Şimdi Ara

burgerkingte ölümcül kavgam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 39 derecelik havaya aldırış etmeden giydiğim kırmızı deri pantolonumla dışarı fırladım.sabah çiğ yumurta içmiştim ve karnım hala açtı.baklava desenli çoraplarımı geçirip şoföre beni en yakın burgerking şubesine götürmesini söyledim.bütün bozuklukları uzatarak usulca ayrıldım arabadan.koşarak içeri girdim bi yandan küçük sivilceli suratların verdiği öfke ve nefret bi yandanda pantolonun verdiği daralmayla kasiyere yaklaştım."ahaaha buyur babalık" dedi.ben ise hiç onda değildim arkada patatis kızartan kıza bakıyordum.aynı anda bana bi steakhouse getirtmesini söyledim.

yanıt alamadım.adam sanki travmatize olmuştu.ve aniden çığlık attı

lanet olsun dostum bu kokuda ne tıpkı babanemin çorapları gibi kokuyosun ow yeah demesiyle arkadaki kızın suratını ekşitmesi bir oldu.bütün ahali bana bakıyordu foyam ortaya çıkmıştı artık sabah yediğim yumurtayı herkes biliyordu.kafamda arkada oturan kıvırcık saçlı ergenlerin gülüşleri geliyordu ilk önce tepsiyi elimin tersiye adama fırlattım.
    tepsi suratıma çarptı adam böğürmeye başladı herkes bana gülüyordu cebimden çıkarttığım çakmakla ortalığı ateşe verdim ardından kasiyere Usta Sensei den öğrendiğim hareketle ölüm vuruşu yaptım arkama bakmadan koşmaya başladım evet bütün burgerking yanıyordu.acıyla karışık bir gülüş atıp keyif cigarası çıkarttım

• Okumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_U -- 7 Temmuz 2013; 15:44:32 >
  • hayır
  • hll qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebessüm.avi
  • Okumayın

•  burgerkingte ölümcül kavgam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam öncelikle emeğinize sağlık yalnız beğenmediğim bir kaç hususu da belirtmeden geçemeyeceğim.Bir kere hikaye tamamen klişelerden oluşturulmuş yaratıcılık ve hayal gücünüz zayıf biraz.Anlatımınız da keza aynı şekilde pek sürükleyemiyor.Daha başlıktan itibaren hikaye itici geliyor ve çoğu kişi okumuyor yazık oluyor.Genel olarak ise güldürmese de düşündürdüğü için puanım on üzeriden bir.

• oku mu desem okuma mı desem karar veremedim.Araf bıraktın
  • çiğ yumurta kısmı hariç tebessüm ettim
  • tebessüm ettim bidahakinde zebanilerle süsle :)
  • olmamış

• CSB güzel kanka iyi güldüm sayende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.