Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cocker

NFS'yi falan bırakın, ölmüş bir seri ağlayanı yok. Konumuz NFS değil zaten. Son ekran görüntüleri çok hoş duruyor. Lamborghini Countach'i görünce bir an gözlerime inanamadım. Oynanabilirliği yarı sim. tadında olursa süper olur. Bir ara kısıtlama olmadan demo yayınlanacak deniyordu. Haber var mı?

Yarı sim. derken , daha önce hiçbir Burnout oynamadığın çok belli oluyor. Burnout arcade'in sınırlarında olan bir oyundur, NFS yanında sim. kalır o derece.

Tarzı Flatout'a benziyor ama PC'lere gerçek anlamda yakın ve bu kalitede bir oyun çıkmadı. Özellikle hız duygusunu hiçbir oyunda bu serideki gibi hissedemezsiniz.

Bu arada motorsiklet yarışları falan deniyor ne iş anlamadım, sanırım PC'ye baya bir eklenti gelecek. Oyunu bir de PC'de oynamak şart oldu.

• grafikler süper
  • pc ye gelecek olan ultimate box ın içinde diğer platformlarda indirilebilr olan içerikler direk yüklü olarak gelicek yani biz pc ciler bu konuda daha şanslıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Demo bu aymı çıkacak?

ben de sorim
    oyun ne zaman çıkıcak tarih değişikliği var mı???
  • Şubatın ilk haftası sabret az kaldı
  • Çıkış tarihini 3 Şubat olarak biliyorum ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

NFS'yi falan bırakın, ölmüş bir seri ağlayanı yok. Konumuz NFS değil zaten. Son ekran görüntüleri çok hoş duruyor. Lamborghini Countach'i görünce bir an gözlerime inanamadım. Oynanabilirliği yarı sim. tadında olursa süper olur. Bir ara kısıtlama olmadan demo yayınlanacak deniyordu. Haber var mı?

Yarı sim. derken , daha önce hiçbir Burnout oynamadığın çok belli oluyor. Burnout arcade'in sınırlarında olan bir oyundur, NFS yanında sim. kalır o derece.

Tarzı Flatout'a benziyor ama PC'lere gerçek anlamda yakın ve bu kalitede bir oyun çıkmadı. Özellikle hız duygusunu hiçbir oyunda bu serideki gibi hissedemezsiniz.

Bu arada motorsiklet yarışları falan deniyor ne iş anlamadım, sanırım PC'ye baya bir eklenti gelecek. Oyunu bir de PC'de oynamak şart oldu.

Daha önce Burnout oynamadım. Neyse artık, arcade olsun da en azından NFS kadar düşük kaliteli olmasın. Kaliteli yarış oyunu yapmak ayrı bir olay.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Çıkış tarihini 3 Şubat olarak biliyorum ben...

evet doğru olması lazım 3-9 şubat arası bişe olmalı..
    valla orjinali uygun fiyata gelirse orjinal almayı düşünüyorum bu oyunu..
  • Arkadaşlar Logitech G25 ile sorunsuz çalışırmı bu oyun bende orjinal alıcam...eğer öyley ise..
  • quote:

quote:

quote:

Daha önce Burnout oynamadım. Neyse artık, arcade olsun da en azından NFS kadar düşük kaliteli olmasın. Kaliteli yarış oyunu yapmak ayrı bir olay.

Kalitesini ifade etmek açısından son Burnout oyunlarının incelemelerini ve aldığı notları ekliyorum.

Burnout 3: Takedown (100/94)
    http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=1369

Burnout Revenge (100/94)
    http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=1908

Burnout Paradise (100/90) (PC'ye çıkacak olan)
    http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=2709

Son olarak Burnout serisi en çok konsol sattıran serilerden biridir. Zaten gerçek anlamda konsol sattıran araba yarışı serisi olarak Burnout ve Gran Turismo serileri vardır, biri arcade diğeri simulsayon kralı.
    Burnout serisi için PS2 alan çok arkadaşım var, NFS serisi ile karşılaştırılması bile abestir.

• cidden super gozukuyor eger sistem dostu olursa cok iyi tutar diyorum
  • Sizleri biraz daha heyecanlandırayım.
    Gif'leri Dante yapmıştır buradan kendisine teşekkür ediyorum. Ben de konsol bölümünden arakladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 19 Ocak 2009; 0:18:07 >

• Arsenic güzelmiş hakkaten

Yüksek hız hissiyatını iyi vereceğini umuyorum
  • arsenic çok saol süper görüntüler
  • 16 gün kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 18 Ocak 2009; 22:47:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

nfs nin most wanted devamını ya da daha kaliteli bir oyun yapması gerekiyor pro street nfs nin ruhunu bozmuştu.
    NFS'in ruhu çoktan bozulmuştu zaten ta Underground'dan beri.

NFS Carbon ve MW gayet iyiydi
  • Bende ps3 te bir arkadaş oynarken gördüm o görüntüde oynarsak zaten tamamdır pc de
  • quote:

Sizleri biraz daha heyecanlandırayım.

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: solid

Bende ps3 te bir arkadaş oynarken gördüm o görüntüde oynarsak zaten tamamdır pc de

Eğer son anda aksi bir şey olmasa ps3'ten daha kaliteli görselleri olan bir oyun çıkar karşımıza.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: solid

Bende ps3 te bir arkadaş oynarken gördüm o görüntüde oynarsak zaten tamamdır pc de

Eğer son anda aksi bir şey olmasa ps3'ten daha kaliteli görselleri olan bir oyun çıkar karşımıza.

Port olunca kalite düşüyor gibi geliyor bana...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.