Şimdi Ara

Burs almak için bölüm yazmak ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın 5k sıralaması var. Boun felsefe yazmayı düşünüyor hem hazırlık okuyup hem de devletin verdiği burs olanaklarından faydalanmak için ama bir dahaki sene yks puanini kullanarak hukuka geçmeyi düşünüyor. Hazırlıktayken burs alabilir mi o şekilde ve sonraki sene hukuka geçince bir problem olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up fikri olan

• Evet, hazırlıkta alabiliyor. Bölümler arası geçiş yapmayı bilmiyorum

• The Bender kullanıcısına yanıt

Anladım hocam sağolun mantıklı o zaman

• Arkadaşınızın burs alacağı kesin mi? Benim bildiğim felsefe özelinde 2 burs var.

Birincisi devlet üniversitelerinde felsefeye yerleşen ilk 3 kişi içinde olursan 800 liralık bir burs veriliyor. Geçen yıl Boğaziçi felsefeye ilk giren 1028. olmuş. Aradaki kişilerin sıralaması kaç bilmiyorum ama arkadaşınıza bu yıl kesinlikle bu burs gelir mi bilmiyorum.

İkinci olarak Tübitak temel bilimler bursu var. O burs TYT sıralamasına göre veriliyor. Eğer arkadaşınız TYT'de ilk 25000 içinde değilse o bursu da alamaz. Arkadaşınızın bu burs koşullarına ve kazanıp kazanamayacağına iyi bakması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F49FC6E4 -- 30 Temmuz 2021; 14:31:15 >
  • Aynen hocam araştırmış, sanırım 2. dediğiniz burs için istiyor. Bana eğer olursa mantıklı geldi ama iyice arastirmasini söylerim sağolun

• Burs için fantezi yapmamanızı öneririm, yatay geçişi yapamazsa bu işten tek karlı çıkan psikologlar olur haberiniz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bounts B kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt

Hocam bu yatay geçiş değil galiba ben yanlis anlamadiysam. Yerleştirme puanini kullanmak ile olmuyor mu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bounts

Hocam bu yatay geçiş değil galiba ben yanlis anlamadiysam. Yerleştirme puanini kullanmak ile olmuyor mu bu?

Her ne kadar yerleştirme puanıyla geçiş yapsa da onun da kontenjanı var diye biliyorum. Gerçi o kontenjanlar çok kolay dolmuyor ama ne olacağı belli olmaz. Ek olarak cidden foruma sormaktan ziyade bir eğitimciyle konuşmanızda yarar var. Bilgisine güvendiğiniz birine gidip sorun.

Ek olarak küçük bir şey danışayım çünkü ben de bilmiyorum, seneye hukuk 5 yıl olacak deniyor. Arkadaşın o furyaya denk gelip 4 yılda bitireceği şeyi 6 yıl yapıp depresyona girmesin?

Yok hocam eğitimcilere de danisiyor kendisi ama buranin da fikrini alalim dedim ben o yüzden yazdım. Hocam ingilizceyi iyi öğrenmek istiyor, bounda hazirlik okumasi + hukuk (5 yıl dahi olsa) mesleğinde daha iyi olacagini dusunuyor ondan öyle. Cevaplariniz icin sağolun

2021 girişimlerde 5 yıl oluyacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son kez up fikri olan var mı

• Hocam myp ile yatay geçişte başka bölüme geçişi iyice araştırın, burada çok bilgi elde edemezsiniz bu konuda yetkili birileriyle konuşun, youtubeda akın hoca var instagramdan vs ona ulaşmaya çalışın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.