Şimdi Ara

Burcunuz Nedir (Dev Anket) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Burcunuz Nedir (Dev Anket)

(En Son Oy Tarihi: 6.1.2015)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Benim 2 tane var . 21 Mayıs hem Boğa hem de İkizler

21 mayıs boğa yok öyle bi dünya(kafiyeli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsheker

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Benim 2 tane var . 21 Mayıs hem Boğa hem de İkizler

21 mayıs boğa yok öyle bi dünya(kafiyeli)

Valla gazetelerde felan karışık yazıyo.Ben de anlamadım bazıları ikizler yazıyo bazıları boğa
  • Boğayım.

ve dünyanın en ıyı burcuna sahibim sayarsak.

en merhametli en af edici en yardım sever eşine en sadık az arkdası ama öz arkadaşı olur cunku arkadasa cok deger verır arkdasın sorununu çözmek ıcın cok çaba harcar. tüm insanlar tarafından sevılır efendı karşılanır.

ayrıca yakısıklı ve çekici olur. kadının ilk baktıgı kalça ve omuzun maşallahı vardır. ayrıca yakısıklı ve karizmatık oluruz.

psikoloji uzmanıdır karsıdakının beynını okur ayrıca cok yemek yer cunku yemek yemekten cok zevk alır en zevklı burctur en ıyı hedıyeyı alır en ıyı yemeklerı seçer en ıyı muzıkleri dinler.

ayrıca dogustan gelen bi özellikmidir nedir ekstra güçlü oluyor aynı aynı boyda ve aynı kıloda başka burcu rahat devirir.

ayrıca liderlik ruhu vardır hz muhammed adolf hitler mustafa kemal Atatürk gibi liderler boga burcu olmakla beraber.

çokda espirilidir ancak cok olgundur, bu kadar oldugunlugu ve bu kadar şen şakrak göruntu aynı insanda olamaz bu yüzden yerıne göre nasıl davranızır en ıyı bız bılırız. ve birde bi hafızamız var unutmak nedir bilmeyiz. sevgiliye çok baglıyız ama sevgili olmadan önce olabıldıgımızce kız tavlamaya bakarız. çok kıskancız ama bellı etmeyiz tıpkı dıger özelliklermizi belli etmedigimiz gibi

kin tutarız ama nefrete dönusturmeyız. biraz cok bilmişiz e ama cok meraklı cok bılmiştir demi

edit: ayrıca cok calıskanız yurt dısında öncelıkle koç ve boğa erkegi tercih edılır iş alımlarında.

ancak tembelligimiz tutar düşüncelere dalar vurdumduymaz gibi hallere bürünebiliriz. çok ayrıntılara takılırız ayrıntıları çözene kadar paranoyak oluruz. paranoyak oluruz ayrıca sebebide çok şüpheci ve takıntılıyız. herşeyiyle tüm boğalar hayata 1-0 önce başlar

venus gezegenımızdır aşkı romantızmı ve erotizmi en ıyı bı yaşar en ıyı bız yaşatırız. yanı kısacası

BOĞA BURÇLAR ARASINDA EN LİDER EN KARİZMATIK EN ZEVKLİ EN ANLAYIŞLI EN KISKANÇ EN SABIRLI VE EN SEKSE DÜŞÜNÜYLE VE BU ENLERİDE YAŞAMA KONUSUNDA FARKLI BİR ÇOK ENLEREDE SAHİP İKEN Bİ KADININ , KAYNANANIN BİR ARKADAŞIN İLK TERCİHİ BOĞA OLUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_Jeksin -- 8 Haziran 2012; 23:48:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhan75

boğayım. Ama balık olmaz acuk duygusal olmak isterdim. Ama duygusuz bi kalasım

Boğalar odun mu oluyor acaba ben de boğayım ben de odunum

• quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

Yaylarr ilerleyinnnn

yardırın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuralpd

quote:

Orijinalden alıntı: emirhan75

boğayım. Ama balık olmaz acuk duygusal olmak isterdim. Ama duygusuz bi kalasım

Boğalar odun mu oluyor acaba ben de boğayım ben de odunum

evet hocam malesef

• Yengeç
  • İkizler :D

• Balık, Yükselen Başak.
  • boğa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görgüsüz Hayvan

boğayım,çevrede aslan varsa seve seve kapışırım

mesaj nick uyumunda son nokta
  • Terazi
    Her ne kadar iç dengemi saglayamasam da -.-

• oğlak
  • 10.03.1989

Balık burcu
  • Balık. Yükselenim yok
  • İkizler burcundayım ama nüfusta başak burcundayım.
  • Yay
  • İşim gücüm yok oğlak olduğumu bildirmekle uğraşcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.