8 ofsaytta kalmak kolay iş değil ,üstüne 3 gol attı adam çalışıyor.Diğer laflar boşa,neden diğerleri değilde Burak atıyor bu golleri ,C.Ronaldo atıyor ve ya bu beleş golleri demek ki sahadakilerden bir adım ilerdeler.
Selçuk gitti Burak formdan düşer diyenler haksız çıktı demekki Selçuk'un formunu Burak arttırıyormuş.Burak için parantez açmak gerekirse son iki senede kendini aştı,Milli takımda kendisine büyük bir iş düşüyor.Bazı arkadaşlar Milli takım konusunda beni eleştirebilir ama böyle formda bir adamı oynatmamak ihanet olur.Hele ki forvette ki tek formda adamı...
Burak tek forvet oynayamıyor yanında bir kişi daha olsa daha da başarılı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: 3d_kamil
Ridvaninda dedigi gibi gercekten bir numara. Tum turkler arasinda.
3d_kamil
Şu ana kadar izlenimim büyük takımlara karşı hiç bir şey yapamıyor. Yani karşısına kaliteli bir defans koyduğunuzda kalıyor olduğu gibi.Küçük takımlara karşı atıyor bütün golleri hızlı vücudu var ama tüm Türklerin arasında en iyi seçmek çok çok mantıksız bence. Hele ki Nuri Arda gibi yıldızlar varken.
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
Şu ana kadar izlenimim büyük takımlara karşı hiç bir şey yapamıyor. Yani karşısına kaliteli bir defans koyduğunuzda kalıyor olduğu gibi.Küçük takımlara karşı atıyor bütün golleri hızlı vücudu var ama tüm Türklerin arasında en iyi seçmek çok çok mantıksız bence. Hele ki Nuri Arda gibi yıldızlar varken.
Burak Yılmaz Trabzon sporun tek forvet oyuncusu. Burak'ı tutarsan gol atamaz normal birşey ama tutmazsan dünkü gibi olur. Trabzonspor'unda en büyük eksikliği sadece Burak'a göre oyun düzenlenmesi o varsa var yoksa yok ama Türkiye içerisindeki forvetlere gelince kesinlikle 1 numara.
Arda ve Nuri Forvet değil kardeşim... Tüm Türk forvetler arasında kastedilmişti yukarıda.
burak kafa toplarına harika yükseliyor. gel gör ki bir tane bile kafa golu yok. son vuruşu kötü. rıdvan yorumunda, bazı özellikler çalışılarak kazanılmaz, ancak kafa vuruşu çalşımayla geliştirilebilecek bir özellik demişti. ayakları deparları enerjisi mükemmel. kafa vuruşlarını da geliştirdimi, "dadından" yenmez.
forması için kanını akıtan, özel biri Burak. ayyıldızı kanlı forması, hafızalardan zor silinir. bu forma, galiba müzeye kaldırıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: bayram1599
burak kafa toplarına harika yükseliyor. gel gör ki bir tane bile kafa golu yok. son vuruşu kötü. rıdvan yorumunda, bazı özellikler çalışılarak kazanılmaz, ancak kafa vuruşu çalşımayla geliştirilebilecek bir özellik demişti. ayakları deparları enerjisi mükemmel. kafa vuruşlarını da geliştirdimi, "dadından" yenmez.
Kesinlikle şu kafa vuruşlarıda olsa mükemmel olur.. ayrıca alt resim gercekten unutulmaz..
Umut - Burak ikilisi güzel bir ikili olurdu...
