Şimdi Ara

Burger King'de çalışıyorum soruları alıyım ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
10.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Khalasar

Ice Tea'lerin size toz halinde gelip, su ile karıştırıp içecek yaptığınız doğru mu? Efsane mi?

ice tea nın bileşenlerinde toz var zaten hocam..bişeylerin suyunu çıkarıp yapmıyorlar o çayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: uurturk94

BURGER KİNG'de çalışıyorum soruları alıyım ?

Bende Burger King Restorant Müdürüyüm. Hangi şubede çalışıyorsun sen arkadaşım?

Siz hangi şubedesiniz ?

ben istanbuldaydım beylikdüzü bölgesinde. şuan yurtdışındayım. siz nerdesiniz? pozisyon nedir?

Yok ben çalışmıyorum

konuyu acan arkadaştan şöyle bir cevap bekliyorum...

söylemem

• internetten mi başvurdun yoksa elden mi? gavat mcdonalds beni işe almadı internetten başvurdum burger a da cevap yok daha çok pis part time işe ihtiyacım var
  • fati32 kullanıcısına yanıt
    Toz olduğunu tabiki biliyorum. Fakat Burger'a tankın içinde hazır içecek mi geliyor yoksa orada onlar kafalarına göre mi sulandırıp içecek yapıyorlar onu merak ediyorum.
  • patates kırzarmalarını nasıl yapıyorsunuz diye sorayım bende hazır geliyormuşta nerden geliyor markası
    filan var mı
  • steakhouse cumartesi 3 ledim on numara mc e gidenlere hala şaşıyorum yaww:D
  • Yere düşen köfteleri... Ha pardon daha önce sorulmuş
  • big king xxl hem doyurmuyor hem de 20-25 lira civarına çok daha iyi yerler var kalite olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

quote:

Orijinalden alıntı: muro79

Parası biraz az gibi ben belçikada yaşıyorum burada mc donalds da çalışan bir arkadaşım var 1400 euro alıyor. (1400 Euro = 3800 TL) arada dağlar kadar fark Boşuna Avrupa demiyorlar

fiyatlar nasıl burdakine göre. yani yaşam daha mı pahalı yoksa aynı gibi mi?

Burada Hayat çok pahalı hocam eski avrupa kalmadı uzaktan göründüğü gibi değil hiçbirşey benim maaşım 1700 Euro+450 Euro çocuk parası.. ama anca yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Parası biraz az gibi ben belçikada yaşıyorum burada mc donalds da çalışan bir arkadaşım var 1400 euro alıyor. (1400 Euro = 3800 TL) arada dağlar kadar fark Boşuna Avrupa demiyorlar

O parayla Avrupada bim açılır, nasıl işçilere o kadar veriyorlar; senin arkadaşın müdür olmasın?

Yok hocam normal eleman işte

• Yere düşen müşterileri napıyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LastikEzmesi

Yemek olarak hangi menüyü yiyorsunuz?

2 gündür whopper patates büyük boy kola yarın baska bişe yiyecegim günlük çalışma saatine göre puan verılyıor 14 puana fln geliyor yettigi kadar :D

Mükemmelmiş hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

quote:

fiyatlar nasıl burdakine göre. yani yaşam daha mı pahalı yoksa aynı gibi mi?

Burada Hayat çok pahalı hocam eski avrupa kalmadı uzaktan göründüğü gibi değil hiçbirşey benim maaşım 1700 Euro+450 Euro çocuk parası.. ama anca yetiyor

• İşte bunlar hep kapitalizm.

• Diyelim ki ben 37 liralık sipariş verdim. Elimde 50 TL var. Bu 50 TL'yi gören dilenci benden bir iki lira istedi. Parayı size bozdurdm sonra dilenciye 1.75 TL verdim. Elimde kalan parayla yanımdaki aç dilenciye acıdım ve en ucuz menüden ısmarladım. Bu sırada başkası teefon ile sipariş verdi. Bu durumda telefonda sipariş verenin paketine tuz ketçap falan koymayı unutuyor musunuz? Çünkü ne zaman telefonla sipariş versem illa bişey eksik geliyor MK.
  • Yere dusen ekip uyelerini ne yapiyorsunuz

Watt kac derece
    Nugget kac dk da pisiyor.

Arka oda sana kitleniyordur .
    9 ay Mc de calismistim sana tavsiyelrimi vereyim.

1. Sundae Dondurma sutlerinin tadina bak mc dekiler sahane :)

2. Mutfakta isen normaldr yasak ekstra urunu daya gitsin goturebildigini gotur.

Uzin vadeli bir is olarak sakin dusunme kisa vadeli bir is cunki ne kadar kurtarirsan kurtar.

Yohun bir yerde calisiyorsan zamaninda cikman cok zor.
    Bir not defteri al ve kac saat mesai yaptigini gun gun yaz ay sonu siliyor serefsizler .

Yalama coktur sakin baskasina guvenme .
    Kariyer gibi birsey yapacam diyorsan Durmadan yalamalik yapman gerekir .

Sana son tavsiyem .

Mutfakta suslemede calisip
    Ozel siparis gelince ve aci istiyorsa az insafli davran icini aci ile doldurma bu gune kadar sanirim nedense burgerde ekstra aci istedigimde sonuna kadar dolduruyordu.

Tabi yemeyip urunu degistirtiyordum asiri bicimde bilerek yapildiysa.

İste bunlar kucuk tavsiyelerim.

Zaten mc burger gibi yerlerde calisan cogu kisi isten ciktiktsn sonra bu tur yerlerden yemek yerken buyuk oranda ozel siparis verir.
    Ekstra domates tursu sogan peynir .

Birde sizdekine şut deniyor soylenisi bu oradan urun cekme ekstra urun isterse yeni yap .

Bitmis urune urun eklenmez.

Bilen birine yakalnirsan baya yaygara kopar demis olayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisahmet

Diyelim ki ben 37 liralık sipariş verdim. Elimde 50 TL var. Bu 50 TL'yi gören dilenci benden bir iki lira istedi. Parayı size bozdurdm sonra dilenciye 1.75 TL verdim. Elimde kalan parayla yanımdaki aç dilenciye acıdım ve en ucuz menüden ısmarladım. Bu sırada başkası teefon ile sipariş verdi. Bu durumda telefonda sipariş verenin paketine tuz ketçap falan koymayı unutuyor musunuz? Çünkü ne zaman telefonla sipariş versem illa bişey eksik geliyor MK.

Genelde ornek verirsem her hafta siparis veriyorsaniz

Altina not dusurun

2 sarimsakli mayonez ketcam barbeku felan

Not da urunlerim eksiksiz gelmesini rica ediyorum herhangi bir eksik sos dahi olsa urunu teslim alamyacagim diye not dusurun ve urununun parasini odemeden kontrol edin eksik birsey varsa ben bunu alamam ozellikle not ekledim.

Gelen kurye size diyecen burada kalsin hemen sosu getireyim yine kabul etmeyin ben bu sosu bekeleyene kadar bu urunler soguyacak deyin almayin ve yeni bir urun isteyin vermezlerse sikayet edilecek yere edin kulaklarini cekerler ama BK da musteri memnuniyeti varmi yokmu bilmiyorum :)

• quote:

BURGER KİNG'de çalışıyorum soruları alıyım ?

KFC kendi etlerimiz helal değildir dedi burger king i böyle popüler yapan nedir ?
  • yere düşden vardiya müdürlerini ne yapıyorsunuz??
  • patatesleri katı yağda mı kızartıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.