Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
32
Favori
22.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutunun yada paketin üzerinde time olur 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12'diye bu dakikayi gösterirr yani atiyorum 3 işaretliyse saat 17:05'de yapilmiş 10 dakikasi var 17:15'de çöpe gidicek 15'de saatte 3 ile göstriliyor buradan anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BingolluKenan -- 4 Ocak 2015; 23:30:12 >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Hocam patatesler koli oldugu için sayimi kolay yani sorun olmuyor . Soslarda olmuyor sostan bol ne var :D 10 kuruşluk sos :D ondan takmıyorlar yere düşen soslar alinmiyor direk çöpe. Diğer sorunuz ise ürünü beğenmedi diye birşey yok :) Eğerki bizle alakalı bir sorun varsa yenisini veririz . verirsekte müdür kağıda not işliyor eğerki o hamburgerde sıkıntı varsa oda atik kovasına gidiyor.
  • kobra94 K kullanıcısına yanıt
    Olur . Sana göre part time düzenlerler ona göre paranı alırsın. Normalde 8 saat çalişiyoruz yogunluk varsa 1-2 saatte mesai yaziyorlar saatliğimiz tam emin değilim ama 4 lira diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

Bir tür mağazacılık işte bu burger vb yerler.üniversiteye başlamadan önce 7 ay kadar tecrübem oldu ve o bana yetti.bu tür yerler ki bana göre sosyal hayatın kerhanesidir,buralara düşmemek için,okumak için elinizden geleni yapın...

üniversiteden önce çalışman daha iyi olmuş hocam bende sinema sektöründe 2 yıl kadar çalışmışlığım var bazı şeylerin değerini çok çok iyi anlıyorsun ve ona göre bir kariyer planlaması yapıyorsun , demek istediğim LYS,KPSS gibi sınavlardan önce bu tarz yerlerde çalışılıp özel sektörün ne kadar pis bir yer olduğunu gördükten sonra ona göre ders çalışıp adam akıllı bölümlere yerleşmek için can atılır.
  • Bende sbarroda çalışıyorum çok rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amca sen bornovada hangi sübedesin küçüktemi özkanlardamı forumdami?
  • Y.Sarıyıldız kullanıcısına yanıt
    Şube veremem k.bkma 3'ünden birindeym :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Rahat ol hocam ben 14 yaşında 17 saat çalişmiş bir insanım bırakmam ama 5 ay sonra mecburi birakicam askerlik var.
    Kölelik demişsiniz fakat ben yapmazsam o yapmazsa kim yapacak ? ozaman kimse çalişmasın oturalım evimizde miss gibi ohh..
    Ne yani Gidip 200 bin lira para çekip dükkanmı alayım ? saçma yorumlar yapmazsanız sevinirim. ben alnımın teriyle kazanıyorum paramı gerekirse sürünücez .

Helal sana kardeşim. Düşünce yapını çok beğendim. Yeni nesilden bi cacık olmaz diyodum ama senin gibiler olduğu sürece Tr nin sırtı yere gelmez. Yeni nesil yatmaya alışkın çünkü. Mızmız, ağlak, kibirli, kırılgan yeni nesil beklerken senin gibi kardeşlerimi görünce mutlu oluyorum. Buradaki ayyy sakalım var, imajımı bozamam, ben o işlere gelemem tripleri atan boş beleş ergenleri dinleme kardeşim. En iyisini yapmışsın. O yaşında girip bi işe çalışman paradan çok hayat tecrübesi katacak sana. Bende çok erken yaşlarda çalışmaya başladım.

• Yazdığın değerli yorumun için teşekkürler hocam . Benim için hiç sıkıntı olmuyor mesela günde 10 defa çöp atiyorum büyük bidonlarla bakıyorum insanlara sanki kötü birşey yapiyormuşum gibi bakiyorlar ben utanmıyorum onlar utansın.
    Senin gibileri bu forumda görmekte beni mutlu ediyor iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BingolluKenan -- 5 Ocak 2015; 15:20:58 >
  • Mazağa tek katlımı çiftmi size tuvalet temizletiyorlarmı?
  • Y.Sarıyıldız kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu cevaplarsam hangi mağazada oldugumu anlarsın ve metronun karşısındaki dersin
  • Yooo önceki mesajlarında avm yazıyormuş zaten
  • 1300 mü yazdın benmi yanlış okudum? allah aşkına maaşın nekadar bi söylermisin?

@BingolluKenan
  • Yok hocam aralık ayından 10 gün var. bir ayda ocak ayı 41 günlük maaş alicam 1250 1300'e geliyor oda onu demek istedim + yol parasıda vericekler
  • hocam boy kilo kaç acaba
  • Yükselebilirsen ne mutlu amacın geçiçi çalışmaksa hammallığa katlanacaksın para kolay kazanılmıyor neyse Bornova hangi şube ? Migros karşısı mı ? Bornova Metro'nun orda mı ?

Siyah ayakkabıya takmış bazı arkadaşlar mecbursun yani bot'a gerek yok İzmirde zaten giydirmezler herhalde o kadar soğukta olmuyor yani.

Bide ne dicem yemek olayı nasıl hergün hamburger yiye insan sıkılır sıkılmayı bırak obez olmaz mı ya tabi işin şakası bu zaten hiç durmuyorsan yediğini yakıyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 7 Ocak 2015; 14:50:08 >
  • Allah kolaylik versin hergun girip okuyorum

• Kardeşim servis yaparken istediğin zaman patatesden ağzına atabiliyormusun. 1 2 tane

• boy 1.83 kilo 76
  • Hayır ama mesela dünkapaniştim 10 tane sogan 3-4 hamburger ve patates kalmıştı doldurduk kolamızı yedik onları kimse bişey demedi :D Mesela çalişirken susadık limonata kola felan içiyoruz bişi diyen yok yada karnı acıkan yemeğe çıktıktan sonra acikanlar oluyor hamburger hazırlıuyor ufak whooper jr feln onları yiyior :D bizim bk bu yönden çok iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BingolluKenan -- 7 Ocak 2015; 14:22:27 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.