ben 2 kere kullandım, 2 sinide sipariş alıp, parayı çektiler 15-20 dk sonra iptal ettiler. Restorandaki elemanda genelde iptal ediyorlar dedi. |
Bildirim
ben 2 kere kullandım, 2 sinide sipariş alıp, parayı çektiler 15-20 dk sonra iptal ettiler. Restorandaki elemanda genelde iptal ediyorlar dedi. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tıkla Gelsin'i kullanmadan önce mutlaka şubeye sorun. Sonra iade ile uğraşmayın. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Haftada 2 menü sınırı ne şekilde çalışıyor. Haftanın belli bir gün sıfırlanıyor mu yoksa alışveriş yapılan günün üzerine 7 gün ilave edilerek mi hesaplanıyor? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 6 Ocak 2023; 19:52:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben de ilk defa king beef menüyü alıp yedim ama beğenmedim. Herkesin damak tadı farklıdır. Ben normalde fast food yemeyi seven birisiyimdir ama böyle zincir fast food işletmesi olan yerlerden belki 2 ya da 3 ncü yemektir yediğim. Ama menü çok doyurucuydu. Öğlen yediğim halde ertesi güne kadar hiç bir şey yemek istemedim :) |
Kíra gíderleri, taşıma giderleri ve personel giderleri Yurtdışına gíden lisans kullanma ücreti normal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |