Şimdi Ara

Burda ben mi haklıyım yoksa onlar mı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    quote:

Bu ve daha evvel açılan başka bir kaç başlıkta; fizik veya astronomi üzerine hiç bir yetkinliği olmayan üyelerin, bilimsel teoriler oluşturmasını veya bu teorilere ilişkin yorumlar ortaya koymasını şaşkınlıkla gözlemliyorum. Şüphesiz okuyan, izleyen, dinleyen, araştıran tüm herkesin nisbi ölçüde fikri muhakkak mevcuttur. Ancak bunların paylaşılması sırasında, hakim olunan bilgi ile söylenen/yazılan içerik arasında ön kıyas yapılmalıdır. Diğer türlü ciddiyetten uzak, yalan yanlış bir sürü kelime yığını oluşacaktır. Lütfen yorumların bu eksende olmasına ve bilimsel içerik ve teorilerden bahsederken kaynak belirtilmesine özen gösterelim.

Ben:
    quote:

Genel sohbet bölümünde bilimsel makale niteliğinde mesajlar yazılsın istiyorsunuz
    Sade vatandaş iki kelam etmesin mi?
    Ne diye şaşırıyorsunuz ki bu konuda expert kişilerinde bu forumda takılacağını mı sanıyorsunuz?.

Olay şu ben Cern Deneyi konusunda iki kelam deyim dedim bi adam geldi vay efendim kaynak göstermeden niye konuşuyorsun bende dedim ki sizin gösterdiğinzi kaynaklarda wikipediadan ileri gitmiyor bırakın bu üst düzey fizik profesör ayaklarını, sonrası malüm admin benim tüm mesajlarımı silmiş
    Sonra admin bana mesaj attı bir daha ukala ukala tavırlarını görürsem hakkında gerekeni yaparım dedi
    Bende mesaj attım "çok pardon forumda stewen hawkinkler tartışırken araya girdim çok özürdilerim bida olmaz" dedim

Bu olay Divxplanette geçiyor

admin henüz cevap vermedi.

Konuda burda geçiyor ama cevaplarım silinmiş yeni cevaplar attım onlarda silinir sanırım sonrada uzaklaştırırlar :/
    http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=194496&pid=1063716977&st=15&#entry1063716977

Bi tanede adam da çıkmış higbozonu bulunmadı diyor ordaki profesörler yanlış diyor ve kaynaksız

• Gece 3 olmuş Fizikten bahsediyorsun kardeş ya

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • beraat kandilin kutlu olsun kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ee neler yaptınız ben yokken
    11 ay önce açıldı
    Kız ben sana demedim mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.