Şimdi Ara

Burger King de çalışıyorum soruları alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Köfteleri , bir danayı bütün olarak büyük bir kıyma makiasına atıp öğüttükleri etlerle(!) mi üretiyorlar ? Nuggetları da bütün tavugu bagırsakları,kemikleri ve ayaklarıyla bütün olarak öğütülüp kıyma halie getirdikten sonra mı yapıyorlar ?

bir süre yemeyeceğim
  • Burger king'in kurallarında yani sözleşmede bilgi vs dahil verilmesi yasaktır.Yani burada seni araştırıp gerçekten çalışıyorsan yüklü bir tazminat açar bg sana söylemesi
  • kadıköyden 121Y geçiyor mu?
  • Domuz eti mi kullanıyorsunuz ?
  • Bugun Allah rızası icin ne yaptın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BK muduru burayi gorurse kan alirlar.Derin is bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten kola koyduğunuz kaplara önce kakanızı yapıp sonrada içine kola doldurduğunuz doğrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

Domuz eti mi kullanıyorsunuz ?

eşek eti bile kullanıyorlar diyen olmuştu
  • Etlerinizi Pınar mı üretiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Aylik full calissak yani hergun gelsek 18 yas alti kac lira alir

benim kuzen 17 yaşındayken çalışmıştı 700 lira civarı alıyodu bazen gece gidiyodu bazen gündüz
  • herkes pis vs. demişte bi sizin orasımı pis anlamadım.
    çerkezköy(tekirdağ) daki burgerkingde bi tanıdığımız çalışıyordu arkadaşlarıya falan fotograflarını göstermişti ortam gayet temizdi.
    anlatıyordu zaten öyle pislik falan yok gayet temiz diye.
    şu diğer konulara falan gelirsek bence çoğunuz bu konuda psikolojik bi şey yaşıyorsunuz 2senedir bg yiyorum ayda en az 1kere bana hiç birşey olmuyor.
    ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Köfteleri , bir danayı bütün olarak büyük bir kıyma makiasına atıp öğüttükleri etlerle(!) mi üretiyorlar ? Nuggetları da bütün tavugu bagırsakları,kemikleri ve ayaklarıyla bütün olarak öğütülüp kıyma halie getirdikten sonra mı yapıyorlar ?

bir süre yemeyeceğim

%100 Helal Et Diye Geçiyor Bi Yerde Okumuştum Ve Yanlış Hatırlamıyorsam Pınar Veriyor Etleri.
  • Sorum yok ama Mc Donalds ' ın eline su dökemezsiniz bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kucuk Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

Gerçekten ateş bizi çağırıyor mu ?

sesli güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Kolalar niye sulu gibi?

Kolalar genellikle servis edilirken içine buz atılır. bir süre içerisinde buz eridiği için kolada hafif sulanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZorladımÇıkmadı

quote:

Kolalar niye sulu gibi?

Kolalar genellikle servis edilirken içine buz atılır. bir süre içerisinde buz eridiği için kolada hafif sulanır.

bu exotic portakal sularını nereden alıyorlar.
  • quote:

Kolalar niye sulu gibi?

+1
  • beyler kusura bakmayın her sorunuza cevap veremiyorum biliyorsunuz işe giriş belli ama çıkış belli değil bizde.

bazı arkadaşlar burayı görürlerse sana dava açarlar demişler. gerçekleri anlatıyorum neyin davasını açacaklar.

ayrıca normalde hamburger etlerinin 1 saat time süresi vardır. bu süre bitince atılması gerekir ne yapıyorlar ? süreyi baştan başlatıyorlar.

patateslerin time süresi de 1 saat ama patatesler bitiyor orda sıkıntı yok.

bir arkadaşta o pisliğin içinde niye çalışıyosun demiş üniversite okuyorum açıköğretim para lazım kardeşim.

çok uzatmadan ben açıkçası hiç sağlıklı bulmuyorum böyle şeyleri size tavsiyem yemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimadami -- 2 Ekim 2012; 12:04:42 >
  • Aslında bu arkadaşı takdir ediyorum. Herkes çalıştığı işteki arka tarafta neler döndüğünü bir anlatsa Türkiye dönen tüm pislikler ortaya dökülür.

Nereye giderseniz gidin yemek olsun giyim olsun hizmet alımı olsun bankalar olsun her yerde üçkağıt dönüyor.

Normal bir vatandaşsanız bu ülkeden her zaman 5. sınıfsınız. Dikkat edin 2. sınıf demiyorum 5. Sınıfsınız. Alışveriş veya yemek yemeğe gittiğinizde bunu bilerek gidin daha az acı his edersiniz.

Siz karşınızdaki satıcı için bir para makinesiniz paranız kadar değerlisiniz yada paranız olsa bile satıcının kafasındaki kadar değeriniz var. 3. Sınıf hizmeti veya malı size 1. sınıf diye satar. Üzerine birde kerize bak nasıl kandı diye içinde zevk alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 2 Ekim 2012; 12:23:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.