Şimdi Ara

Burger King (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratdns

Yere düşen ürünleri müşteriye iteliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın itibariyle bende İzmir'de başliyorum burger king 'e Bakalım.
  • Yere düşen Whopper'ları ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkadir

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

birkaç yıl önceki milkshake ile şuanki milkshake aynı değil. eskisi daha güzeldi. değişen şey ne?

tedarikçi firma değişmiştir belki ondandır

Olabilir ama kötü olmuş. Eskiden çikolata tadı varken şimdi daha çok şeker tadı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chef of the box

Ben çalışırken balgam burger spesyeli vardı sadece bizim şubede

Yemin ediyorum böle şeyler yüzünden dışarıda yemiyorum...

Ya biraz insan olup, ahlaklı olmak lazım onu yiyende bi insan...
  • part ve full time.maaslari nedir?

• Konuyu yanlışlıkla takibe almışım hazır gelmişken soralım bişeyler
    1- Maaşlar nasıl
    2-Hangi menüyü tavsiye edersin
    3- Hijyene ne kadar dikkat ediyorsunuz
    bu 3 ünü istiyorum
  • Maasi suan bende bilmiyorum. Ve tavuk yemenizi tercih ederim. Et belli bi dakikadan sonra koku yapmaya basliyo ve insani rahatsiz ediyor

• Sikörtıll S kullanıcısına yanıt
    hocam bk'da 3 ay kadar bende çalışmıştım sorunu ben yanıtlıyım :)

1- ilk olarak kasacı yada arkada işe başlarsın staff olarak yani genel olarak 950-1100 arası maaş alırsın çalıştıgın yere göre.
    2- yaglar genel olarak 2,3 günde bir degişir ama eger çok yogun bi gün geçirdiysek yaglar fazla kararırdı o zaman aynı gün degiştirdigimizde oluyordu.
    3-etler hazır olarak kutularda geliyor zaten bişey yapmıyoruz yani direk et pişirici makineye atıyoruz, sebzelerden sadece domates yıkanır kesilirken marul ( burger king diliyse göbek salata ) yıkanmaz poşetten çıkış direk kaba koruz ordanda mesela whooperin içine koyarız.
    4- bize malzemeler tır'la gelirdi her ürünün farklı bi poşeti kabı var işte o kaplarda kolilerde poşetlerde fln gelir bizde onları kuru depoya -4 dolabına ve -18 dolabına koyarız.
  • MG07 kullanıcısına yanıt
    dostum çok teşekkür ederim . Çok iyi cevaptı .
  • Ogle yemeginizi falan oradanmi yiyorsunuz ne iste calisiyorsunuz tam olarak birde burnunuzu karistirdiginiz elinizi patateslere deyiyornusunuz

• loses kullanıcısına yanıt
    Eger çalıştıgın bk'nın yanında popeyes falan varsa bazen onlarla yemek değiştirebilirsin eğer çalıştıgın bk izin verirse eğer yoksa yanında böle bi yer mecburu her ögün bk'dan yemek zorundasın. Bazıları sadece sipariş alır onlar kasacıdır işte kasayı tamamen öğrendikten sonra arada arka tarafa gelirler hamburger yapmayı öğrenirler eğer direk arka tarafta başladıysan 3 tane bord vardır birinde hamburgerler olur birinde whooperler birindede tavuk ürünleri bunlardan birine seni verirler işi öğrenirsin işte orda ama yapmadığın iş yoktur et kızartırsın,makineye patates atarsın, bulaşık yıkarsın, yerleri paspaslarsın, eksik ürünleri doldurursun ( domates kesme,turşu doldurma vs. ) bunun gibi işler yapılır arka tarafta. Patateslere hiç bi zaman dokanmayız poşetlidir zaten poşeti yırtıp makineye doldurursun ordan demirden bi kap var onunla direk yaga koyarız sonrada yagdan çıkartıp bi kap var işte ona dökeriz mesela orta boy patates siparişi geldi kürek gibi bişey var ufak bişey onunla doldururuz patetes kutusuna.

• Ayagi kayip yere dusen elemanlari napiyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MG07

Eger çalıştıgın bk'nın yanında popeyes falan varsa bazen onlarla yemek değiştirebilirsin eğer çalıştıgın bk izin verirse eğer yoksa yanında böle bi yer mecburu her ögün bk'dan yemek zorundasın. Bazıları sadece sipariş alır onlar kasacıdır işte kasayı tamamen öğrendikten sonra arada arka tarafa gelirler hamburger yapmayı öğrenirler eğer direk arka tarafta başladıysan 3 tane bord vardır birinde hamburgerler olur birinde whooperler birindede tavuk ürünleri bunlardan birine seni verirler işi öğrenirsin işte orda ama yapmadığın iş yoktur et kızartırsın,makineye patates atarsın, bulaşık yıkarsın, yerleri paspaslarsın, eksik ürünleri doldurursun ( domates kesme,turşu doldurma vs. ) bunun gibi işler yapılır arka tarafta. Patateslere hiç bi zaman dokanmayız poşetlidir zaten poşeti yırtıp makineye doldurursun ordan demirden bi kap var onunla direk yaga koyarız sonrada yagdan çıkartıp bi kap var işte ona dökeriz mesela orta boy patates siparişi geldi kürek gibi bişey var ufak bişey onunla doldururuz patetes kutusuna.

Level 9 gördün mü hiç

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    5 dakika kadar gülüp sonra işimize devam ediyoruz :D
  • MG07 kullanıcısına yanıt
    Iyi bilirim bende 4 senedir sistem icindeyim :)

• Kocaelinin neresi ? Yakınsa bi hamburgerini yerim

• JeanCarlo kullanıcısına yanıt
    Level derken hocam gün içinde yaptıgımız satıştan mı bahsediyorsunuz ?
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    faraş + paspastan sonra genelde düşülür zaten :) iş arkadaşların ve expertler iyiyse iş güzel geçiyor ama eğer bunlar kötüyse hiç çekilmiyor be hocam, bide kapanışcı olursan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Kocaelinin neresi ? Yakınsa bi hamburgerini yerim

Aynen knka bende gelirim :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.