Şimdi Ara

Burger King (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam tavuk seviyorsan chicken whopper veya king chicken menü et seviyorsanda whopper menü öneririm ama fiyatlarını şuan tam olarak bilmiyorum.
  • MG07 kullanıcısına yanıt
    Hocam temizlikten emin değilim şahsen, o an mutfaktakilerin insafında biraz. Belki kameranın görmediği bi yerdi bilmiyorum ama, yazın şuta whopper atan eleman nasıl attıysa servis bölgesine düştü ürün, ekmeği açıldı eti yere değdi falan. Adam aldı geri götürdü, ben de takip ediyorum kağıdı değiştirip tekrar şuta bıraktı ürünü. O gün bu gündür yemiyorum burgerdan, anca çok canım çekersen texas ve çıtırpeynir falan alıyorum göz görmeyince gönül katlanır diyerek.

Bir de o patatesle ilgilenmesi için her şubeniz özenle 150cm boylu, kolu kıllı kız alıyor bunu merak ediyorum.
  • Evet hocam mutfaktakilerin ve experlerin insafına kalmış biraz yani ben çalışırkende yere düştüğü oluyordu hatta birinde ben atık kutusuna tam atıyordum ki expertin " dur napıyorsun veririz onu birazdan birine " demesiyle tekrar geri koymuştum. Bk'da çalıştıktan sonra bende yememeye dikkat ediyorum anca arkadaşlarım çok ısrar ederse bişeyler atıştırıyorum bende o kadar.
    Nedense genelle öyle kızlar alınıyor bende çalışırken çok istemiştim şöyle sarışın 1.70 boyunda bi kız işe sevgiyle gitmeme sebep olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.