Burak Yılmaz enerjisinden kazanıyor.. Ne çok özel bir vuruş yeteneği var, ne kontrol yeteneği var, ne çalımı var, ne kafa vuruşu var.. Sürati, fiziği ve enerjisi var.. Hayır benim anlamadığım burada muhalefetlik yapan arkadaşlar kendi takımlarındaki forvetlere bi baksın neler kaçırıyorlar.. Burak kaçırıyor evet ama adam pozisyona giriyor da kaçırıyor.. Adam sürekli kendine pozisyon yaratıyor, koşular yapıyor, içeri sokuluyor.. O kaçırdığı goller de sonuç olarak bu emeğinin karşılığı.. Zaten kaçırdıklarını da atabilse Trabzon'da olmaz Avrupada olurdu...
quote:
Orijinalden alıntı: Soul Master
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
Burak Yılmaz Trabzon sporun tek forvet oyuncusu. Burak'ı tutarsan gol atamaz normal birşey ama tutmazsan dünkü gibi olur. Trabzonspor'unda en büyük eksikliği sadece Burak'a göre oyun düzenlenmesi o varsa var yoksa yok ama Türkiye içerisindeki forvetlere gelince kesinlikle 1 numara.
Arda ve Nuri Forvet değil kardeşim... Tüm Türk forvetler arasında kastedilmişti yukarıda.
Onu diyorum işte tutamayanlar küçük takımlar oluyor.Ne demek o fb maçında Elmanderi tutuyorları sizin maçta Elmanderi tutuyorlardı ama golünü attı tutuyorlardı gol atamadım diye bir şey yok.Yarın öbür gün UEFA Kupası yarı finali yada finali gol atamayınca hocam valla tutuyorlardı mı dicek? 2. konuya gelince ben ne biliyim kimleri kastettiğini bütün Türkler deyince ben bütün Türkler arasında kıyaslama yaparım. Muslera dünyanın en iyi kalecisi o zaman. Ama 25 yaşına kadar olan Türkiye de oynayan Uruguaylı kalecileri kastettim derim.
Ya Burak'ın bir standardı yok. Ben çok üstün yetenekli olduğunu düşünmüyorum ama ceza sahası civarında topla buluştuğu zaman illaki bi aksiyon oluyor ama iyi ama kötü. Ayrıca frikik de atabiliyor, uzaktan şutları fena değil, kafa hakimiyeti pek olmasada rakip defansı en azından hava toplarında çok rahat bırakmıyor. En büyük eksikliğine gelince bence sırtı dönük oynayamıyor o nedenle top özellikle önemli maçlarda çoğu zaman duvar gibi geri dönüyor gittiği yerden. Hep diyorumya neden Halil santrafor oynatılıp Burak biraz daha geride oynatılmaz ya da açıkta anlamış değilim.
burak yılmaz açık ara önde.ligimizin golcusu olarak. 16 golle 1. sırada. 2. sırada webo var 7 golle.
beşiktaşlıya desek, al burak ı ver almeida yı
galatasaraylıya desek al burak ı ver elmander i
fenerliye desek al burak ı, ver bienvenu yü
hepsi evet der sanırım. yoksa demezmisiniz?
oynadığı ligde,gol attığı takımlara zamanında metin oktay da hakan şükür de tanju da hami de ataraz yıldız oldular
trabzon ilk defa avrupada grup maçları oynadı hemen buraka laf etmek doğru değil...
burak adamdır...o gol attığı sürece takım iyi...
Bence mükemmel bir forvet. Oyun zekasını biraz daha geliştirebilse tam Mourinholuk forvet.
Sözleşmesinde 5 milyon euroaya serbest kalır maddesi varmış. Sezon sonunda almak lazım.
quote:
burak yılmaz açık ara önde.ligimizin golcusu olarak. 16 golle 1. sırada. 2. sırada webo var 7 golle.
Yok daha neler. Elmander'i Burak'a asla değişmem
quote:
Orijinalden alıntı: Katip1
quote:
Yok daha neler. Elmander'i Burak'a asla değişmem
+1 Elmander vs Burak , Messi vs Ardadan bile daha saçma
galatasarayın maçlarını takip edmedim fazla. elmanderi o kadar fazlamı tutuyor taraftar?
galiba herkese kendi oyuncusu iyi geliyor. objektif olmak zor oluyor taraftar için.
bu işi Taraftara degil Teknik direktörlere sormak lazım.Bakın nasıl bir sonuç çıkıyor o zaman.Elmandere hemen degişiverir Fatih terim buraka.