Şimdi Ara

BURDUR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI BURAYA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya düşen arkadaş ya da askerliğini burda yapmış birileri var mI?

Enis/1984/Ankara/Jeoloji müh./Zırhlı Birlikler
  • arkadaşlar merhabalar ben de 337. dönem olarak gideceğim, Burdur İl Jandarma Komutanlığına, sormak istediğim ise usta birliğine nerelere gönderiyorlar?
    Intel Dual Core 2.8ghz, 3.5 GB Kingston Ram, 1.5 TB Western Digital Caviar Black HDD, Sapphire HD4650 1GB Ekran kartı, Sony Dvd Writer, 23'' Acer X233H Wide Screen Ekran, Datron RTA1030 Wireless Modem, Logitech X530 5.1 Ses Sistemi
  • selam tertipler. bnde ıstanbuldan burdur yolcularındanım. ctesı gece 12 otobusuyle yola cıkıyorum. adım ferhat. ferhat.cevik@hotmail.com dan ulasın burdurda teslım olmadan otogarda bulusalım bı yemek yıyelım karnımız tok tanısıp teslım olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chero -- 11 Aralık 2010; 0:58:46 >
  • slm arkdşlr bende burdur il jandarma kısa dönem ... 543 579 24 47 numaram burdur'da toplanalım beyler... saat 14:00- 15:00 orda olmayı düşünyrm ANkaradan ..
  • selam kardes telefon numarası pek ıse yaramıcak sanırım:) yanında getırmıcen herhalde ? ben sabah 9-10 gıbı burdur da olucam.sen brz gec gelıosun o zmna kadar teslım olurum sanırım.adım ferhat koğuşta grsrz artık
    Daha Fazla Göster
  • haklısın krdş...ben yola çıkana kadr arayn olur habrlşrz mantığı yazdım :D bende cmrtesi gecesi yani bu gece oluyo xD hbrlşrz kardşm erken teslim olma yha otogarda yönlendr gördüklerini ;) ben erken olcam orda aslında 12 gibi ok.. berbr teslim oluruz dağınık girmeyelim
  • arkadaşlar ben ve çok yakın bir arkadaşım sabah antalyaya uçacağız 09.30 da orada olacağız. daha sonra oradan terminal yapıp burdur arabasıyla geleceğiz. Tahmini olarak 13.00 gibi Burdur'da olmuş oluruz diye düşünüyorum. Güzel bir yemek yer öyle teslim oluruz. sizde öyle yapın içeride görüşmek üzere adım selçuk :)
    Intel Dual Core 2.8ghz, 3.5 GB Kingston Ram, 1.5 TB Western Digital Caviar Black HDD, Sapphire HD4650 1GB Ekran kartı, Sony Dvd Writer, 23'' Acer X233H Wide Screen Ekran, Datron RTA1030 Wireless Modem, Logitech X530 5.1 Ses Sistemi
  • tamam arkdşlr işde bende aynen 12:00 - 14:00 arası orda olurum otogarda .. otogardan ayrılmayalım bi süre onur...

Orijinalden alıntı: isafa

burdur il jandarma hakkında bilgisi olan varmı ?

ben askerliğimi Burdur İl Jandarma'da yaptım yardımcı olabilirim,ne öğrenmek istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcux

quote:

Orijinalden alıntı: isafa

burdur il jandarma hakkında bilgisi olan varmı ?

ben askerliğimi Burdur İl Jandarma'da yaptım yardımcı olabilirim,ne öğrenmek istiyorsunuz?

Anlat işte Pazar günü yolcuyuz
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.