Şimdi Ara

BURGER KİNG'te ÇALIŞMAKK !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ona inanmıyom bilader karı atma dalgası cok traş muhabbet sözde koton deposunda herkes birbirine atlıyomus vesaire ama ben inanmıyom. karıyı düşürür mesaiden sonra seversin o başka.. Ayrıca ayakta durma olayında hemfikirim. dediğim gibi o işi spor yapıyomusum gözüyle bakcam bakalım bir gireyim ilk günden burayı aydınlatcam aklımı seveyim mi derim yoksa daha mı sertini derim görcez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35C6C7462

ben ona inanmıyom bilader karı atma dalgası cok traş muhabbet sözde koton deposunda herkes birbirine atlıyomus vesaire ama ben inanmıyom. karıyı düşürür mesaiden sonra seversin o başka.. Ayrıca ayakta durma olayında hemfikirim. dediğim gibi o işi spor yapıyomusum gözüyle bakcam bakalım bir gireyim ilk günden burayı aydınlatcam aklımı seveyim mi derim yoksa daha mı sertini derim görcez...
    hangi evrakları istediler?
  • İkametgah
    Nüfüs cüzdan sureti
    Hesap cüzdanı fotokopisi
    Sağlık raporu
    5adet fotograf
    Okul diploması fotokopisi

Durumu editleyim arkadaşlar: Tüm evrakları götürdüm belki 50sf imza attım. Ad soyad imza. Yarın Eğitime giricem Hilton'da
    Ayakkabı numaram ve t-shirt ölçüm alındı. Günden güne çalışma sartlarını editlicem
  • Kardeş , git e5 te su sat daha iyi....

Eleman değil amele alıyorlar.

Work work work olayı var orda.

Git simitsarayına falan daha iyi en azından boşken oturup çayını içiyorsun nazın geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 13 Nisan 2016; 15:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilader burda simit sarayı alsancakta ben bucakooptayım gunde ortalama 5tl yol masrafım olur.
    ayrıca bura izmir burda e5 yok her yol bası suriyeliden gecilmiyo adam burgere görüşmeye gittiğimde cuval cuval suriyeli kovalıyodu desem yeridir.
    Burda en azından maaşım gununde tatilim belli sigortam yatıyo dicem. Ama evet iş hiçte kolay gözükmüyodu muhtemelen öyle de olmucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nas35

bilader burda simit sarayı alsancakta ben bucakooptayım gunde ortalama 5tl yol masrafım olur.
    ayrıca bura izmir burda e5 yok her yol bası suriyeliden gecilmiyo adam burgere görüşmeye gittiğimde cuval cuval suriyeli kovalıyodu desem yeridir.
    Burda en azından maaşım gununde tatilim belli sigortam yatıyo dicem. Ama evet iş hiçte kolay gözükmüyodu muhtemelen öyle de olmucak

Anladım bro ama işten çıkarsan sakın üzülme ve kendini eZdirme.Sakın.

• Burada kölelik amelelik diyeneré Aldanma ihtiyacın varsa gir çalış 2 3 ay sık dişini ondan sonra istersen çık burada kölelik 8 saat ayakta vs diyenler tembel Tayfasından başka birşey değildir git çalış para kazan burger kingde 3 ay çalış sonra git Starbucks a felan gir böyle böyle çalış yani çalışmak iyidir yatana para vermiyorlar

• quote:

ben ona inanmıyom bilader karı atma dalgası cok traş muhabbet sözde koton deposunda herkes birbirine atlıyomus vesaire ama ben inanmıyom. karıyı düşürür mesaiden sonra seversin o başka.. Ayrıca ayakta durma olayında hemfikirim. dediğim gibi o işi spor yapıyomusum gözüyle bakcam bakalım bir gireyim ilk günden burayı aydınlatcam aklımı seveyim mi derim yoksa daha mı sertini derim görcez...

