Şimdi Ara

Burnout Paradise Cagney Update Çıktı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • us tan bakiyim şimdi.uk psn de demos gibi kısım yok o kötü
  • arkadaşlar bir sorum olucak oyunu takas yolu ile aldım ancak ses yok oyunda :((( ne videolarda ne menüde nede oyun içerisinde hiç ses yok bu sorun nasıl düzelir sizce ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelmst

arkadaşlar bir sorum olucak oyunu takas yolu ile aldım ancak ses yok oyunda :((( ne videolarda ne menüde nede oyun içerisinde hiç ses yok bu sorun nasıl düzelir sizce ???

Zamanında bu oyunu ılk aldıgımda forumdakı mıstıkv arkadasımıza sormustum ya ben oyunu
    aldım ama sess falan yok neden dıye kıme sorduysam bılmıyordu sorunu neyse bende
    bırseyler denedım ve dorunu cok garıp bır sekılde cozdum nasılmı anlatayım

oyunu taktıktan kullandıgım monıtorden ASPECT RATIO ozellıgınden FULL - OVERSCAN -
    ve 1:1 secenegı vardı bende FULL secılıydı OVERSCAN ı secınce sesler gelmeye basladı

yanı kısaca demek ıstedıgım eger dedıgıme benzer bır ayar yerı varsa degıstır duzelır
    oyle umuyorum sonra eskı ayarına gerı getırsen bıle sesler gelmeye devam edıyor

bugune kadar sadece bu oyunda boyle oldu anlamıs degılım.

kullandıgım monıtor 26 inç. Asus VK266H FULLHD

• arkadaşlar burnout paradise the ultimate box ta big surf island ı ancak parayla mı alabiliriz yoksa kazanılıyormu?
  • kesinlikle para ile alırsın
    forumda full burnout paradaise ultimate herşeyi ile 25 tl satan arkadaş var.
    cd aldıysan eklentileri yüklersin cd almadıysan tüm oyun ve eklentileri yüklersin psnden.ps3'e
    ama cd aldıysan cd nin bölgesi 2.bölge olmalı
  • arkadaslar bu oyunun yani burnout paradise ve burnout paradise ultimate box arasindaki fark nedir? hangisi daha iyi almayi düsünüyorum
  • burnout paradise oyunun extra içerik olmayan hali ultimate ise oyunun şimdiye kadar çıkmış tüm eklentileri mevcut arabalar motorlar toy araçlar ve ada eklentisi ada eklentisinin içindede ada yarışları yani alabiliyorsan ultimate daha iyi .
  • banaa toy car,legendary car ve big surf island ı olan gönderebilirmii psn:X-Dragon-Man-X lütfenn
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.