Şimdi Ara

Burger King'de çalışan veya çalışmış olan var mı?Bugun Başladım İşe... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
5
Favori
101.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Ben Orda Çalışmadım Schneider Electric Mekanik montaj Da Çalışıyorum Sana Bilgi
    3 Ay Deneme Süresi 6 Ay Kadro Süresi

peki 2 ay çalıştıktan sonra başka bir ildeki şubeye geçme istesem izin verirler mi?
  • bugun başladım arkadaşlar işe.9 saate yakın ayakta durdum.bi günde varisim oldu valla.ayakta durmak dışında işin hiç bi zorluğu yok.çalışan elemanlar çok sıcakkanlı.hemen hemen işi öğrendim sayılır.50-60 tane hamburger yaptım bugun.ama vufır yada sitekhaus vermiyolar yamekte.yavultu bişey yedim.istediğim zamen üstüme söyleyerek içecek içmemde serbest.

başlangıç ücreti vercekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khán

bugun başladım arkadaşlar işe.9 saate yakın ayakta durdum.bi günde varisim oldu valla.ayakta durmak dışında işin hiç bi zorluğu yok.çalışan elemanlar çok sıcakkanlı.hemen hemen işi öğrendim sayılır.50-60 tane hamburger yaptım bugun.ama vufır yada sitekhaus vermiyolar yamekte.yavultu bişey yedim.istediğim zamen üstüme söyleyerek içecek içmemde serbest.

Hadi hayırlı olsun kardeşim
    İstanbulda olsak gelirdik bi vufır'ını yemeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 11 Ağustos 2009; 22:36:24 >

• hocam boyun ve kilon kaç acaba?özellikle uzun ve ince insaları seçtiklerini duymuştum,başka bir konuda söylendi galiba...
  • Vufır değil lem onun adı. Millet makara yapar valla sonra, vopır ya da vupır olarak söyleyebilirsin.
  • Bende seneye çalışmak istiyorum 16 yaşında olacağım o zaman alırlarmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.fusion

17-01 arası sakın çalışma her gece kapanış denilen bir işkence oluyor. çıkman 4-5 i buluyo. 1 yıl çalıştım. üniversite birinci sınıfta. Gece 3 çıkıp 4 de evde oluyordum. uyumam beşi buluyordu. sabah sekizde okul için kalkıyorudum. Eziyet dolu bir yıldı benim için. Çalışmanı tavsiye etmem.Asgari ücrete çalışmaya razı gelirsen git tezgahtarlık yap daha iyi. Üç farklı çalışma şekli var. Mutfak,lobi,kasa. ben kasada çalışmadım. Açık çıkarsa senden kesiyorlar. Lobi de ise boşları topluyorsun, temizlik yapıyorsun. mutfakta ise hamburgerleri hazırlama patatesleri kızartma gibi işler yapıyorsun. Zannedilen gibi her istediğini yiyemiyorsun çalıştığın saate göre bir puan kazanıyorsun o puanın tuttuğu yiyecekleri yiyebiliyorsun. molalar 30 dk. Kapanışlarda bütün restorant baştan aşağı temizleniyor. -4C derecedeki buzdolabının içinde sayım yapıyorsun. Hamburger köfteleri,soğan halkaları,patatesler gibi. Çalışırken Siyah gömlekli supervisor denilen şefler devamlı terör estiriyor, onlardan habersiz tuvalete bile gidemiyorsun.Kasa ayrı bi dert kısacası kendine acı çektirmekten hoşlanıyorsan, az paraya modern kölelik yapacam diyorsan çalışabilirsin.

ama hep orda ye ye zaten insanım midesi almaz bir süre sonra.. Bence uzun süre çalışanlar ordan yiyemiyordur. Sende nasıldı durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

bugun başladım arkadaşlar işe.9 saate yakın ayakta durdum.bi günde varisim oldu valla.ayakta durmak dışında işin hiç bi zorluğu yok.çalışan elemanlar çok sıcakkanlı.hemen hemen işi öğrendim sayılır.50-60 tane hamburger yaptım bugun.ama vufır yada sitekhaus vermiyolar yamekte.yavultu bişey yedim.istediğim zamen üstüme söyleyerek içecek içmemde serbest.

Hadi hayırlı olsun kardeşim
    İstanbulda olsak gelirdik bi vufır'ını yemeye

motorlu kurye ile yollarsız istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

Orijinalden alıntı: Ultimadé

quote:

quote:

quote:

Burger King'in hangi bayisine başvurdunuz şehir vs?

ankara-malltepe deki şubesine...

Bu tür yalanlar ile iş başvurusu yapmak yanlışlıktır...Ve de bu yanlışı gizleyemeceksiniz.Başka bir yerde iş aramanızı öneririm.İyi günler.(Bir arkadaşım orada yönetici ve ona bilgi iletmek durumundayım.)

Bu üyenin bir yalanla işe girmesi yanlış tabiki. Ama neden yalan söyleyip 3.5 attırıyosun ? Benimde babam savcı polisleri çağırır seni döver. Senin yalanın buna benzedi işte. Sana küfür etmek, tüm aşiretine hayatında duymadığın enteresan küfürleri etmek isterdim ama forum kuralları çerçevesinde etmiyorum.

Edin beyfendi sizi tutan yok.Lifton-World@windowslive.com
    Adresim budur.İyi akşamlar.

