Şimdi Ara

Burger King'de çalışmış olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim arka sokağa burger king açılıyor ben de okul varken hafta sonları part time çalışmak istiyorum

başvuruyu nasıl yapacağız, çalışma şartları ve saatleri nasıldır bilen birisi beni bilgilendirebilir mi ?

• çalışmadım ama başvurmak için gittim, form doldurmak gerekiyormuş ama yer olmadığı için müdürle konuş dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

çalışmadım ama başvurmak için gittim, form doldurmak gerekiyormuş ama yer olmadığı için müdürle konuş dediler

internetten mi? kime gidip başvurdunuz
  • Burger kinge gittim kadıköye kapıda bir tane görevli vardı sadece ona sordum
  • arkadaşlar burger king de sadece hafta sonarı çalışanlar varmı_? varsa bana çalışma saatlerini söyleyebilirler mi? çok acil lazım cavplarınızı bekliyorum.
    =şimdiden teşekkürler=
  • burger king bakterili hamburger etlerini müşterilere kakalamış. bizim saflar da hâlâ gidip hamburger yiyebiliyorlar burdan.nasıl bir midedir bu acaba?
  • İçeri gir iş başvurusunda bulunmak istiyorum de formu doldur aranmayı bekle ...

Yemek işi zordur söyliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesticman

İçeri gir iş başvurusunda bulunmak istiyorum de formu doldur aranmayı bekle ...

Yemek işi zordur söyliyim

bana biliyorsan çıkış saatlerini söylersen çok sevinirim.
    çünkü bana hafta sonu çıkış saatleri lazımda..
  • çok çalıştırıp az veriyorlarmış (türkiyenin her yerinde olduğu gibi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.