Şimdi Ara

önlisans okuyana neden burs yok !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yeni üyeyim bende bilgi edineyim istedim..
    ben ist da ikamet ediyorum. aydında okuyorum bi küçüğüm de bursada okuyor önlisans. diğer kardeşim lisede şuan. babam ne emekli nede memur. 3 çocuk olarak okumak ve ailede tek kişinin çalışması inanılmaz zor birşeydir babamın yerine koyduğumda bazen kendimi durumun vaziyetini anlayamıyorum bile.
    resmen 3 e bölündük. amaç yardımsa amaç öğrenciye okuyana yardım etmek ise neden 2 yıllıkları adam yerine koymuyorlar?
    ben geçen yıl başvuru yapamadım kredi\burs a.
    kız kardeşim geri ödemeli kredi alıyor bana burs çıkma olasılığı olabilir mi. hm olay şu ki araba var ve dükkan da babamın üzerine. ve şöylede bir olay vergi mükellefiyiz yani vergi ödediğimiz için mi bize devlet burs vermeyecek?
    durum hakkında bilgisi olan ve bi yer önerecek var ise yazabilir herkese iyi akşamlar diliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: hyryebsrn

merhaba yeni üyeyim bende bilgi edineyim istedim..
    ben ist da ikamet ediyorum. aydında okuyorum bi küçüğüm de bursada okuyor önlisans. diğer kardeşim lisede şuan. babam ne emekli nede memur. 3 çocuk olarak okumak ve ailede tek kişinin çalışması inanılmaz zor birşeydir babamın yerine koyduğumda bazen kendimi durumun vaziyetini anlayamıyorum bile.
    resmen 3 e bölündük. amaç yardımsa amaç öğrenciye okuyana yardım etmek ise neden 2 yıllıkları adam yerine koymuyorlar?
    ben geçen yıl başvuru yapamadım kredi\burs a.
    kız kardeşim geri ödemeli kredi alıyor bana burs çıkma olasılığı olabilir mi. hm olay şu ki araba var ve dükkan da babamın üzerine. ve şöylede bir olay vergi mükellefiyiz yani vergi ödediğimiz için mi bize devlet burs vermeyecek?
    durum hakkında bilgisi olan ve bi yer önerecek var ise yazabilir herkese iyi akşamlar diliyorum...

Sınıftan bazı arkadaşların babası serbest meslek erbabı. Resmiyette aylık ücret gözükmeyince aylık geliri 100-300 arasında yazıyorlardı, ve bursta çıkmıştı. Çevremden duyduğum kadarıyla böyle yapan çok varmış. Fakat ev, araba, arazi gibi mal mülk varsa çıkmayabiliyor. Adaletsiz bir sistemi var anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 21 Ağustos 2013; 9:49:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Okuyana Verilen KYK Bursu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.