Polisleri bu msn adresıne yollar artık.Mail gelırse açma

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

Bende seneye çalışmak istiyorum 16 yaşında olacağım o zaman alırlarmı acaba ?

bizim restauranda bi kız var.17 yaşında.hatta rütbesi benden yüksek

ama aklın varsa çalışmazsın.ben sadece vakit geçirmek ve biraz para kazanmak için girdim.ama adamın anasını ağlatıyorlar.

eğer ekonomik olarak sıkıntıda değilsen hiç bulaşma derim ben...
  • İlkokul mezunu da olsa Burger King gibi tanınmışbir şirketin asgari ücretten daha düşük maaş verme şansı olmadığına göre.

Yalan da olsa bir şey değişmeyecek
  • Bende başvurmak istiyorum , amaç iş tecrübesi

üni 2 .Öğretimdeyim o yüzden çalışsammıki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimadé

quote:

quote:

quote:

Burger King'in hangi bayisine başvurdunuz şehir vs?

ankara-malltepe deki şubesine...

Bu tür yalanlar ile iş başvurusu yapmak yanlışlıktır...Ve de bu yanlışı gizleyemeceksiniz.Başka bir yerde iş aramanızı öneririm.İyi günler.(Bir arkadaşım orada yönetici ve ona bilgi iletmek durumundayım.)

Bu üyenin bir yalanla işe girmesi yanlış tabiki. Ama neden yalan söyleyip 3.5 attırıyosun ? Benimde babam savcı polisleri çağırır seni döver. Senin yalanın buna benzedi işte. Sana küfür etmek, tüm aşiretine hayatında duymadığın enteresan küfürleri etmek isterdim ama forum kuralları çerçevesinde etmiyorum.

• quote:

quote:

ama aklın varsa çalışmazsın.ben sadece vakit geçirmek ve biraz para kazanmak için girdim.ama adamın anasını ağlatıyorlar.

Onu bunu bırak da ordan bi koli barbekü sos çıkarmak istesek(parasını vericem neyse) öyle bişi yapıyolar mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

quote:

quote:

Onu bunu bırak da ordan bi koli barbekü sos çıkarmak istesek(parasını vericem neyse) öyle bişi yapıyolar mı??

dostum dün işten ayrıldım.çalıştığım süre içerisinde görmedim satıldığını...pek sanmıyorum satıldığınıda...

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.fusion

17-01 arası sakın çalışma her gece kapanış denilen bir işkence oluyor. çıkman 4-5 i buluyo. 1 yıl çalıştım. üniversite birinci sınıfta. Gece 3 çıkıp 4 de evde oluyordum. uyumam beşi buluyordu. sabah sekizde okul için kalkıyorudum. Eziyet dolu bir yıldı benim için. Çalışmanı tavsiye etmem.Asgari ücrete çalışmaya razı gelirsen git tezgahtarlık yap daha iyi. Üç farklı çalışma şekli var. Mutfak,lobi,kasa. ben kasada çalışmadım. Açık çıkarsa senden kesiyorlar. Lobi de ise boşları topluyorsun, temizlik yapıyorsun. mutfakta ise hamburgerleri hazırlama patatesleri kızartma gibi işler yapıyorsun. Zannedilen gibi her istediğini yiyemiyorsun çalıştığın saate göre bir puan kazanıyorsun o puanın tuttuğu yiyecekleri yiyebiliyorsun. molalar 30 dk. Kapanışlarda bütün restorant baştan aşağı temizleniyor. -4C derecedeki buzdolabının içinde sayım yapıyorsun. Hamburger köfteleri,soğan halkaları,patatesler gibi. Çalışırken Siyah gömlekli supervisor denilen şefler devamlı terör estiriyor, onlardan habersiz tuvalete bile gidemiyorsun.Kasa ayrı bi dert kısacası kendine acı çektirmekten hoşlanıyorsan, az paraya modern kölelik yapacam diyorsan çalışabilirsin.

• Kapitalist şirketler acayip sistemi oturtmuş yahu. Tebrik ediyorum valla. Adamlar acayip sistematik çalışıyor. Yukarıda bu şeyleri yazan tecrübeli arkadaşlara acayip teşekkürler! Örnek alalım işte. Adamlar böylece dünya markası oluyorlar.
  • Tansaşta Kipada filan kasiyerlik nasıldır?Çalışan varmı?
  • kimse kusura bakmasın çalışanlara saygım sonsuz ama

KAPİTALİST ŞİRKETLERE NEDEN KAPİTALİST DENDİĞİNİ ANLIYORSUNUZ İŞTE DEĞİL Mİ. ADAMLAR DÜNYANIN PARASINI KAZANIYO AMA ORDA ÇALIŞAN PERSONEL AYAKTA DURMAKTAN ÖLÜYO VE ELİNE ASKERİ ÜCRET GEÇİYOR.

ALLAH KOLAYLIK VERSİN ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

kimse kusura bakmasın çalışanlara saygım sonsuz ama

KAPİTALİST ŞİRKETLERE NEDEN KAPİTALİST DENDİĞİNİ ANLIYORSUNUZ İŞTE DEĞİL Mİ. ADAMLAR DÜNYANIN PARASINI KAZANIYO AMA ORDA ÇALIŞAN PERSONEL AYAKTA DURMAKTAN ÖLÜYO VE ELİNE ASKERİ ÜCRET GEÇİYOR.

ALLAH KOLAYLIK VERSİN ARKADAŞLAR.

dostum o dediğini benden daha iyi kimse bilemez.ama şirket benim olsa yine aynı sitemle yönetirim şirketi.herşey tıkırında işliyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.