarafından organize edilmiştir.

Hergün bu siteye girip büyük oyunu bozuyoruz günde 300 kere bu siteye girdiğini , internet explorer history'si ile ispatlayan arkadaşlara yarım ekmek patso bedava.

internet masraflı bir teknoloji bende fiberi iptal ettireceğim ayrıca belediye limiti aşmış ve limit aşımı ücreti neyin ödemiş olabilir.

Astınız , 40 katıra bağlayıp şöle saldınız , Hackletmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

Site kaliteli.

Domain zaten tek başına 1 milyar ediyor. Dünyada başka bursa yok eşi benzeride yok. Hosting'e de 1 desen diğer 1 de mühendislere gidiyor.

Yanılmıyorsam 670 mühendis 2 sene durmadan çalıştı bu site için.

Muhalefet gelmiş hemen yine.

Şaka değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • cepler ne guzel dolmustur.
  • ya arkadaşlar bişe yok 1000TL'lik tema

aylık 1000 liralık adwords reklamı verse zaten yeter

toplasan yılda 13000bin liradan fazla etmez hemen soruşturulma açılmalı
  • Bursa Belediyesi İzmir belediyesini örnek almalı. İzmir Belediyesi izmir.bel.tryi 00000000001 tlye yapmış. Ahh, CHP Bursayı alsaydı bu hizmetten Bursa da yararlanabilirdi. Ama olmadı işte; umudumuz bir başka bahara!

• Lan olum bursa simulator falan mı yaptınız siteye 3 milyon ne

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.