Şimdi Ara

( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
33
Favori
118.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesaptaki tıkla parayı başka nerde kullanabiliriz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt

hesabını engellemiş burger tarafı

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

kahve dondurma vb.

kahvede %50 indirm var

#bende hala devam ediyor,sepette de düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 27 Ocak 2023; 9:15:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kuponu eskiden oluşturmuşum şimdi onu girince süresi geçmiş diyor sistemde yeni kod vermiyor ilk kez kullanacağım. Anlayamadım saçma gibi biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Ankara Optimum avm de ki burger da kullandım.
    102 den 54tl ye düştü..ekmeği büyüktü kola ve küçük patates verdiler. Pek hamburger sevmem ama güzel ve doyurucuydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whooper'ın fiyatı bazı bölgelerde 70'den 90'a çıkmış en ucuz menü 75 TL burger king'in en pahalı menüsü bu kampanya ile yakında en ucuz menüsü olabilir şubat ile çok zam gelmiş

• Tıkla gelsinde gel ala bağlanmıyor. Neden olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakında olman lazım konum acık olmalı.

• Trüf Mayonezli olanı tavsiye etmiyorum.

• King beff eti kalın olduğu için tam pişmiyor içi çiğ kalıyor azda olsa (malum etleri mikrodalgada ısıtıyorlar) bu yüzde lezzetsiz bi tadı var.
    Ama arbys Beff cheddar xl çok lezzetli tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanya halen tıkla gelsinde gözükmüyor bende var mı bu durumu yaşayan? Var ise sorunu nasıl çözdünüz?

• acemix kullanıcısına yanıt
    yakınla alakası olduğunu sanmıyorum ben bşr kaç km uzaklıkta oturuyorum ama gel alda istediğim mağazayı seçiyorum. o ilindeki tüm restoranları gösterir

• Bugün de aldık. Tavuk döner kola 55-60tl olunca buna yöneliyoruz. Bitse de pide, börek yemeye devam etsek ( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) 

• McDonald's dan 40 tl'Ye ekmek arası patates yemektense indirimli menüler çok daha mantıklı oluyor tabii ki. İnşallah süre biraz daha uzatılır diye bekliyorum.

• kodu aldım, uygulamadan kabul etmiyor kullanıldı diye. 1 kere bile kullanmadım hayatımda

• Trüf mayonezi zenginler yer derlerdi.Biz fakirler bilmezdik tadını.

Burger King sayesinde öğrendik ve ne iğrenç bir şeymiş dedik.

Bir daha tövbe.

• Ayarında koyarlarsa güzel ama bazıları sanki “demek trüf mayonez istersin” der gibi dolduruyor ve burgeri mahvediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 19 Şubat 2023; 16:55:32 >
  • Burger kingdeki trüflü (trüf aromalı) mayonez. İçinde trüf mantarı miktarı binde bir falan. Orjinali gerçekten ete aşırı yakışan bir sos ama olmazsa olmaz denebilecek kadar abartı bir sos da değil

• acemix kullanıcısına yanıt
    Hocam ben başka illere bile sipariş geçebiliyorum. Haritanın üzerinde yer alan adres çubuğundaki kalem ikonuna tıklarsanız il ilçe mahalle seçebilirsiniz

Veya ios’te konum izni vermezseniz veya konum iznini kaldırısanız her gel al menüsüne tıklayınca size il ilçe mahalle seçtiriyor. Konuma gerek yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 20 Şubat 2023; 3:35:13 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.