Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cin tuzu cok tehlikeli bir maddedir cigerleri mahvediyor aaman uzak durun arastirin biraz

gorursunuz
  • Bu Çin tuzu olayı Bk'de var. McDonald's da yok. Bi belgesel izlemiştim, yabancı belgesel, almanca. Orada fast food ile ilgili bilgi veriyorlardı. Bu madde Bk ürünlerinde vardı, MC ürünlerinde yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Sinirlendiğiniz müşterinin yemeğine bişey yapıyomusunuz? Tükürmek az malzeme koymak vs?

2- Geri iade edilen yemekler noluyor?Açılanlar çöp mü oluyor? Hiç açılmamış olana ne yapıyorsunuz?
  • Adam gibi hamburger yesene

Big King XXL tarzı :)

• BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Patates ve ızgara yağı olarak ne marka veya nasıl bir yağ kullanıyorlar? Kızartma yağlarının değişim süresi ne kadar? Yağı berraklaştırmak için herhangi bir kimyasal kullanıyorlar mı?

Paylaşımların güzel takip ediyorum.

Hayırlı işler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

1- Sinirlendiğiniz müşterinin yemeğine bişey yapıyomusunuz? Tükürmek az malzeme koymak vs?

2- Geri iade edilen yemekler noluyor?Açılanlar çöp mü oluyor? Hiç açılmamış olana ne yapıyorsunuz?

1- öyle bir muabbet yok kasadaki adam mutfağa karişamaz mutfak elemanı yapiyor hamburgeri .
    2- Geri iade olmuyor iptal olursa şuta koyuyoruz 10 dakikalık time atiyoruz öneri seçim yapiyorlar ve 10 dk içinde gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_hatip

Merhaba

Patates ve ızgara yağı olarak ne marka veya nasıl bir yağ kullanıyorlar? Kızartma yağlarının değişim süresi ne kadar? Yağı berraklaştırmak için herhangi bir kimyasal kullanıyorlar mı?

Paylaşımların güzel takip ediyorum.

Hayırlı işler:)

Patates'in üzerinde marka yok yağinda yok . Bk ana deposundan geliyor. Yağ donuk yağ kullanılıyor yani yağ katı oluyor kendi kendine berraklaşıyor
  • Sorulduysa kusura bakmayın.

Kola makinesinde herkesin farketttigi üzere kola doldururken biraz kola biraz su biraz kola biraz su basıyor. Insan utanır makinenin icinde yapar o isi diyecem de sanirim cok daha beter bir tad ortaya çıkacağı için doldurulma anında yapıyor makine bu işi.

Merak ettiğim şey acaba o makineden susuz kola icebilme şansımız var mi ?

• anilcanmutlu kullanıcısına yanıt
    susz kolayı unut. Bize kutu halinde şurup geliyor kolalar normal kola değil özü geliyor.
    Bizde co2 ve su koyuyoruz ortaya kola çıkıyor ama bizimkiler su oranını arttırtıgı için kola sulu oluyor :D
  • Şurup halinde geldiğini biliyorum da makineye dikkat edersen biraz kola biraz su biraz kola biraz su boşaltıyor. O boşaltma işlemi sırasında suyu iptal edebiliyor musunuz onu merak etmiştim.

• anilcanmutlu kullanıcısına yanıt
    Hayır iptal edilmiyor.
  • kola içmeyeceğim bu saatten sonra
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 18:49:35 >
  • geçen patates aldım kayış gibiydi değiştir dedim değiştirmediler bende müdürle konuştum patatesleri çöpe döktü yenisinden verdi , yanisi 0 dan patates yaptırma hakkımız var mı ben beklemiş patates yemek istemiyorum.
  • patatesler hazır kesili olarak mı geliyor nasıl öyle ince uzun oluyor? ve nasıl o kadar çıtır çıtır oluyo?
  • Choqo kullanıcısına yanıt
    Patatesler hazir geliyor. Çıtır çıtırda 2.35 saniye 'de kızarıyor ve belli bir gram tuzla tuzlanıyor.
  • Her gün oradan yemek yiyor olmana üzüldüm açıkçası.

• ESK-NEO'da köfteyi mikrodalgada ısıtıp koyuyorlar....

Sizin şubede nasıl*
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Broilerde et pişiyor daha sonra çütülere aliyoruz burada 1 saat sıcak bölgede duruyor daha sonra mesela sipariş geldi siparişi hazırlarken eti tabana koyup mikroya giriyoruz 10 saniye sonra çıkıyor sonra hazirliyoruz siparişi..
  • vardiya müdürlüğü veya asistan müdürlüğü yapılacak iş gibi mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.