Şimdi Ara

Burger King menü seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İki menü yap Big King veriyorlar ya. Onların ikisinin de patatesi, içeceği büyüt, sarımsaklı mayonez, ballı hardal, ketçap ve acı sos eşliğinde 16lı soğan halkası iste. ALLAH ALLAH dedirtir sana. Üstüne de waffle ye bence süper gidiyor. Beyaz çikolata, muz, çilek, hindistan cevizi toz

Orijinalden alıntı: FuinFea

İki menü yap Big King veriyorlar ya. Onların ikisinin de patatesi, içeceği büyüt, sarımsaklı mayonez, ballı hardal, ketçap ve acı sos eşliğinde 16lı soğan halkası iste. ALLAH ALLAH dedirtir sana. Üstüne de waffle ye bence süper gidiyor. Beyaz çikolata, muz, çilek, hindistan cevizi toz

komaya girer artık

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Orijinalden alıntı: FuinFea

İki menü yap Big King veriyorlar ya. Onların ikisinin de patatesi, içeceği büyüt, sarımsaklı mayonez, ballı hardal, ketçap ve acı sos eşliğinde 16lı soğan halkası iste. ALLAH ALLAH dedirtir sana. Üstüne de waffle ye bence süper gidiyor. Beyaz çikolata, muz, çilek, hindistan cevizi toz

komaya girer artık

Ben ayda bir kendimi ödüllendiriyorum bu menüyle :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Ben et yemekten sıkıldım tavuğuda on numara yapıyorlar Tendercrisp tavsiye ederim ama doyman için 2 adet götürmen lazım büyük seçim ama kendı adıma konusayım benı kesmıyor

Burger King menü seçimi

+1 çok kişi yemniyor bunu ama benim yılardır favorim
    Spicy acı soslu olanını yiyin çok daha lezzetli

• Adam akıllı bir şey soracağım dostum o kaloriyi yakıyor musun ? yemeyin şöyle zararlı şeyleri yav.

Orijinalden alıntı: CR7_35

Adam akıllı bir şey soracağım dostum o kaloriyi yakıyor musun ? yemeyin şöyle zararlı şeyleri yav.

Cok rahat bir sekilde yakiyorum :)

Orijinalden alıntı: Paradise34

İyi akşamlar DH ailesi. Öncelikle canınızı çektirme gibi bir niyetim yok. Çünkü bende oruçluyum. ALLAH TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABUL ETSİN.

Burger Kingden menü seçicem ama Fish Royale,Bean Burger,Steakhouse,Tendercrisp hariç hepsinden yedim.

Fish Royale tadı nasıl? 1 tane yesem doyar mıyım? Patates yemiyorum çok yağlı oluyor. Kola yerinede İce Tea içiyorum. Fikirlerinizi alayım. Tekrar iyi akşamlar..

Fish royale çok müthiş ama hep 5 dakika bekletirlerdi beni
    Çok güzel ama acayip küçük.3 tane anca yetiyordu bana

Steakhousede kesinlikle ye ama Triple Whopperden şaşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Ben et yemekten sıkıldım tavuğuda on numara yapıyorlar Tendercrisp tavsiye ederim ama doyman için 2 adet götürmen lazım büyük seçim ama kendı adıma konusayım benı kesmıyor

Burger King menü seçimi

+1 çok kişi yemniyor bunu ama benim yılardır favorim
    Spicy acı soslu olanını yiyin çok daha lezzetli

+50000

• Buna vereceğim para ile 3 liraya bütün ekmek döner ve ayran yerim , arkadaşlara yemek ısmarlarim .

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise34

İyi akşamlar DH ailesi. Öncelikle canınızı çektirme gibi bir niyetim yok. Çünkü bende oruçluyum. ALLAH TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABUL ETSİN.

Burger Kingden menü seçicem ama Fish Royale,Bean Burger,Steakhouse,Tendercrisp hariç hepsinden yedim.

Fish Royale tadı nasıl? 1 tane yesem doyar mıyım? Patates yemiyorum çok yağlı oluyor. Kola yerinede İce Tea içiyorum. Fikirlerinizi alayım. Tekrar iyi akşamlar..

Fish royale çok müthiş ama hep 5 dakika bekletirlerdi beni
    Çok güzel ama acayip küçük.3 tane anca yetiyordu bana

Steakhousede kesinlikle ye ama Triple Whopperden şaşma.

Fish Royale yedim. Küçükmüş. Ama bundan sonra menüm o

• BEAN BURGER

http://www.peta.org/
    http://www.vegetariantimes.com/article/why-go-veg-learn-about-becoming-a-vegetarian/
    http://cagdasalagoz.com/vejetaryenlik/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider003 -- 11 Ağustos 2012; 1:46:02 >

• bi ara barbekü soslü tavuk burgeli bişi vardı burgerkingde, 1-2ay saatı suan bulamıyorum neydi adı onun
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.