Bildirim
Burger King'de İşe Girmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2 tane bigmac ve coca colayı vurgulayarak söyleyip oturuyorsun onlar geliyo -
Gidip başvurun ne için part time olmak istediğizi belirtin. Geçerli bi sebebiniz varsa onların da işine geliyorsa saatleriniz işe alırlar. Misal başvurduğun restoran cumartesi pazar yoğun oluyordur sen hafta içi çalışıp haftasonu tatil istersin olmaz derler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?
Hocam biraz sakin saatlerde giderseniz bence daha iyi olur. Forumda bu konularda cevaplar yazan arkadaşlar olmuştu araştırırsanız epey bilgi edinebilirsiniz.
Baktım hep aynı şeyler yazılıp çizilmiş genel olarak kafamdaki şeylere cevap bulamadım.
@Luken Drew
Bir arkadaşım çalışıyor gideceğim restoranda. Ona da sordum eleman eksiği yok ama gel konuş bilemiyorum alırlar mı almazlar mı dedi. Sizce alırlar mı ? -
Şansınızı deneyin. İllaki ihtiyaç olur restoranlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
Şansınızı deneyin. İllaki ihtiyaç olur restoranlarda
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
@NeyimVarKi?
İş zaten bulurum her türlü ama arkadaşımla aynı yerde çalışsam daha iyi olur -
Part time işe alımlar oluyor ama bölge bölge değişiyor ama yinede çalışılmaz.İnsana insan muamelesi yapılmıyor.Hele birde temizliği var ayrı eziyet.
Bu tarz yerlerde calisacagina hic calisma daha iyi. Insanliktan eser bulamazsin.
Dostum basvuracagin BurgerKing eger yogun bir yerdeyse her turlu ise alirlar. Ama okuyan ve gelecek planlamasi olan biriysen, gelecekte yapmak istedigin meslek her neyse gidip orda en alttan basla calismaya.
Sirkete girmek istiyorsan eger ornegin, git gorus para bile isteme. Stajda yapacaklarini simdi yaparsin, staj zamanina kadar kendini sevdirir ve isini hakkiyla yaparsan kisa zamanda sirket bunyesinde calisabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski bir calisan olarak.Burger da saatlik parani alirsin suan saatlik ucret nedir bilmiyorum ama parmak okuyucu sistemi var girerken basiyosun cikarkende basiyosun 10 dk fazla calistiysan onu bile alirsin.mesai ucreti biraz daha fazla.guzel dusunmussun calis tavsiye ederim.isten kaytarmak icin Arka odaya gecip bulasik yikamani tavsiyr ederim en rahati orasidir
İmanın gevrer
quote:
Orijinalden alıntı: FİT GYM
Part time işe alımlar oluyor ama bölge bölge değişiyor ama yinede çalışılmaz.İnsana insan muamelesi yapılmıyor.Hele birde temizliği var ayrı eziyet.
Arkadaşıma da soruyorum diyorum aynılarını ama kendisi gayet memnun olduğunu söylüyor.
@Peregrino
Öğrenciyim. Şuan tek amacım para kazanmak. -
quote:
Orijinalden alıntı: RoIF
Eski bir calisan olarak.Burger da saatlik parani alirsin suan saatlik ucret nedir bilmiyorum ama parmak okuyucu sistemi var girerken basiyosun cikarkende basiyosun 10 dk fazla calistiysan onu bile alirsin.mesai ucreti biraz daha fazla.guzel dusunmussun calis tavsiye ederim.isten kaytarmak icin Arka odaya gecip bulasik yikamani tavsiyr ederim en rahati orasidir
İyi hocam o zaman emeğimin karşılığını alacaksam sıkıntı yok. Çalışıtğım saatin karşılığını alayım yeterli. Bazıları müdür ayarlıyor parmak izi saatini, 1-2 saat fazla çalıştırıp mesaini vermiyor gibi şeyler diyordu umarım o şube öyle değildir. Arkadaş gayet memnun ama bakalım görücez.
@Kerem0559
Ne kadar zor olabilir ki. Evde huzur yok ne kadar az evde dursam kardır benim için.
