Şimdi Ara

BURNA NE DİYO.BAKARMISINIZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

trade my articuno for a crasselia,dark groudon,darkarai,rayquaza or gosthly rayquaza,giratina,heatran you choose which one for trade.

if you have a rayquaza or other rare pokemon´s that i don´t have trade with me ,se voce ver um rayquaza ou outro pokemon que eu nao tenho troque comigo.!!!!

• www.hemencevir.com dan bulabilirsin

Bir crasselia, karanlık groudon, darkarai, rayquaza veya gosthly rayquaza için benim articunomu ticaret yap, giratina, senin, ticaret için hangisinin olduğunu seçtiğin heatran.

böle dio ama bu düzgün cevirmio yaa anlasılmıo bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaCk LuStEr -- 23 Mayıs 2007; 11:39:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kagan_fatih

www.hemencevir.com dan bulabilirsin

Bir crasselia, karanlık groudon, darkarai, rayquaza veya gosthly rayquaza için benim articunomu ticaret yap, giratina, senin, ticaret için hangisinin olduğunu seçtiğin heatran.

yai işte sende crasselia groudon rayquaza ve g rayquaza warmış bunlardan birisi için benim articuno yu ben sana weriyim diyo hangisini trade yapacaksan önce ona pm at trade e koydum diye ya da no de
    bu arada crasellia karşılığında ali_emo nickinden poke seçermisin

• quote:

Orjinalden alıntı: ali_emo

quote:

Orjinalden alıntı: kagan_fatih

www.hemencevir.com dan bulabilirsin

yai işte sende crasselia groudon rayquaza ve g rayquaza warmış bunlardan birisi için benim articuno yu ben sana weriyim diyo hangisini trade yapacaksan önce ona pm at trade e koydum diye ya da no de
    bu arada crasellia karşılığında ali_emo nickinden poke seçermisin

SERİYİ TAMAMLAYABİLMEM İÇİN G SABLEYEYİ İSTİYORUM.OKMU.

• www.hemencevir.com Öğrendin artık çevirme sitesini daha da böLe konuLar açmassın inşaLLah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.