Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
32
Favori
22.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde hiç tecrübem yoktu 1 haftada bütün burgerleri öğrendim . Şuan dakikada yolluyorum gelen burgerleri. Hızlandım baya :D Kolay yani.
    Başvuruyu herhangi değil nerede çalişmak istiyorsan o şubeye git başvuru formu alabilirmiyim de zaten verirler 1 hafta içindede dönüş yaparlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Part-time olarak çalişabilirsin hemen alirlar bk'ya yol yemek onlardan zaten sigortanı mecbur yaparlar .
    quote:

Orijinalden alinti: BingolluKenan

Part-time olarak çalisabilirsin hemen alirlar bk'ya yol yemek onlardan zaten sigortani mecbur yaparlar .

Bu arada demin yazdy?ym mesajdan sizin ve di?er emekçi karde?lerin çaly?ty?y yerleri hakir gördü?üm veya yerdi?im anla?ylmasyn. BK 'ya syk syk mü?teri olarak giderim. Bir çok öküzün aksine yemek bittikten sonra tepsimi kendim kaldyryrym. Tezgahyn di?er tarafynda çaly?yp zorlu?u görmek isterim. Yo?un ve sistemli çaly?mak, farkly bir i? tecrübesi edinmek isterim.
    Sigorta yaparlarsa ne ala, iki farkly i? yerinden kalan günlerimi daha çabuk doldururum Cumartesi - Pazar 12:00 - 18:00 arasy çaly?mak mümkün müdür?

• Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt
    saati onlarla konuşursanız size göre ayarlarlar
  • Bugün izinli misin ? herkesin sorusuna cevap verdiğine göre ya da vardiyayı mı bekliyorsun ?

Zayıfsan kilo olayında sıkıntı olmaz bence hani varil gibi olursuncuları pek tınlamamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 7 Ocak 2015; 17:34:36 >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Bugün izinliyim hocam . 2 Gün üst üste kapaniş yaptık bırakta izinli olalim :D :D Yarın 14-22 'Yim
    Zayıf değilim altta resmi atim
     Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!!
  • Hatırladım şu bilek güreşi yapan arkadaş sendin evet üçgen olmuşsun resmen ölçülerini falan yazmıştın hatta neyse ordan hatırlıyorum yani o kilo o boya az bence orta boylu gibi gösteriyorsun cüsseden olsa gerek kilo az yani ondan dedim onun dışın aşırı fit ve üçgensin ona lafım yok.

Ne dicem 183cm 76kg yim dedim bide yaptığın vücudu katarsak manken gibi görünmen gerekirken orta boylu kalıplı biri gibi görünüyorsun bilmiyorum fotodan mı kaynaklanıyor aşırı üçgenlikten mi acaba yoksa o boy ve kilo erkek için uzun ve fit anlamına geliyor yaptığın vücudu kattığımda manken algısı burdan oluşuyor ondan dedim.

Dostum şunu diyim kalori hesabı yapman lazım ben seni zayıf biri zannettim hani yağlanabilirsin ilerde onu ayarlarsın sen artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Hatırladım şu bilek güreşi yapan arkadaş sendin evet üçgen olmuşsun resmen ölçülerini falan yazmıştın hatta neyse ordan hatırlıyorum yani o kilo o boya az bence orta boylu gibi gösteriyorsun cüsseden olsa gerek kilo az yani ondan dedim onun dışın aşırı fit ve üçgensin ona lafım yok.

Ne dicem 183cm 76kg yim dedim bide yaptığın vücudu katarsak manken gibi görünmen gerekirken orta boylu kalıplı biri gibi görünüyorsun bilmiyorum fotodan mı kaynaklanıyor aşırı üçgenlikten mi acaba yoksa o boy ve kilo erkek için uzun ve fit anlamına geliyor yaptığın vücudu kattığımda manken algısı burdan oluşuyor ondan dedim.

Dostum şunu diyim kalori hesabı yapman lazım ben seni zayıf biri zannettim hani yağlanabilirsin ilerde onu ayarlarsın sen artık.

Hocam yediklrime dikkat ediyom bakma hamburger yediğime içine ketçap mayonez sıkmıyorum mesela yağlı diye
    Et yağlı değil okadar ateşte kendi yağında pişiyor ekmeğin arasına koyuyom daha sonra marul domates turşu sogan koyuyorum yanına orta patates aliyorum patatesleride yağlı almıyorum yani . Bitane barbekü sos alıyorum sadece :D
    öyle obezlik bi durum yok yani

• Vücudun çok iyi yazık edeceksin kendine yağ fıçısı olursun 1 ay a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    Yağlı şeyler yemiyorum yediğim et sonuçta %100 Daha eti bir ürün :) Protein bakımındanda zengin yağda pişirilmiyor. Ateşte pişiriliyor.
  • Hergün hergün hamburger sıkıntı olmuyor mu ?
  • Maul* kullanıcısına yanıt
    yoo o yorgunlukla karnın öyle açikiyorki 2-3 tane götürüyon :D
  • Spor yapıyorsun VG ile uğraşıyorsun zaten ee bide koşuşturma o kalori her türlü yakılır yani yağlanayacağını sanmıyorum dediğin %100 ızgara dana olduğu için sadece kola ve aşırı sos tüketimi yağlandırır neyse akıl verecek değilim bunları biliyorsun zaten kolay gelsin dostum.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Aynen kolayı başladıgımdan beri tüketiyorum yoksa evde mutlaka vişne meyva suyum bulunur hayatta içmem ama oradaki kolalar asitli olmadıgı için su gibi geliyor :D Sosta bitane barbekü aliyorum.
  • Patteslerin yanına plastik çatal falan verilse çok iyi olur. El ile yiyoruz yağlanıyor, bir ıslak mendil de olsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Yağlı şeyler yemiyorum yediğim et sonuçta %100 Daha eti bir ürün :) Protein bakımındanda zengin yağda pişirilmiyor. Ateşte pişiriliyor.

Patatesler soğan halkaları sufleler hakkında ne diyeceksin

• -Realist- kullanıcısına yanıt
    Normalde Tatli yemem. Baklava tarzı şekerli şeylerden nefret ederim. Sufle Kek herhangi bir zararı yok bana fazla. ufacık şey zaten Soğan halkaları çok almıyorum 3-4 günde bir 4-5 tane yiyorum. Patateslerinde yağı az olanlarından yiyorum yani baya süzülmüş patates aliyorum kendime + spor yapiyorum çalişiyorum karnımda biriken yağlar beni etkilemiyor pek
  • Konuyu guncel tut dostum. Kolay gelsin.

• Nerdeki burger yakinsa bi ara ugrayalim

• yağlar 1 kullanımlık mı ? yoksa belirli yağ ile birkaç menü çıkıyor mu ?
  • Ne yaği ? patatesten başka yağ kullanılmıyor oda hergün kapanişta değişiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BingolluKenan -- 8 Ocak 2015; 23:18:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.