Şimdi Ara

Burs sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , aklıma takılan bi soru var.
    Şimdi atıyorum özel bir Üniversite'de %100 burs kazandık. Bu burs sadece eğitim ücreti için mi yoksa eğitim , yurt vs. gibi şeyleride kapsıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurdu kapsayanlar var ama geneli eğitim ücreti diyosa sadece eğitim ücreti. Mesela bilkente tam burslu girince sadece eğitim ücretini ödemezsin ama ilk 10 binin içerisindeysen yurt+nakit burs alırsın.

• Hocam hedef TM-1 ilk 3 bin Sabancı Üniversitesi %100 burs ama Ankara'da yaşıyorum. Istanbula gidince yurtta kalmam gerekecek. Eğer yurt ücretlerinide okul karşılarsa çok iyi olur. Inşallah Dediğiniz gibidir.

Üstün Başarı Sakıp Sabancı Bursu
    LYS sonucunda MDB program grubuna Tam Burs kontenjanından yerleştirilmiş olup; yerleştiği puan türündeki LYS sıralamasında ilk 1000 öğrenci içinde yerleşmiş olmak

LYS sonucunda YB program grubuna Tam Burs kontenjanından yerleştirilmiş olup; yerleştiği puan türündeki LYS sıralamasında ilk 1000 öğrenci içinde yerleşmiş olmak

o Yıllık Öğrenim Ücreti'nin tamamından muafiyet
    o 2 kişilik odada yurt ücretinden muafiyet (Yurtta kalmak istemeyen öğrencilere bunun yerine 1. ve 2. dönemlerde, yurt ücretinin 2/3’ü kadar dönemlik nakit ödeme)
    o Her yıl 9 ay boyunca ayda 650 TL nakit ödeme
    Üstün Başarı Metin Sabancı Bursu
    LYS sonucunda SSB program grubuna Tam Burs kontenjanından yerleştirilmiş olup; yerleştiği puan türündeki LYS sıralamasında ilk 1000 öğrenci içinde yerleşmiş olmak

o Yıllık Öğrenim Ücreti'nin tamamından muafiyet
    o 2 kişilik odada yurt ücretinden muafiyet (Yurtta kalmak istemeyen öğrencilere bunun yerine 1. ve 2. dönemlerde, yurt ücretinin 2/3'ü kadar dönemlik nakit ödeme)
    o Her yıl 9 ay boyunca ayda 650 TL nakit ödeme

• Hocam Sabancı konusunda çoook fazla araştırma yaptım.İlk 1000'den girersen tam burslu 2 kişilik odalarda kalabiliyorsun. + 650 TL veriyorlar(2 sene önce TM-1'den girenlere daha çoktu bu nakit.)
    İlk 1000'e giremeyip tam burslu kazanırsan 4 kişilik odalarda ücretsiz kalabiliyorsun herhangi bir nakit para alamıyorsun.Ama öğrenciyken bazı şeylere katılırsan para alabiliyorsun(tanıtımdır vs.)
  • Hocam hedefte şu anda bir yüksek bide kesin girebileceğim dediğim 2 hedef var. Birisi Sabancı Üniversitesi TM-1 yaklaşık ilk 3 k ile alan bir bölüm. Tam burslu girebilirsem ne âla bide Aklımda Kadir has Üniversitesi var fakat Kadir has üniversitesinde sadece ilk 3k girenlere yurt ücretsizmiş sıkıntı oldu bu.Ama elimden gelenin en iyisini yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighRisk -- 23 Mayıs 2016; 22:37:24 >
    KYK Yurdu uyku sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.