Şimdi Ara

Burs Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce sanal alemde hiç böyle bir teklifle karşılaşmış mıydınız, bilmiyorum... Ancak ben şansımı bir denemek istedim...

Liseyi bu sene bitirdim ve maalesef yeterli çalışma imkanlarım olmadığı için istediğim neticeyi alamadım.
    Şimdi 1 yıl daha hazırlanacağım ancak bunun için arkamda ailemin desteği yok. Kendi hayatımı kendim kurmaya çalışıyorum. Bir yurtta kalacağım bu yıl ve eğer ki beni rahat ettirecek bir burs bulabilirsem, bu yıl, hedeflediğim yeri kazanacağımın garantisini veriyorum.

Buranın uzun yıllardır takipçisiyim ve biliyorum ki çoğunuz benim akranımsınız ancak hayırlı bir habere vesile olabilir umuduyla yazmak istedim burayada... Belki bir vakfın, derneğin vs. gözüne takılırım.

Üniversite öğrencileri bile zor burs buluyorken, benim şansımın ne kadar olduğunu açıkcası bilmiyorum. Ancak boş bir öğrenci olmadığımı söyleyebilirim. Eğer ki olurda niyetli birisi çıkarsa, kendisine öğrenim yıllarım boyunca kazandığım başarıları -özelliklede şiir, kompozisyon vs. yarışmalarından- gösterebilirim.

Bu bir düşkünlük ya da yüzsüzlük müdür, onu da bilmiyorum... Ancak istikbalim için mutlak tek bir yol var benim için. O da birilerinin yardımıyla okumak...
    Sonrasında maddi & manevi borcumu fazlasıyla öderim Allah'ın izniyle.

Bende istemezdim kimseye minnet etmeyi, ancak şimdiye kadar hep küçük çabalarla kendimi idare ettim. (Misal:http://resim.donanimhaber.com/m_32819719/mpage_1/f_/key_//tm.htm#32875376%20) Ancak bundan sonrası beni aşıyor.

Bu arada, bunuda demin kendi profilime göz atarken buldum, bu sene kazanmama mani olan bahsettiğim sebepleri aylar öncesinden dertleşmek adına, yine buraya yazmışım

http://resim.donanimhaber.com/m_35587442/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35591239

Buna binaen tavsiyeleriniz var mıdır? Buradan burs çıkmasa bile, burs alabileceğim bir yer önerisinde bulunacak var mıdır?
    Sabırla okuduğunuz için teşekkür ediyorum...

• Allah yardımcın olsun kardeşim belki bi faydası dokunabilir linkin..
    http://www.turkstudent.net/cat/174
  • Çok teşekkür ederim, bir kaç yeri not aldım, gideceğim.
  • Tahmin ediyorum ki arkadaşın verdiği linkteki kurumlar falan hep üni öğrencilerine burs verirler.Sen yine de gözüne kestirdiklerine bir başvur.Şansın ne kadar olur onu bilemem.Umarım istediğin bursu bulabilirsin.Ve en önemlisi inşallah çabalarının ve çektiğin zorlukların sonunda istediğin hayatı elde edersin
  • Yukarı. Bu konu hep güncel kalmalı.
    Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah bu sıkıntılarını tez zamanda atlatırsın.
    3 konunu da okudum çok üzüldüm.Ben de öğrenciyim elimden birşey gelse keşke..
    İnşallah bir yardım, burs vs. bulursun.
  • kardeş boşuna arama bende ölüyom diriliyom dedim burs lazım dedim kimse yardım etmedi hatta bana bu forumda dilenci dediler.....

derneklere gelince çok nankörler... burs veriyo ama seni kullanıyo nasıl dersen pm ok.
  • Temennileriniz için teşekkür ederim...
    @eh işte, hayırlısı, bende şansımı deniyorum çok umutlu olmasamda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim canını sıkma ben elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışacağım,
    bu konuda yardımcı olabilirim gerçekten,babam vakıf işleriylede uğraşır

Ve çevresi bu konuda hatrı sayılır derece vardır.
    Onunla bir konuşayım sizden ne tür şeyler isteyecekler öğreneyim tekrar bu konuya mesaj atarak

bilgilendirmede bulunurum.Tabi ki bildiğim şans işi, konteyjan meselesi.. yer olursa ve bir aksilik çıkmazsa
    sana ayarlamaya çalışırım.
    sonuçda bir sürü kişiye burs veriyorlar imkanları elverdikçe bunlardan birisi neden sende olmayasın.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 17 Ağustos 2010; 7:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Kardeşim canını sıkma ben elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışacağım,
    bu konuda yardımcı olabilirim gerçekten,babam vakıf işleriylede uğraşır

Ve çevresi bu konuda hatrı sayılır derece vardır.
    Onunla bir konuşayım sizden ne tür şeyler isteyecekler öğreneyim tekrar bu konuya mesaj atarak

bilgilendirmede bulunurum.Tabi ki bildiğim şans işi, konteyjan meselesi.. yer olursa ve bir aksilik çıkmazsa
    sana ayarlamaya çalışırım.
    sonuçda bir sürü kişiye burs veriyorlar imkanları elverdikçe bunlardan birisi neden sende olmayasın.

İyi forumlar.

merhabalar.. bu burslar neden (lise içinde) büyük çoğunlukla hep meslek liselerine verilir anlamış değilim. Ben fen lisesinde okuyorum, bir tane burs alabilmiş değilim, sadece devlet bursu alıyorum 3 ayda bir 200 lira ... bu iş neden böyle yahu ???

• HellLord_gs , çok teşekkür ediyorum, mesajınız çok mutlu etti beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahassür

HellLord_gs , çok teşekkür ediyorum, mesajınız çok mutlu etti beni.

Şunuda söylemekde fayda var, ben elimden geleni yapacağım olmazsa bende üzüleceğim fakat
    sizde aramayı bırakmayın sakın.yakında bilgilendireceğim sizleri,iyi forumlar.
    @rsy10
    Bir fikrim yok hocam sonuçda bu işlerle haşır, neşir değilim.
  • Tabii ki, ilgileniyor oluşunuz bile sevinç kaynağı. Tekrar teşekkür ederim
  • Kazanan bile burs bulamazken seninki daha kazanmadan burs almak..imkansız gibi birşey zaten lisans öğrencilerine veriliyo diye yazıyo şartlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.