Şimdi Ara

BURGER KİNG'te ÇALIŞMAKK !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
4
Favori
5.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    at eti dalgası Tr için geçerli değil.
    ayrıca atık kutuları var yere ne düşerse düşsün atığa gidiyor
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    diyorum ya bana fabrika tarzı işler olucak böyle insanla içiçe olcağım iş kesmiyo beni. Bakalım henüz burada kapanış vardıyası yapmadım herkes illahlah ediyo belki benım hosuma gider
  • ben de niyeyse insanlarla kontakta olan işleri sevıyorum.
    kasiyer bankacılık vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam normalde insan olan ilişkide fabrikaya göre daha kolay iyi geçer ama tabi sen nasıl istersen şunu şöyleyim fabrikada adamı yerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 22 Nisan 2016; 0:32:10 >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Burger da hiç oturmuyosun net ayaktasın dayansan bile laf ediliyo ve sürekli gözetim altındasın.
    Fabrikada 2çay aran ve yemek aran var. ve önunde yapcağın iş belli. Bugün bölge müdürü geldi mesela burger a mıllete nasıl saydırıyo görmelisiniz
    Restoran müdürleri ipe dizildi adeta. TAB müdürleri bile cok fena. Ama sabır arkadaşlar kapanışa gecicem heralde pazartesi onuda editlicem
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Koton işinin deposunu istiyodum aşağı komşum müdür yardımcısı kotonda. Diyo ilk okul mezunu gibi Cv hazırlamışsın adamlar kabul etmiyo falan
    Burger a evrak götürdüğüm gün seni yanıma sokayım elemanım cıkıyo dedi. Fasona bağlayınca güvenemedım olmadı anlıcağın ama bakalım bekleyiş içindeyim. Hatta bugün telefonuma Deneyimli/deneyimsiz oyuncu secmelerı ilanınna onay aldınız falanca otelde secmelerimiz olucaktır diyo. Düşün işsizlikten nerelere basvurdum. Gitmicem tabi secmelere. Burgerdan zaman kalmıyo
  • hocam sen lcw ya girmeye calıs bence. 15 dkdan 2 kez cay molası var, 1 saat yemek molası. full time 8 saat doldurdugun an cıkarsın zorla tutamazlar seni, mesaiye kendin istersen kalırsın 1 dk bile kalsan paran yatar. hem hergun fast food yemessin saglıgında bozulmaz.
  • bencede lcw daha iyidir en azından oturursun hocam başarılar
  • kukki kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Sadece 3gün katlanabildim
    Ve bugün çıkışımı verdim...
    İnanın işten ziyade emir komuta olayı en cok dokunan dı bana. Simdi Koton gibi Lcw gibi yerlerde depo elemanı olmayı planlıyorum
    Burgerda edindiğim 3günlük tecrube ile şunu söyleyebilirim ki
    Herkesin yapabileceği iş değil. Takım oyunu gibi düşünürseniz, takıma ısınmadıgınız zaman olmuyo. Bu böyle.
    Cıkış kağıtlarımı doldurdum imzaladım sımdı de kıyafetlerımı teslim edicem yoksa para kesiyolarmıs. Tahminen 100tl küsür param ayın 2sinde yatıcakmış. Hedefim Koton'un deposuna girmek. Girersem editlerim
    İlgilenip sorularınızı tavsiyelerinizi esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
  • Yarı zamanlı ben de dusunuyorum yazın falan

• quote:

Orijinalden alıntı: nas35

Arkadaşlar Sadece 3gün katlanabildim
    Ve bugün çıkışımı verdim...
    İnanın işten ziyade emir komuta olayı en cok dokunan dı bana. Simdi Koton gibi Lcw gibi yerlerde depo elemanı olmayı planlıyorum
    Burgerda edindiğim 3günlük tecrube ile şunu söyleyebilirim ki
    Herkesin yapabileceği iş değil. Takım oyunu gibi düşünürseniz, takıma ısınmadıgınız zaman olmuyo. Bu böyle.
    Cıkış kağıtlarımı doldurdum imzaladım sımdı de kıyafetlerımı teslim edicem yoksa para kesiyolarmıs. Tahminen 100tl küsür param ayın 2sinde yatıcakmış. Hedefim Koton'un deposuna girmek. Girersem editlerim
    İlgilenip sorularınızı tavsiyelerinizi esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

kardesim; arkadasin biri sana yazmis.

Burgerden vazgec askerlik gibi ast ust emir iliskiis var orada diye

3 gun sonunda sende ast ust iliski var diye cikmissin sanirim gercekten dogru

ama merak ettigim ise baslamadan 50 sayfa kagit imzaladim dedin? bu kagitlarda ne yaziyodu neye imza attin sana sozlesmemi yaptilar yarin oburgun bize su cayma bedelini oduyiceksin olayi felan mi var

emir komuta olursa olsun en azindsn aksam cikinca evdesin ailenleesin

sozlesmeli askerlikte fln oda yok tel yok o yok bu yak tek iyi hani maasi oda birsuru seyden fedakarlik ederek

• hakkında hayırlısı olsun dostum. bi arkadasım depoda calısıyordu koliler hafif makara kukara yapıyoruz sigara iciyoruz karısan eden yok diyodu, depoda da insanlarla muhattap olacaksın ama en azından müsterilerle ilgilenmeyeceksin. müdürde tanıdıkmıs zaten girersin umarım
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Valla kağıtlarda ne yazıyo bilmiyorum.
    Ama kimse cıkarken para ödüceksin falan da demedı kaldı ki ben oradayken bir kız ilk gününden cıktı biri 2.gününde
    Para ödücek olsalar bu kadar rahat bırakmazlardı.
    Kıyafetlerde cep olmadıgı için yanıdna personel telefon falan taşıyamıyo. Son dediğinden anlamadım birşey ama
    o kadar sayfa da ne yazıyo inan bilmiyorum. Kimsede calıstıgın gün kadarını alırsın paran içerde kalmaz dedi. Bakalım
  • kukki kullanıcısına yanıt
    Valla o zaman tam benlik işte bakalım.
    Konuşcam birazdan. Bu adama satış temsilcisi lazım mıs ben satıs temsilciliği yapamam. Anca depo falan olcak bana Umarım olur.
  • Ben 1 hafta demistim 3gun dayanmissin iyi olmus cikman daha iyu calisilcak yerler varken burger king en son tercihin olmaliydi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.