Hocam emin ol o depolarda dönen muhabbetler doğru ben 3 sene çalıştım giyim sektöründe colinsde bir abi vardı sevgilisini depoda kotondada Reyön sefim vardı oda aynı şekilde bi kızı depoda götürdü collezione de yerön şefi ile kasiyeri yakaladım bende inanmıyordum yemek molasina felan çıkınca is arkadaşı anlatıyordu inanmıyordum ama şahit oldum yani tabi bunlar yapmak için baya bi çip olman lazım ben yapamam mesela yapmaya kız olsa bile yapamam cesaret meselesi tamamen

• Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    ön sevişme elleşme olur hatta oral bile belki bir ihtimal kıza bağlıda sex zor ya.
    Ayrıca aynen bilader gircem calıscam sakallarıda kestim. Yolunmuş tavuk gibi oldum bilmiyom nasıl olcak bu işler
  • quote:

ön sevişme elleşme olur hatta oral bile belki bir ihtimal kıza bağlıda sex zor ya.
    Ayrıca aynen bilader gircem calıscam sakallarıda kestim. Yolunmuş tavuk gibi oldum bilmiyom nasıl olcak bu işler

baya yorucudur ama hocam burgerking eğer avm de çalışacaksan baya yoğun olur ama caddeüstü felan ise o kadar yoğun olmaz ilk 1,2 hafta çalışıp işi bırakmazsan ondan sonrası kolay
  • Bu dokuz eylül myo nun orada köşede olan sanırım. Arada giderim işe başlayınca yeriz bi burgerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Bu dokuz eylül myo nun orada köşede olan sanırım. Arada giderim işe başlayınca yeriz bi burgerini
    Git kardeş Tab Gıda kadar sağlam firma yok adamlar seni ömür boyu cıkartmaz cıkartırsada Tazminatını verir cıkartır her ne pahasına olsun yeterki yüz kızartıcı suc işleme 4 ay sonra expert olursun 3 ay sonrada supervizor bi 4 ay sonrada Vardia müdürü yaşın biraz ortalama 21-23 falansa

3 Yıl Motorlu Kurye olarak çalıştım şube kapandı Tazminatımı alıp cıktım
  • Hocam şuan uyumam lazım sabah erken kalıcam sana şöyle bi özet geçeyim 3 sene çalıştım bu lanet işte müdür yardımcısı diye adlandırdıkları supervisor konumuna kadar geldim hayatına yazık etme yoldan geri dön
  • Kardesim Konyalinin karsisindakine mi basliyosun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOZ_35

Kardesim Konyalinin karsisindakine mi basliyosun ?
    https://www.izlesene.com/video/cmylmz-yahsi-bati-at-hirsizi/2057625

Edit: linki video şeklinde koyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeyBane -- 14 Nisan 2016; 4:58:56 >
  • kanka girebiliyorsan otele giriceksin 8 saat calisiyoruz suan isteyim mesela ama ayaklarimi uzattim yatiyorum :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

baya yorucudur ama hocam burgerking eğer avm de çalışacaksan baya yoğun olur ama caddeüstü felan ise o kadar yoğun olmaz ilk 1,2 hafta çalışıp işi bırakmazsan ondan sonrası kolay

aynen bak cadde üstü iyi olur bende düşünmeye başladım onu

• quote:

İyi forumlar herkese
    Ben bugün Burger King'e başvuru için gittim
    Müdür yardımcısı ile Cv doldurduk o sırada anlatıyo işleyişi falan
    Bana
    -Valla seni gözüm tuttu. Sana evrak listesini getireyım. Bunlar çarşamba'ya kadar ayarlarsan seni persembe eğitime yollarım dedi
    Bu alındım demek mi arkadaşlar?
    Varmı tecrubesi olan bilgilendirebilir mi?
    Ortam nasıl 8saat miş arada mesai yapılıyomus tüm para bankaya yatıyomus

Hiç bulaşma askerliği orda yaşarsın çüki alt üst muhabbeti var, arkada broylır temizlersin akşamları ,lobisi varsa çıkar tepsileri toplarsın milletin pisliğini çekersin,gelir sana emir kipiyle konuşurlar.

Gençliğine yazık yani değmez.
  • @
    quote:

Bu dokuz eylül myo nun orada köşede olan sanırım. Arada giderim işe başlayınca yeriz bi burgerini

Arkadaşlar İlginize alakanıza Tavsiyelerinize gani gani teşekkür ederim.
    Evet İmyo'nun o tarafta ki konyalı'nın karşısında ki burger'da başlıyorum
    Rastalı görürseniz direkt donanımdanım ben Bob deyin selamımı alırsınız.
    Sanırım supervizor olmadan millete birşey ısmarlayamıyomusum ama selam veren herkese bu sayfada ılk maaşlar birşeyler içiririm.

