< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Burgan Bank n11.com'dan HAVALE İLE ALIŞVERİŞ YAP 20 TL İADEYİ KAZAN

-
-
Yıl olmuş 2021, alışveriş sitelerinde hala havale seçeneği var. En güvendiğim site bile olsa havale ile hiçbir şey almam.
-
3 mayıs mı? Oha. Çok erkenmiş iade tarihi.
-
Şalvar bank daha iyi olurmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
250 adetle sınırlı
Simblokesini açmaktan aciz banka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
250 mi
Reis bile daha fazla çay dağıtıyor.
Cidden böyle sacma kampanyalara katılan oluyor mu:)
BOŞ ve ÇÖP bir kampanya.
-
🚮 -
oha lan burgan kampanya yapmış
Burgan Mobilden anında açabiliyorsunuz sim blokesiniquote:
Orijinalden alıntı: Limonen
Simblokesini açmaktan aciz banka
katıldım şimdi 150/25 çek vardı.100/20 bu totalde 150/45 indirim oldu neresi çöp kampanyanın orasını anlamadıom.Yanlız sipariş hemen oluşmuyor havale yaptıktan sonra 4-5 dk sonra gözüküyor n11 panelindequote:
Orijinalden alıntı: uyaran
Cidden böyle sacma kampanyalara katılan oluyor mu:)
-
burgan bank'a trendyol cüzdan kodu verdiğinde hem yüksek faiz hem trendyol için başvurum falan tamamlandı kurye bekliyorum 1 ay sonra aradılar iste kurye göndereceğiz falan diye bende bu zaman kadar neden yollamadınız dedim müşteri hizmetlerindeki hanımefendi hemen aras ile yönlendiriyoruz dedi. 1,5 ay oldu tekrar arandım kurye yönlendireceklerine dair sonra iptal edilmesini bankaları ile çalışmak istemediğimi söyledim. 2 ay olunca kurye geldi arkadaşlar işlemleri iptal etmemem rağmen.
Hani olur da bu kampanya için falan burgan bank müşterisi olmak istersiniz diye anlattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 21 Mart 2021; 14:19:34 >
En Beğenilen Yanıtlar

Yıl olmuş 2021, alışveriş sitelerinde hala havale seçeneği var. En güvendiğim site bile olsa havale ile hiçbir şey almam. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X