Şimdi Ara

Burger King'de çalışıyorum soruları alıyım ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
10.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Baştan okuyamadım, okuyor musun bıraktın mı ? Okuyorsan ne okuyorsun ?

lise bitti orda burda gir çık askere kadar zaman geçiriyorum
  • uurturk94 U kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yapma etme oku, açıktan bile olsa oku yani. Burger King'te az da olsa para kazanıyorsun ama ileride ne yapacaksın, nasıl aile geçindireceksin düşün bunları da.
  • quote:

Kardeşim yapma etme oku, açıktan bile olsa oku yani. Burger King'te az da olsa para kazanıyorsun ama ileride ne yapacaksın, nasıl aile geçindireceksin düşün bunları da.

1 yıl liseden sonra denedım dersane ygs fln olmadı askerden sonra düsünüyorum okumayı asker bittikten sonra adam gibi hazırlanıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurturk94

quote:

1 yıl liseden sonra denedım dersane ygs fln olmadı askerden sonra düsünüyorum okumayı asker bittikten sonra adam gibi hazırlanıcam artık

Açık öğretime git 29 yaşına kadar erteleme imkanın var o zamana kadar bitirirsin heralde okulu. İstersen rütbeli olarak yaparsın hemde kısa dönem yaparsın. Kesin olarak o yaşına kadar zaten askerlik düşer, hatta zorunlulukta kalkabilir profesyonel askerlik gelir. Mantıklı düşün vaktin varken.

• konunun tamamını okuyamadım ama patatesin yağı kaç zamanda bir değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahin Görünümlü Doğan

konunun tamamını okuyamadım ama patatesin yağı kaç zamanda bir değişiyor

günlük diye biliyorum daha fazla olmadı çalışalı bugün sorarım büyük ıhtimal günlüktür
  • quote:

quote:

günlük diye biliyorum daha fazla olmadı çalışalı bugün sorarım büyük ıhtimal günlüktür

ben haftalık değiştirilir diye düşünüyordum, bakalım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SORULARI OLANLARA YAZSIN YARIN TOPLU SEKILDE OGRENIR YAZARIM BURAYA YARDIMCI OLURUM BİLİNÇLENİRSİNİZ
  • quote:

quote:

quote:

sanmıyorum haftalık degiştirildigini hijyen v.s baya titizler bu konularda en fazla 2-3 gündür bugun ögrenicem çogu detayı sormak ıstedın sorular varsa sıralama ögrenirim bugun hepsini

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanmıyorum haftalık degiştirildigini hijyen v.s baya titizler bu konularda en fazla 2-3 gündür bugun ögrenicem çogu detayı sormak ıstedın sorular varsa sıralama ögrenirim bugun hepsini

Ben 1 yıl çalıştım. Yağlar haftalık değişir fakat her gün restoran kapandıktan sonra yağ filtreleme işlemi yapılır.

Yağın eski olduğunu şöyle anlarsınız ; patates kızartmaları bronz renge yakın ise, yani normale göre biraz koyu ise eski, açık renk ise yenidir.

• Böyle büyük bir şirket neden bu kadar az maaş veriyo ? Starbucks bile 960-1100 civarı
  • quote:

BURGER KİNG'de çalışıyorum soruları alıyım ?

maaş ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Burger King okunuşu Börgır King
    Hamburger okunuşu da hamburger

İng. Hambörgır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şube müdürünün maaşı ne kadar?
  • Bugün sirkeci burger kingin müdürüne sordum, bazı yerlerden soslar ücretli sizde nasıl diye, ketçap mayonez almayıp diğer soslardan isterlerse ücretsiz, fakat ketçap veya mayonezin yanına ekstra sos istenirse 50 kuruş dedi. Bunlar hepten kapitalizme bağladılar işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

gözünü seveyim dondurmalara maaşından kesiyorlarmışçasına az sos koyma, bare sen yapma..

Adamsin adam mesajin icin degil fringe izledigin icin

eyvallah dostum
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    Bıkuğl ve sandi diye biliyorum 2.sinden eminim ama 1.si yanlış olabilir gerçi daha hiç yanlış anlayan/anlamayan olmadı ben söyleyince
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Bugün sirkeci burger kingin müdürüne sordum, bazı yerlerden soslar ücretli sizde nasıl diye, ketçap mayonez almayıp diğer soslardan isterlerse ücretsiz, fakat ketçap veya mayonezin yanına ekstra sos istenirse 50 kuruş dedi. Bunlar hepten kapitalizme bağladılar işi.

kasiyer arkadaşlara sordum ketçap mayonez verılıyor 2. isteyince veriliyor +1 ketçap ücretsiz üçüncüde 50 kurus alınıyormus
  • nuggetsları nasıl yapıyorsunuz bazen çıtır çıtır bazen kayış gibi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.