Şimdi Ara

( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
33
Favori
118.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2 kere kullandım, 2 sinide sipariş alıp, parayı çektiler 15-20 dk sonra iptal ettiler. Restorandaki elemanda genelde iptal ediyorlar dedi.

• mhotaman M kullanıcısına yanıt
    Bu Kampanya dan Hiç bir zaman İptal olmadı.
    Demek ki Şubeden kaynaklanıyor. Yalnız ben her seferin de önceden sordum. Var mı diye. Özellikle Müdürlerine. İşi sağlama aldım yani. Sorunsuz yedim içtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2

Bu Kampanya dan Hiç bir zaman İptal olmadı.
    Demek ki Şubeden kaynaklanıyor. Yalnız ben her seferin de önceden sordum. Var mı diye. Özellikle Müdürlerine. İşi sağlama aldım yani. Sorunsuz yedim içtim.
    Hakikaten de bende adet edindim her defasında kampanyadan yararlanacaksam direkt önce sorarım 2 defa sonra siparişi veririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten BK 'in köşede Bi cihazı var. Sipariş verince ordan Fiş çıkıyor. Bakıyor önce sonra içeriye bağırıyor. Tamam diyorum işlem tamam. Sonra yavaş yavaş yaklaşıyorum :) Ürünler de eksik varmı diye baktım Dondurma yok. Sonra verelim diyor olmaz bir daha kalkmak istemiyorum. Hemen vermek zorunda kalıyor.. Toptan hepsini alıp Bi güzel mideye indiriyorum. Güzel zengin günlerdi. Şimdi Tavuk Burger menülere geri döndük. Allah kimseyi King Beef menüden Tavuk menü ye düşürmesin.
    Bu arada Arby's ve popeyes menüler de güzeldi. Orda da Show lar yaptık. +25 gr ilaveler.. Chaddar lı patatesler VS.. Mutlu güzel günlerdi be...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2

Zaten BK 'in köşede Bi cihazı var. Sipariş verince ordan Fiş çıkıyor. Bakıyor önce sonra içeriye bağırıyor. Tamam diyorum işlem tamam. Sonra yavaş yavaş yaklaşıyorum :) Ürünler de eksik varmı diye baktım Dondurma yok. Sonra verelim diyor olmaz bir daha kalkmak istemiyorum. Hemen vermek zorunda kalıyor.. Toptan hepsini alıp Bi güzel mideye indiriyorum. Güzel zengin günlerdi. Şimdi Tavuk Burger menülere geri döndük. Allah kimseyi King Beef menüden Tavuk menü ye düşürmesin.
    Bu arada Arby's ve popeyes menüler de güzeldi. Orda da Show lar yaptık. +25 gr ilaveler.. Chaddar lı patatesler VS.. Mutlu güzel günlerdi be...
    Aynen öyle 👍 tıkla para birikmiş zamanı dolmadan tekrar gitmek lazım fiyatlar şubeden şubeye değişiyor bizim buradaki AVM de fiyatlar normalin biraz altı kullanayım orada 😀

• mhotaman M kullanıcısına yanıt
    Çorum avm şubesinde King beef söyledim abi et makinesi bozuk diyor bkde et makinesi nasıl bozuk olabilir ayrıca et makinesi denen şey ne adamın aklıyla dalga geçiyorlar

• doken kullanıcısına yanıt
    Yalan söylemiş Zaten hazır geliyor. Ne makinası ya. Kasap dükkanı mı ora..

• Yalan tabi tıkla gelsine yazdım instadan dönmediler

• Tıkla Gelsin'i kullanmadan önce mutlaka şubeye sorun. Sonra iade ile uğraşmayın.

• doken kullanıcısına yanıt
    Şikayet var 'a da yaz. Tüketici hattı vardı oradan da şikayet et. En azından Bi uyarı gider...

• Adamlar menülere haftalık zam yapıyor işe bak...

• androidmakaleniz kullanıcısına yanıt
    Marketleri Tehdit etmişler deniliyor. Zam yapmayın diye. Nedense bu Fast food yerlere bir yaptırım yok.
    Ayrıyeten dün de Cinema biletlerine zam geldi. Artık Neredeyse günlük zam gelir oldu. Millete bakıyorsun Çıt yok. Uyuşturulmuş gibi..

• Market ile Fastfoodu nasıl aynı cümlede yaptırım konusunda birleştirebildin gerçekten şaka gibi!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Bana göre Keyfi Zam yapıyorlar.. Burda BK de çalışan üye bir Hamburgerin maliyeti 15 TL diye yazdı. Geri kalan hepsi şişirme.. Burdan yola çıkarak yazdım.
    En son Sporx kampanyasın da artışları gördük.
    97 TL den başlayan menü şuan 124 TL ye kadar çıktı.
    VE halen durmadan zam geliyor..

• Haftada 2 menü sınırı ne şekilde çalışıyor. Haftanın belli bir gün sıfırlanıyor mu yoksa alışveriş yapılan günün üzerine 7 gün ilave edilerek mi hesaplanıyor?

• Tıklapara ile ödeme yaparken kalan kısım kartla nasıl ödeniyor? Yada tıkla para alıp ekleyebiliyormuyuz

• den kullanıcısına yanıt
    Pazar sıfırlanır pazartesiden itibaren kullanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 6 Ocak 2023; 19:52:45 >
  • by_bozkurt kullanıcısına yanıt
    Oyle ödenmiyor. Tıkla para alabilirsiniz. Belli miktarlarda bonus tıkla para da geliyor kampanya bitmediyse

• Ben de ilk defa king beef menüyü alıp yedim ama beğenmedim. Herkesin damak tadı farklıdır. Ben normalde fast food yemeyi seven birisiyimdir ama böyle zincir fast food işletmesi olan yerlerden belki 2 ya da 3 ncü yemektir yediğim. Ama menü çok doyurucuydu. Öğlen yediğim halde ertesi güne kadar hiç bir şey yemek istemedim :)

• Kíra gíderleri, taşıma giderleri ve personel giderleri

Yurtdışına gíden lisans kullanma ücreti normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.