Bugün işe alındım müdür beni işe aldı sigortamın başlaması için gerekli belgeleri hazırlıyorum başladığımda ne yapacağımı bilmiyorum mutfağa koyarlar ilk ama daha önce deneyimim yok siz çalışırken süreç nasıl gelişti yardım ederseniz sevinirim |
BURGER KİNGDE ÇALIŞMIŞ OLANLAR, YARDIM!

-
-
Başvuruyu nasıl yaptın? Mağazaya gidip form doldurmak istiyorum mu dedin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64Başvuruyu nasıl yaptın? Mağazaya gidip form doldurmak istiyorum mu dedin?
Hocam ben uzun süredir iş arıyordum anaannemde kendi kendine ilan asılı olmamasına rağmen gidip sormuş müdürde gelsin bi bakalım demiş 1 temmuzdan sonra alım başlayacak demiş bende gittim kasadaki bir bayan çalışan bana form verdi doldurdum oradan da müdürle karşılaştım formu incelerken konuştuk temiz birine benziyorsun seni işe aldım dedi belgeler var işte bir tek onları tamamladığımda başlayacağım
-
O tür yerlerde çalışmak zor.
KFC de çalıştım oradan biliyorum. Ki orada sadece tavuk var en kolay olduğu söylenen yer bile çok zordu.
Burker King gibi yerlerde menüde tavuk, et her çeşit şey var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-38EAF14ED
KFC de çalıştım oradan biliyorum. Ki orada sadece tavuk var en kolay olduğu söylenen yer bile çok zordu.
Burker King gibi yerlerde menüde tavuk, et her çeşit şey varHocam zaten sosyal fobim, özgüven problemlerim var niye korkutuyorsunuz beni ne demek zor ya altı üstü ne yapıyoruz sanki?
-
hocam sakin ol korkacak bir şey yok. orada çalışan insanlar senden çok mu farklı sanki. ilk başlar heyecanlı olursun hafif zorlanabilirsin ama her iş gibi birkaç güne alışırsın
-
Çalıştığınız zaman görürsünüz.
İş sadece yemekleri hazırlamak değil.
Çok detaylı, temizliğe önem verilen yerler. Bildiğin hamallık da yapıyorsun depodan malları çıkarırken.
Bunların hepsini geçtim. Seni 1 dakika boş bırakmazlar. Ve aşırı hızlı olmanı beklerler.
Korkutmak değil bu. Çalışınca yaşayacağın şeyleri söyledim. Hatta az bile söyledim. Dediklerimden fazlası var.
Sosyal fobi türü şeyler bende de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BroteinCihocam sakin ol korkacak bir şey yok. orada çalışan insanlar senden çok mu farklı sanki. ilk başlar heyecanlı olursun hafif zorlanabilirsin ama her iş gibi birkaç güne alışırsın
Çok sağolun hocam değerli yorumunuz için, içimi rahatlattınız vallahi..
Müdürde zaten biz ne alakasız adamları aldık öğrettik bir şey olmaz sanada gösteririz demişti ben sıkça burger'dan yediğim için menülere falan da aşinayım yani kasaya alırlarsa zorlanmam ama genel olarak ne yapıcam bilmiyorum matematiğimde kötüdür etkiler mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-38EAF14EDÇalıştığınız zaman görürsünüz.
İş sadece yemekleri hazırlamak değil.
Çok detaylı, temizliğe önem verilen yerler. Bildiğin hamallık da yapıyorsun depodan malları çıkarırken.
Bunların hepsini geçtim. Seni 1 dakika boş bırakmazlar. Ve aşırı hızlı olmanı beklerler.
Korkutmak değil bu. Çalışınca yaşayacağın şeyleri söyledim. Hatta az bile söyledim. Dediklerimden fazlası var.
Sosyal fobi türü şeyler bende de var.
Mal taşımak, temizlemek falan önemli değil de hesap yapmam gereken duruma düşmesem yeterli matematiğim kötü
-
müşteri nakit öderse belki heyecandan biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama kartla öderse zaten kasa kendisi hesaplıyor sen de cihaza geçiriyorsun
-
Geçmiş olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hagh
Geçmiş olsunHocam yapmayın etmeyin zaten sosyal fobim var asosayalim özgüven 0
böyle şeyler demeyin alışırım herhalde
-
quote:
Orijinalden alıntı: BroteinCimüşteri nakit öderse belki heyecandan biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama kartla öderse zaten kasa kendisi hesaplıyor sen de cihaza geçiriyorsun
Hesap makinesi falan var mı makinenede hocam?
-
quote:
Bu mesaj silindi.:( hocam yapmayın lütfen mobing yiye yiye alışacaz işte öyle ağlak bir tip değilim niye bana bağırdı diye üzülmemde yani ne bileyim müdür iyi birine benziyordu işimi yapıcam parama bakıcam hedef bu
-
Ne uzulmesi mubarek aksine sinir olacaksin icten ice.Neyse ben ne desem bos su an yasayinca goreceksin.
Kasalarda para üstünü otomatik gösterir zaten aldığın parayı yazarsan geriye ne vereceğin yazar.
Örneğin 15.35 tuttu müşteri sana 50.50 verdi 50.50 diye yazarsan 35.15 vereceğini yazar.
bu tür yerlerde sürekli olmayacak şekilde girebiliyor muyuz işe? dersler başlayana kadar 3 ay falan girmek istesek alırlar mı?
-
quote:
Bu mesaj silindi.Mobbing yaşadınız mı hocam daha önce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 1 Temmuz 2021; 21:1:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E8CD1EC3FHocam zaten sosyal fobim, özgüven problemlerim var niye korkutuyorsunuz beni ne demek zor ya altı üstü ne yapıyoruz sanki?
Alıntıları GösterBunları aşmana oldukça yardımcı olur bence çalışman.
En Beğenilen Yanıtlar

Çalıştığınız zaman görürsünüz. İş sadece yemekleri hazırlamak değil. Çok detaylı, temizliğe önem verilen yerler. Bildiğin hamallık da yapıyorsun depodan malları çıkarırken. Bunların hepsini geçtim. Seni 1 dakika boş bırakmazlar. Ve aşırı hızlı olmanı beklerler. Korkutmak değil bu. Çalışınca yaşayacağın şeyleri söyledim. Hatta az bile söyledim. Dediklerimden fazlası var. Sosyal fobi türü şeyler bende de var. |
KFC de çalıştım oradan biliyorum. Ki orada sadece tavuk var en kolay olduğu söylenen yer bile çok zordu. Burker King gibi yerlerde menüde tavuk, et her çeşit şey var |
Benzer içerikler
- kişiyi suç işlemeye toplum iter münazara
- sevgilinin annesine doğum günü mesajı
- the weeknd often [censurada] şarkı sözleri
- aşti kızılay arası
- tebeşir tozu içince doktor anlar mi
- huawei boykot mu
- moonwalker ayakkabı
- samsung projeksiyonlu telefon
- penis nakli
- ince belli çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X