1 kod girilecek şekilde sınırlama gelmiş bildiğim kadarıyla. |
( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) (52. sayfa)

-
-
Teşekkürler deneyim bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğum gününden gelen giden yok bende
gec geliyo biraz benim yaptigim hesaplarin hepsine geldi bilmiyorum gelmesi lazimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayın 20sinde 2 telefona da yaptım gelmedi
Arkadaşlar hesapta menüyü ekliyorum sepette başka restorandan ürün var diyor yada sepete eklendi diyor ama sepette ürün gözükmüyor sebebi nedir nasıl düzeltilir
Arkadaşlar kod ile aynı gün içinde iki defa işlem yapabilir miyiz?
dun yaptim bugun geldi
97den başladık 108e çıktı fiyat.
-
indirim mindirim yok o menuye 48,5 TL bile fazlasıyla fazla, 3 tavuk burger menuyu paycel kampanyaları ile neredeyse bedavaya alıyorum, gerçek indirim varsa paylaşın gerisi hikaye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 31 Aralık 2022; 13:12:27 > -
Hepsiburada'dan aldıgım kod hesaba tanımlanmıyor, hiçbir tepki vermiyor (hatalı vs.vs.) var mı cözümü? Hatalı kod yazsam da aynı sonuc. Farklı kodda da aynı sonucu aldım.
Not: sıfır üyelik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 31 Aralık 2022; 17:19:16 > -
tmm abi kusura bakma bir daha paylaşmayız ...
-
menü ile birlikte eklenen promosyonlardaki ürünlerde yarı fiyat oluyor.
popeyes ın XL menusune 6lı nugget eklettim(8tane atmışlar) bugün . 41.5tl tuttu.
ekmek arası tavuk biraz yağlıydı mayonez koydurulmasa daha iyi olabilir.
-
popeyes ve arbys menüleri daha cazip geliyor bana. arbys in verdiği menüde patates yerine +12 liraya cheddarlı curly fries ekleyince 5-6 lira farkla çok lezzetli hale geliyor menü. beef xl da eti çok bol olması lazım alırken ona dikkat edin
-
Tamam alma o zaman
Slm Arkadaşlar... Final Maçın da verilen Kodu kullanan oldu mu? Bir türlü okuyamadım. Kaldı kod öyle..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya 31 ocağa kadar diyor ama düşmüyor artık tanımlı kodla bende
Hangi kampanyalarla alıyorsunuz
-
Hb kampanyası gözükmüyor bitti herhalde, paycellde de indirimli menu vs yok
Devam ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X