Flaş! Burak Yılmaz F.Bahçe'de Bank Asya 1. Lig takımlarından Manisaspor, geçen sezon Holosko'ya karşılık Beşiktaş'tan aldığı Burak Yılmaz'ı Fenerbahçe'ye verdi.
Siyah-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, transferi uzun süredir gündemde olan golcü futbolcu konusunda kesin anlaşmaya varıldığını açıkladı.
"Burak artık Fenerbahçeli" diyen Zeki Ayaydın, "Bu oyuncuya karşılık bir miktar para ile geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Zonguldakspor'da oynayan Güven Güneri'nin bonservisini aldık. Fenerbahçe ayrıca iki kiralık oyuncu daha verecek. Bu futbolcuların kimler olacağı hazırlık kampı sonrası kesinlik kazanacak. Teknik Direktörümüz Levent Eriş'in ısrarla istediği Olcan, Süper Lig'de oynama konusunda ısrarcı olduğu için bu transfer gerçekleşmedi" şeklinde konuştu.
Uğur İnceman için Beşiktaş'la görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekleyen Zeki Ayaydın şöyle devam etti: "Bu transferde de önemli mesafe kat ettik. Uğur'a karşılık bir miktar paranın yanı sıra geçen sezon Altay'da kiralık oynayan Adem Büyük'ün bonservisini talep ettik. Muhtemelen salı günü bu olay netlik kazanacak."
Bu arada 3 Temmuz'da başlayacağı açıklanan antrenmanların Teknik Direktör Levent Eriş'in talebi doğrultusunda 6 Temmuz'a ertelendiği bildirildi.
28.06.2008 Kaynak : DHA
Bence iyi transfer.
bural yazmışım nasıl düzeltcem onu
Umarım doğru haberdir,kulübe zenginleşiyor.
Kemal,Can,Ali Bilgin,Maldonado,Appiah,İlhan Parlak gönderilmeli.
Kemal kesin gönderilmeli,Can kiralanmalı,Maldonado bekletilmeli bu yıl patlama bekliyorum,Api zaten gitti,İlhan kiralanmalı İlhan FB nin geleceğidir.
Aziz Başkanınız parasına kıyamıyo la,ne cimri bu adam.
quote:
Orjinalden alıntı: TheM
Aziz Başkanınız parasına kıyamıyo la,ne cimri bu adam.
Çok kötü bi transfer (sızın acınızdan) Bizim acımızdan mukkemmeL
iyide siz kim biz kim. sevindin mi üzüldün mü anlayamadım???
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
Çok kötü bi transfer (sızın acınızdan) Bizim acımızdan mukkemmeL
ya bu fener ne yapmaya çalışıyor bu adam ne beşiktaşta ne de vestelde bir şey yapamadı havalı havalı havasından başka bir şey yok iyiki bir para buld bu fener bu ne ya burak havalısı ne iş yapacak bu yıl fener ne yapmaya çalşıyor
keşke bakiyi de size verseydik.gökhan zan var alırmıydınız...
Hayırlı Olsun
ben burak vestel manisada oynuyor diye biliyordum yoksa beşiktaştan mı aldık???
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
keşke bakiyi de size verseydik.gökhan zan var alırmıydınız...
ben bakiyi de verelim dedim burak ı biz verdik demedimki...
beşiktaş'ta sezona iyi başladı ama taraftar baskısı yüzünden sezon sonunu göremedi.umarım bizde başarılı olur ki olacağınada inanıyorum.
işte tam onu söylüyorum bakiyi DE dediğin zaman burakı verdik bakiyi de verin demektir. senin sigara içmekten beynin bulutlanmış neyse kadro zenginliği her zaman iyidir. ilk 11 de oynaması zor ama belli de olmaz tabi
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
ben bakiyi de verelim dedim burak ı biz verdik demedimki...
bırak bu işleri.bir fenerli beşiktaşa geldiğinde demediğinizi bırakmıyorsunuz geçmediğiniz dalga kalmıyor. size de bi gsli bi bjkli geldiğinde azıcık geçelim dalgamızı hemen stres yapmana gerek yok...