Ve bugün eğitim gününü özetleyim
    -Bahar isimli Asistan müdür yaklaşık 15kişiyi ben dahil bir odada slayt üzerinden bilgilendirdi
    -Bayinin verdiği kitapcığı slaytta ki cevaplara göre doldurduk
    -Evrakları İstanbula yolladılar
    -Kitapcığı ise ÇALIŞCAĞIMIZ BURGER KİNG şubesine götürdük

Benim kıyafetler pazartesi geliyomuş
    Salıya istanbuldan haber gelirse başlıcakmışım. Saçları nasıl şapkadan geçircem bilmiyorum

İlk 1 ay hergün yaptığım işi buraya editlemeye calısıcam bakalım şartları nasııl bulucaksınız

Ayrıca TAB gercekten sağlam firma Maaş-tazminat-Mesai bu tarz seylerin gününde olması sigorta tam yatması güzel seyler. Ama tatil durumları hakkında hiç bilgi almadım? Acaba çoğu yer gibi ilk 15gün tatil yok mu? @
    Tonyukuk
    @
    goz_35
    @
    RsnBrg
    @
    Physicist_Emre
    @
    Heîsenberg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35C6C7462 -- 14 Nisan 2016; 13:31:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35C6C7462

@
    quote:

Arkadaşlar İlginize alakanıza Tavsiyelerinize gani gani teşekkür ederim.
    Evet İmyo'nun o tarafta ki konyalı'nın karşısında ki burger'da başlıyorum
    Rastalı görürseniz direkt donanımdanım ben Bob deyin selamımı alırsınız.
    Sanırım supervizor olmadan millete birşey ısmarlayamıyomusum ama selam veren herkese bu sayfada ılk maaşlar birşeyler içiririm.

Ve bugün eğitim gününü özetleyim
    -Bahar isimli Asistan müdür yaklaşık 15kişiyi ben dahil bir odada slayt üzerinden bilgilendirdi
    -Bayinin verdiği kitapcığı slaytta ki cevaplara göre doldurduk
    -Evrakları İstanbula yolladılar
    -Kitapcığı ise ÇALIŞCAĞIMIZ BURGER KİNG şubesine götürdük

Benim kıyafetler pazartesi geliyomuş
    Salıya istanbuldan haber gelirse başlıcakmışım. Saçları nasıl şapkadan geçircem bilmiyorum

İlk 1 ay hergün yaptığım işi buraya editlemeye calısıcam bakalım şartları nasııl bulucaksınız

Ayrıca TAB gercekten sağlam firma Maaş-tazminat-Mesai bu tarz seylerin gününde olması sigorta tam yatması güzel seyler. Ama tatil durumları hakkında hiç bilgi almadım? Acaba çoğu yer gibi ilk 15gün tatil yok mu? @
    Tonyukuk
    @
    goz_35
    @
    RsnBrg
    @
    Physicist_Emre
    @
    Heîsenberg
    Arkadaşlar bugün ilk iş günümde neler yaşadığımı editliyorum
    İlk önce vardıya saatimden 2saat evvelden gidip kıyafetlerimi aldım
    ayakkabı gelmemiş mecbur kendı ayakkabılarımla calısmak durumunda kaldım
    İlk girişte bir supervisior beni yanına alıp depoyu gezdırdı tanıttı
    Sonrasında gazladı yukselirsin vesaire gibisinden.
    Direkt patates tezgahına gecip ölçü boyları tanıtılınca başladım kızartıp patateslemeye
    Saolsun bir servis uzmanı abla bisikletsevermiş benım gibi. Muhabbet muhabbet derken kadın bana whooper menü hazırlamayı öğretti. 20tane rahat hazırlamısımdır.
    Hatta aynı vardıya saatine denk gelirsek pedallıcaz da.
    Genel olarak orta şekerli bir calısma sekli gibi geldi bana. Ben kilo almayım dıye yemekte patates yemedım sadece kalp seklinde tavuk ve yuvarlak tavuk yedim. Yanında da ayran içtim 30 dk mola yaptım.
    Ve suan evet ayaklarım sızlıyo. Ama olsun be bilader bos bos oturunca da beynımın içinde ki düşünceler sızlatıyodu her yanımı. Belki elime para geçince daha farklı olur. Ayrıca emir komuta olayı var. Saolasın abi saolasın abla olayı yok
    Birşey anlattıgında supervisiorlar Direkt teşekkürler visior'ım diyosunuz sinir bozucu. Direkt das experimen yani.. Şimdilik böyle. Buca Öğretmen evleri Burger 'da Rastalı calısan görürseni BoB deyin döner bakarım. Beklerim beyler. Ne isterseniz sorabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.