-
He Evden uzaklaşmak için yapacaksan iyi çünkü çalışma saatin belli değil hele kapanışta gece 2-3 gibi zor çıkarsın kasada çalışırsan iyi pek yorulmassin ama icerde ki yemekhanede iş yaparsan anandan emdiğin süt burnundan gelir yani millet genelde kolay diye giriyor fakat çoğu 1 aydan sonra cikiyor
Lc waikiki,giyim mağazaları falan daha iyidir tavsiye etmem hele kapanışa kalırsan vay anam vay. Her tarafın yağ ve ter kokusu içinde kalıyor. Gıda pisliği kanalizasyon pisliğinden sonra gelir ve mide bulandırır.
İmkanın varsa başka yerde iş bak,part time dan ziyade kalıcı eleman bakıyorlar.En zoru kasadır sahte para,kasa eksik çıkma,insanla muamele olma ve haftasonları kalabalık olunca yoğun sesten yanlış sipariş alma olabiliyor. Haa birde avm dışındaki şubelerde wc yi sana temizlettiriyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kerem0559
He Evden uzaklaşmak için yapacaksan iyi çünkü çalışma saatin belli değil hele kapanışta gece 2-3 gibi zor çıkarsın kasada çalışırsan iyi pek yorulmassin ama icerde ki yemekhanede iş yaparsan anandan emdiğin süt burnundan gelir yani millet genelde kolay diye giriyor fakat çoğu 1 aydan sonra cikiyor
oooha
Arkadaşımla bir daha konuşayım -
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
Dostum basvuracagin BurgerKing eger yogun bir yerdeyse her turlu ise alirlar. Ama okuyan ve gelecek planlamasi olan biriysen, gelecekte yapmak istedigin meslek her neyse gidip orda en alttan basla calismaya.
Sirkete girmek istiyorsan eger ornegin, git gorus para bile isteme. Stajda yapacaklarini simdi yaparsin, staj zamanina kadar kendini sevdirir ve isini hakkiyla yaparsan kisa zamanda sirket bunyesinde calisabilirsin.
Komünizm güzel hissettiriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Berk
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
Komünizm güzel hissettiriyor
Yapacak bir sey yok hocam yukselmek icin dipten baslamaniz gerek bunun komunizm ile bir alakasi yok. Universite 4. sinifta staja baslayacagina 1. sinifta baslarsin, 4. sinifa kadar coktan sirkette yer edinmis maasli bir calisan olursun. Gunun sartlarinin getirisi bunlar. Kaldi ki yerinizde oturup ise alinmayi da bekleyebilirsiniz ancak kimse "Ooo mezun olmussun haydi gel seni sirkette 3bin maasla baslatalim" diye beklemiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardesim mudur yapabilir oyle bir karaktersizlik ama benim calistigim subede 5 saat masai yapmam gerekiyordu mudur bugun 2 saat parmak bas yarinda 3 saat bas grup mudurunden azar yemiyim demisti bende ertesi gun gelip parmagimi okutmustum.benim subede hic bir sorun yasamadim yediklerimin haddi hesabi yoktur iyi ve seri calistigim icin mudur bana hic bir sey demezdi surekli yerdim yani :). 1. Ay sonunda 4-5 aylik elemanlarin hizini gecmistim elin yatkinsa sende gecersin cunku cok uyuz calisanlarda olabiliyor.isin picliginide ogrenmistim bazen arka odada bulasik bahanesine oyalanir dururdum.bazen -18 e sayima gider oyalanirdim.ilk baslarda ezmeye calisacaklar seni cok dik basli olma kurali oyle cokta taviz verme 1-2 ay sonra kimse bisey demez zaten yapman gerekenleri ogrenirsin.
Ortamida cok iyidir gir gir samata bol olur.ben arkada calisirdim hep ondeki kasiyer kizlari gaza getirirdim alkislattiridim eglenceli oluyor yani.
Sadece ilk hafta ayaklarin cok agirabilir oturmak yok cunku.daha sonra alisirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turin Turambar.
2 tane bigmac ve coca colayı vurgulayarak söyleyip oturuyorsun onlar geliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kurtlar vadisi hangi platformda
- kadınlar rüyalanır mı
- 9222 nedir
- neden polis olmak istiyorsun
- 2006 oks sonuçları
- penis nakli
- huawei boykot mu
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X