Şimdi Ara

BURS DAYANIŞMASI(KYK, TEV, SABANCI, ANADOLU, ADD, TEKFEN, ÇYDD, ALEV, ÇEV, İTO...) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
78
Favori
90.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • takip.
  • türk böbrek vakfı ile türk kardiyoloji vakfı tıp öğrencilerine burs veriyordu sanırım
  • Mesajım bulunsun bnmde:)
  • II-Maddi İmkandan Mahrum Olmak:
    Malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak, kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak ve başka bir kamu veya özel kurumdan maaş, ücret ve burs almamak

TEV in başvuru şartlarında bu yazıyo.. eee yattı mı yani yani bu tev işi :S
    bi de kyk ile tev bağlantısı düşündürdü başvurdum diye çıkmazsa korkusu başladı :S nolcak.. başvurmak istiyorum Atatürk ilke ve devimlerine bağlı birisi olarak ama kyk dan da mahrum olmak istemiyorum
  • Çok sağlam bir konuymuş mesajım bulunsun.
  • arkadaşlar Kıbrıs Doğu Akdeniz Uluslararası Tic ve İsl Tam Burslu Kazandım DGS ile 3,4 okuyacağım burs için nerelere başvurabilirim ?
  • arkadaşlar ben lisede koç vakfından burs alıyordum üniversitede devam edermi bu burs...
  • yukarı
  • ben kyk ya burs için başvuru yaptım,,şimdi başka özel vakıf ,kurum gibi yerlere başvursam bunlar kyk başvurumu etkiler mi?
  • KYK dışında şu linktekilerin hiçbirine başvuramadım. Koç/Sabancı/TEV/Alarko vs. bunları okuldan başvuracağım. Diğerlerinin hiçbirine başvuramadım. Bir sürü kağıt işleri felan var. Tonla bilgi istiyorlar.
  • TEV'in ilk 2000 bursunda, illa ki yerleştirildiğimiz puan türünde mi ilk 2000'de olmamız gerekiyor?
  • II-Maddi İmkandan Mahrum Olmak:
    Malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak, kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak ve başka bir kamu veya özel kurumdan maaş, ücret ve burs almamak

yani ben alamıyormuyum bu durumda vakıf universitesi olunca özel kurummu oluyor ?
  • Takip. Güncel bir konu mu açsak acaba 2012 için. Bu konu güncelliğini kaybetmiş.
  • Ben de takip edeyim. KYK'ya basvurdum ama cikmayacak buyuk ihtimalle. Bilgisayara gectigimde incelerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel bir konu lazım beyler
  • tev'e başvuran var mı ya? okul dışı başarı olarak ne yazdınız bir sayfa istiyorlar da bir paragraf bile yazamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel ve yeni konudan devam edebiliriz.

2012 Burs Dayanışma Konusu ( GÜNCELLENDİ )
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65955687
  • Güncel ve yeni konudan devam edebiliriz.

2012 Burs Dayanışma Konusu ( GÜNCELLENDİ )
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65955687
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.