Şimdi Ara

Burnumdan kan geldi yardım edin ÖLÜYOMUYUM BEN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha demin kafamı yıkarken burnumun sağ deliğinden baya bi kan geldi sonra bitti...Sanırım yukarıda pıhtılaşmış bişey vardı ordan sonra azcık daha geldi..

Sabah yıkanmıştım bişeyim yoktu burnumuda sümkürmüştüm ama bugün kafamı yıkarken su tamamen soğuktu sıcak olmasını beklemeden kafamı soktum sizce ondanmı olmuştur ama burnumun içinden bi pıhtı geldi..Ve sanırm bundan 1 hafta önce serce parmağımdaki tırnağı yemis elimle oynuyodum mal gibi merak edip o tırnağı burnuma soktum sonradan yengem falan geldi aniden bende yanlıslıkla içime çekmiş olabilirim yada durmadan almaya çalıştım onu ama aldımmı bilmiyorum sizce o yüzden olabilirmi?? ne yapayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 26 Ekim 2008; 22:50:55 >

• up ..
  • İlk defa mı burnun kanıyor?
  • Arkadaşım denk gelmiştir korkma korkacak birşey yok.Bendede olur arada.Ayrıca soğuk su ilede ilgisi yok.Ben çok yıkadım buz gibi suyla kafamı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darthling

İlk defa mı burnun kanıyor?

evet ilk defa kesinlikle
  • Yaw bişey olcakmı bana ? Sabahleyinde burnumu temizledim ama yoktu bişey off ... ne olcak bana acep..
  • Dikkat et başka yerlerinden kan gelmesinSonro ömürboyu damga olarak kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ölcen 2 saate kadar.

burun kanaması iyidir gerçekten iyidir şaka yapmıyorum.çok aşırı olmadıkça tabi
  • quote:

Yaw bişey olcakmı bana ? Sabahleyinde burnumu temizledim ama yoktu bişey off ... ne olcak bana acep..

yaşın kaç senin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

Yaw bişey olcakmı bana ? Sabahleyinde burnumu temizledim ama yoktu bişey off ... ne olcak bana acep..

Vasiyetnameni şimdiden hazırla

yada senin adına konu açayım kan aranıyor diye birde üst konu yapsınlar, sende rahatla bizde
  • sedat abininde burnundan kan gelmişti.ondada senin durumun aynısı oldu.sonu ne oldu gördün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

yaşın kaç senin?

17 .. senin ?
  • Korkma Bişey Olmaz. Ya Damar Çatlamıştır Yada Burnunda Yara Vardır. Burnunu Karıştırmıssın Yara O Zmn Olmuştur. Bi Ara Benimde Burnum Çok Kanıyodu. Damar Çatlamıs. Sana Tavsiyem Kanarken Bi Peçeteyi Top Biçimine Getir Burun Deliklerine Girecek Kadar Olsun. Onu Burnunun İÇine İyice Sok. Sırt Üstü Yatma Başın Öne Eğik Olarak Otur.
  • quote:

17 .. senin ?

23

eşşek kadar adam olmuşsun burnum kanadı nolacak bana diye soruyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Korkma Bişey Olmaz. Ya Damar Çatlamıştır Yada Burnunda Yara Vardır. Burnunu Karıştırmıssın Yara O Zmn Olmuştur. Bi Ara Benimde Burnum Çok Kanıyodu. Damar Çatlamıs. Sana Tavsiyem Kanarken Bi Peçeteyi Top Biçimine Getir Burun Deliklerine Girecek Kadar Olsun. Onu Burnunun İÇine İyice Sok. Sırt Üstü Yatma Başın Öne Eğik Olarak Otur.

burnuma buz koyayımmi sence ? ..

Eğer o peçeteyi sokarsam içeri nasıl geri alcam ? Benim burun biraz iride

• quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

17 .. senin ?

23

eşşek kadar adam olmuşsun burnum kanadı nolacak bana diye soruyosun

abi o pamuğu yeme korkusu işte
  • Korkma burun bölgesindeki kılcar damarlar çok kolay kanama yapabiliyor. Hapşurunca bile burnun kanayabilir. Bu arada peçetenin boyu önemli. Tam olması lazım aksi halde kanında etkisiyle yapışır kalır. Ameliyata kadar gider o zaman. Tam hesap için yan profilden bir foto koy. Ona göre birşeyler söyleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 26 Ekim 2008; 23:01:48 >
  • Evet öleceksin.

Ama ölmen burnunun kanamasından değil, natürel bir "brainless" sendromundan kaynaklanacak.
  • bi şey olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu.bencede korkmana gerek yok.her insanda ara sıra olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Korkma burun bölgesindeki kılcar damarlar çok kolay kanama yapabiliyor. Hapşurunca bile burnun kanayabilir. Bu arada peçetenin boyu önemli. Tam olması lazım aksi halde kanında etkisiyle yapışır kalır. Ameliyata kadar gider o zaman. Tam hesap için yan profilden bir foto koy. Ona göre birşeyler söyleriz...

Artık kanamıyorki burnum...

Sadece o ilk kanamada pıhtının arkasından biraz kan geldi ondan sonra bi daha gelmedi bişey..

Resim konusu sence gereklimi hâla?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.