Şimdi Ara

Burdur Otogarı'nda 12 TL'lik soygun !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni açılan Burdur Otogarının işletenlerini ve belediyeyi şiddetle kınıyorum !

Eğer İstanbul-Antalya yolu üzerindeyseniz ve bir şekilde (bilet almak, yolcu almak/bırakmak, dinlenmek, tuvalet ihtiyacı vs.) bu otogara girip çıkmak isterseniz bu yazıyı dikkatle okuyun.

Bu otogar insanların 12 TL parasını resmen gaspetmektedir. İstanbul-Antalya gibi işlek ve süratli bir anayoldan otogar levhasını takip ettiğinizde geldiğiniz yer sadece otobüslerin alanı olarak yapılmış ve size levhanın altında (varsa da küçücük) bir yazı olduğunu söylüyorlar. Bu dönüş öncesinde ve dönüşte işaretli levhalar yok, girerken bilet almıyorsunuz, girince araç parkına yönlendirme yok, alan müsait olmasına rağmen araçlar için böyle bir yer de yok, geri dönme şansı verilmiyor, girişte ve içerde işaretli levhalar yok, ücret bilgisi hiçbir yerde yok….yani kısaca 80-100 km hızla giderken bir anda resmen tuzağa düşüyorsunuz ve çıkmak için 12 TL ÖDETTİRİLİYORSUNUZ !!!!

Böyle vicdansızlığa lanet olsun !

Gelelim hikayemize. Antalya-İstanbul yolunda giderken acilen bir otobüs bileti almam gerekti ve yol üzerinde OTOGAR levhasını görünce levhayı takiben anayolun tam kenarındaki bu otogara girdim. Bir de ne göreyim! Çıkarken 12 TL çıkış ücreti ödemem gerektiği söylendi. Çünkü levhayı takiben geldiğim bölge "otobüslerin alanı"ymış.

Otogardaki polis memuruyla efendice tartıştım, bana levhanın altında yazı olduğunu söyledi ama araçtaki 11 kişi bölünmüş yolda en az 80 km hızla yaklaştığımız sapakta, “varsa” bu "yazı"yı görememiştik, zaten görmemize de imkan yoktu, yazı haricinde başka bir şekil veya resimli bir levhada yoktu ve içerde araçlara ayrılmış başkaca bir bölüm de yoktu. Oysa bu hızlı yol üzerinde en az bir kaç defa işaretli uyarı levhaları konulması gerekiyor.

Oradaki güvenlikçi bile o gün bizden önce en az 10 kadar aracın yanlışlıkla girdiğini, hergün pek çok aracın böyle girdiğini ve hepsinden de bu şekilde para alındığını söyledi.

Yeni yapıldığı söylenen bir otogarı yönetenler ve belediye yetkilileri cebimden resmen zorla gaspettikleri 12 TL'min hayrını görmesinler ve hepsine de haram olsun diyorum, başka da birşey söylemiyorum.

• Geçmiş olsun hocam buraya yazı yazmanız iyi olmuş en azından o bölgede ki arkadaşlar bilinçlenmiş olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Geçmiş olsun hocam buraya yazı yazmanız iyi olmuş en azından o bölgede ki arkadaşlar bilinçlenmiş olacaktır.

Sağolun. Sadece buraya yazmadım, şu an internette 10'a yakın yerde mesajım var bu konuda. Yazmaya da devam ediyorum. Bu uygulama bir şekilde değişinceye kadar da devam edeceğim.

Bilindik bir şikayet sitesinde de mevcut. Arama yaparak konuya destek verenlere de ayrıca müteşekkir olurum.

Konuyu DH'de de güncel ve dikkat çekici kılmak için yapabileceğiniz şeyler var mı onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 20 Eylül 2013; 12:15:00 >
  • izmir eskişehir arası kahvaltı yapabilceğimiz bir yer arıyoruz babamla varmı tavsiyesi olan azcık hortlatmış gibi oldum ama güzel bi mekana ihtiyacımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

izmir eskişehir arası kahvaltı yapabilceğimiz bir yer arıyoruz babamla varmı tavsiyesi olan azcık hortlatmış gibi oldum ama güzel bi mekana ihtiyacımız var

Olsun iyi olmuş, ara sıra hortlatmakta fayda var :)
  • hocam ben burdurda yaşıyorum. bu yapılan otogar yeni otogar normalde otogar şehirin içindeydi sizin geldiğiniz yön otobüslerin girdiği yönden gelmişsiniz öbür tarafda araçların girdiği yer var şehrin içinden gelecektiniz sanırım o yüzden olmuş tam anlayamadım ama yaptıkları yanlış bencede.
  • yavv... bu.. ceviz ezmesi mi ne varmış diyorlar... nasıl? bulabilir miyiz bunu burlarda? yani ankara'da?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

hocam ben burdurda yaşıyorum. bu yapılan otogar yeni otogar normalde otogar şehirin içindeydi sizin geldiğiniz yön otobüslerin girdiği yönden gelmişsiniz öbür tarafda araçların girdiği yer var şehrin içinden gelecektiniz sanırım o yüzden olmuş tam anlayamadım ama yaptıkları yanlış bencede.

Evet zaten hemen onun farkına vardım. Ama mantıksız olan da bu değil mi? Madem otobandan gelen araçları kabul etmeyeceksin, ne diye tam otobanın kenarına otogar yaparsın? Sadece otobüsler mi kullanır otogarları?

Hadi kabul etmiyorsun. Yol üstünde her yerde girilmez levhaları konulmaz mı? Yada otogarın girişine yönlendiren levhalar?

En basiti araçları alırsın, araçların girebildiği tarafa yönlendirirsin olur biter. Belediye bu şekilde nasıl onay verir, otobandan girecek araçlar nasıl düşünülmez?

Bir gün o belediye başkanı beni arayıp özür dileyecek, ben o günü bekliyorum. Yoksa hakkım helal değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.