Şimdi Ara

Buraya Nasıl Giderim --ümraniyede--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

logitech klavyemin tırnağı kırıldı ve değiştirmek için servise gitmem gerekiyor. servis adresi ve uydu resmi aşağıdaki linkte var. oraya otobüsle en kolay nasıl giderim. yarın gtmeyi düşünüyoruö. teşekkür ederim.

http://www.logosoft.com.tr/?intPageStructureNo=1&sintLanguageID=0&bytContentType=2&intPageNo=141&bytRelListId=1&strHitCountParam=3|1|0|17|2

• lin nedense çalışmıyor.

http://www.logosoft.com.tr dan bakabilirsiniz sayfanın üstünde linki var
  • böhüü

yok mu yardımcı olacak arkadaş böhü
  • Allah aşkına bilen vardır koskoca forumda sadece yolu biraz ters geldi taa oralara gidipte dönmek var
  • 528 6161 bence arayıp bi sorsan adamlar daha ayrıntılı tarif eder.
  • nerde oturuyorsun sen
  • kozyatağı carreforu un orada. ancak yarın sınav çıkışı göztepeden de gidebilirim. daha önce ikea ya gitmiştim ancak haritaya bakınca yol biraz ters geldi. acaba çok yürür müyüm yoksa o otobüs duraklarının oraya yakın mı?

quote:

Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR

nerde oturuyorsun sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kozyatağı yazan yerdekı üst geçit çakmak köprüsü
    ikeinin az aşağısındaki yuvarlak yer tepe üstü göztepen gitmek için göztepe köprüsünden 20Ü ye bin çakmak köprüsünde beni indir dersen şoför seni indirir köprüyü geçer geçmez lpg istasyonu var ordakı arasokaktan girersen o yol senı oraya götürür max 10 dak yürürsün
  • Harita Resmini Eklersen Yardımcı Olabilirim.
  •  Buraya Nasıl Giderim --ümraniyede--

resmini koymak hiç aklıma gelmemişti.
  • DeSeNaTöR arkadaşım gayet açık bi şekilde anlatmış. En fazla 10 dakika yürürsün ;)

Göztepe Köprüsü -> 20Ü -> Çakmak Köprüsü -> LPG İstasyonunun Yanından Yürümeye Devam ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 14 Ocak 2007; 23:18:59 >
  • çok teşekkür ederim

quote:

kozyatağı yazan yerdekı üst geçit çakmak köprüsü
    ikeinin az aşağısındaki yuvarlak yer tepe üstü göztepen gitmek için göztepe köprüsünden 20Ü ye bin çakmak köprüsünde beni indir dersen şoför seni indirir köprüyü geçer geçmez lpg istasyonu var ordakı arasokaktan girersen o yol senı oraya götürür max 10 dak yürürsün
  • YETERLİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 14 Ocak 2007; 23:20:28 >
  • Yeter Herhalde... :)

Göztepe Köprüsü -> 20Ü -> Çakmak Köprüsü -> LPG İstasyonunun Yanından Yürümeye Devam ;)
  • kardeş ellerine sağlık inanki çok faydası oldu. şimdi yazıcıdan çıkartıp yarın gidiyorum.
    yardımcı olan herkese teşekkür ederim

quote:

YETERLİMİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.