us tan bakiyim şimdi.uk psn de demos gibi kısım yok o kötü
arkadaşlar bir sorum olucak oyunu takas yolu ile aldım ancak ses yok oyunda :((( ne videolarda ne menüde nede oyun içerisinde hiç ses yok bu sorun nasıl düzelir sizce ???
quote:
Orijinalden alıntı: angelmst
arkadaşlar bir sorum olucak oyunu takas yolu ile aldım ancak ses yok oyunda :((( ne videolarda ne menüde nede oyun içerisinde hiç ses yok bu sorun nasıl düzelir sizce ???
Zamanında bu oyunu ılk aldıgımda forumdakı mıstıkv arkadasımıza sormustum ya ben oyunu aldım ama sess falan yok neden dıye kıme sorduysam bılmıyordu sorunu neyse bende bırseyler denedım ve dorunu cok garıp bır sekılde cozdum nasılmı anlatayım
oyunu taktıktan kullandıgım monıtorden ASPECT RATIO ozellıgınden FULL - OVERSCAN - ve 1:1 secenegı vardı bende FULL secılıydı OVERSCAN ı secınce sesler gelmeye basladı
yanı kısaca demek ıstedıgım eger dedıgıme benzer bır ayar yerı varsa degıstır duzelır oyle umuyorum sonra eskı ayarına gerı getırsen bıle sesler gelmeye devam edıyor
bugune kadar sadece bu oyunda boyle oldu anlamıs degılım.
kullandıgım monıtor 26 inç. Asus VK266H FULLHD
arkadaşlar burnout paradise the ultimate box ta big surf island ı ancak parayla mı alabiliriz yoksa kazanılıyormu?
kesinlikle para ile alırsın forumda full burnout paradaise ultimate herşeyi ile 25 tl satan arkadaş var. cd aldıysan eklentileri yüklersin cd almadıysan tüm oyun ve eklentileri yüklersin psnden.ps3'e ama cd aldıysan cd nin bölgesi 2.bölge olmalı
arkadaslar bu oyunun yani burnout paradise ve burnout paradise ultimate box arasindaki fark nedir? hangisi daha iyi almayi düsünüyorum
burnout paradise oyunun extra içerik olmayan hali ultimate ise oyunun şimdiye kadar çıkmış tüm eklentileri mevcut arabalar motorlar toy araçlar ve ada eklentisi ada eklentisinin içindede ada yarışları yani alabiliyorsan ultimate daha iyi .
banaa toy car,legendary car ve big surf island ı olan gönderebilirmii psn:X-Dragon-Man-X lütfenn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme