Şimdi Ara

Burak'in Tugay'a gider yapmasi [[VIDEOLU]] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hannover 96

quote:

Orijinalden alıntı: Müendiz42

quote:

quote:

forvet oyuncusunu ısrarla sol kanatta oynatmaya çalışmak

sanki hic kanatta oynamamis adam...

hangi mevkide daha verimli olduğunu söylememe gerek yok sanırım

duz bir sekilde top surememesi topu 1 metreden sonra ayagina dolamasi baz alinirsa kanatta verimli diyemeyiz.

sol kanat mevzusuna gelirsek, terim olsaydi buragi kovardi. burak acsin mac kasetlerinde yaptigi sacmaliklari izlesin. ronaldo da sag kanat ama "40-50 gol" atiyor. tek santrafor olarak drogba secildi ki normal olan da bu. burak durmadan basina sol kanatta memnun degilim diyerek teknik direktoruyle basin araciligiyla karsi karsiya gelecegine, once manciniye dua etsin ki adam kendisini kadroda tutup yer acti. profesyonellik adamda yok, kendisinin yerinde baskasi olsaydi gecen sezonun ustune bir seyler koyardi ama tipik turk futbolcusu iste zirve yaptiktan hemen sonra kirilip dokulmeye mahkum, tembel. drogba da efsane santrafor, ama sag bekte oynat, adam oynar, kimse de drogba oynamaz diyemez, adam yer yer defansa bu yasinda gelip bir takim sorumluluklar da aliyor. ama burak efendiye bir sistem gereki sol kanat gorevi verilince triplerinden gecilmiyor, hocasini dinlemeyip forvete gidiyor, hocasi sol aciga cagiriyor, iplemiyor. kacirdigi pozisyonlara, dustugu offsidelara vs bakin, adam mental acidan 2. lig oyuncusundan beter, amator. bakin yetenek olarak demiyorum, mental acidan bitik ve mental acidan amator.

mancininin dediklerini yapmak zorunda ama 2 sene gol kralı olduğu pozisyonda oynatmazsan tabiki verim alamazsın forvet oyuncusundan bir anda sol kanat yapmak kolay değil bir oyunda bile yaklaşık 1 sene geçmesi gerekiyorken gerçek hayatı sen düşün

• quote:

quote:

quote:

quote:

duz bir sekilde top surememesi topu 1 metreden sonra ayagina dolamasi baz alinirsa kanatta verimli diyemeyiz.

sol kanat mevzusuna gelirsek, terim olsaydi buragi kovardi. burak acsin mac kasetlerinde yaptigi sacmaliklari izlesin. ronaldo da sag kanat ama "40-50 gol" atiyor. tek santrafor olarak drogba secildi ki normal olan da bu. burak durmadan basina sol kanatta memnun degilim diyerek teknik direktoruyle basin araciligiyla karsi karsiya gelecegine, once manciniye dua etsin ki adam kendisini kadroda tutup yer acti. profesyonellik adamda yok, kendisinin yerinde baskasi olsaydi gecen sezonun ustune bir seyler koyardi ama tipik turk futbolcusu iste zirve yaptiktan hemen sonra kirilip dokulmeye mahkum, tembel. drogba da efsane santrafor, ama sag bekte oynat, adam oynar, kimse de drogba oynamaz diyemez, adam yer yer defansa bu yasinda gelip bir takim sorumluluklar da aliyor. ama burak efendiye bir sistem gereki sol kanat gorevi verilince triplerinden gecilmiyor, hocasini dinlemeyip forvete gidiyor, hocasi sol aciga cagiriyor, iplemiyor. kacirdigi pozisyonlara, dustugu offsidelara vs bakin, adam mental acidan 2. lig oyuncusundan beter, amator. bakin yetenek olarak demiyorum, mental acidan bitik ve mental acidan amator.

Enver paşa torunu mekteb-i sultanili kardeşim.Kendi değerlerine düşman batı hayranı ve kendini Gs li hisseden ve aslında özünde gizli bir FB hayranlığı barındıran çağdaş neslin bariz örneği birader.

Bu takımda Santrafor mevkiinde Burak oynarsa bir şansın olur şampiyonluk için....

Yok eğer burak çizgide orada Drogba oynarsa Rejkard dönemini mumla ararsın

BU DEDİKLERİM ÇIKMAZSA BEN DE BU FORUMDA HERKESTEN ÖZÜR DİLEYİP BÜTÜN DEDİKLERİMİ YUTARIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackiver

attığı trip ofsayt olduğu için sayılmamış

Çok ince
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

quote:

quote:

quote:

Enver paşa torunu mekteb-i sultanili kardeşim.Kendi değerlerine düşman batı hayranı ve kendini Gs li hisseden ve aslında özünde gizli bir FB hayranlığı barındıran çağdaş neslin bariz örneği birader.

Bu takımda Santrafor mevkiinde Burak oynarsa bir şansın olur şampiyonluk için....

Yok eğer burak çizgide orada Drogba oynarsa Rejkard dönemini mumla ararsın

BU DEDİKLERİM ÇIKMAZSA BEN DE BU FORUMDA HERKESTEN ÖZÜR DİLEYİP BÜTÜN DEDİKLERİMİ YUTARIM.

once hakaret, tanimadigi insana sifatlar ilistirmeler, sonra temenni, ardindan da tek dayanagi irk olan temmenisi icin asiri ozguven sahibi bir sekilde soz vermeler...

kimlerle ugrasiyoruz arkadas su forumda ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

quote:

ben mi anlamadım senin kafan mı iyi adam gelmiş kenara işte sonra konuşmuşlar neresi gider bunun?

Okuma yazman da mi yok?

Bu arada;
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/99350/manciniburak-gerginliginin-perde-arkasi

kardeşim senin 7 sülalenin okuduğnu 1 haftada okuyorum ben.
    ilk mesaja bak bakalım videoda nerde atar var?
    atar var aha kanıtı deyip de bu videoyu koyuyor adam.anlama özürlümüsün?

7 sulalemin okudugunu 1 haftada okuyormus, tanimazsin etmezsin nereden biliyorsun? Daha soru ekini dahi ayiramamissin, bu kadar cok okuyacagina biraz da yazim kurallarini ogren.

Tekrardan adamin yazdigini kopyaliyorum, oku, anlamazsan izah edecegim;

"Forvetin tam ortasinda duran Burak'in dibine kadar gitti Tugay bagirdi sol kanati gosterdi gel buraya diye bagirdi. Burak'ta Tugay'a gelmiyorum diye bagirdi. Tribal enfeksiyon. Tugay sonra yanina cagirdi avutmaya calisti.
    Videoda bagirislardan sonraki kisim gorunuyor.
    "

Cidden yanlis anlamisim senin mesaja sinirlrlenip salladim ben de.

• quote:

quote:

quote:

ben mi anlamadım senin kafan mı iyi adam gelmiş kenara işte sonra konuşmuşlar neresi gider bunun?

Okuma yazman da mi yok?

Bu arada;
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/99350/manciniburak-gerginliginin-perde-arkasi

kardeşim senin 7 sülalenin okuduğnu 1 haftada okuyorum ben.
    ilk mesaja bak bakalım videoda nerde atar var?
    atar var aha kanıtı deyip de bu videoyu koyuyor adam.anlama özürlümüsün?

o nasıl bir ego ya
    quote:

Forvetin tam ortasinda duran Burak'in dibine kadar gitti Tugay bagirdi sol kanati gosterdi gel buraya diye bagirdi. Burak'ta Tugay'a gelmiyorum diye bagirdi. Tribal enfeksiyon. Tugay sonra yanina cagirdi avutmaya calisti.
    Videoda bagirislardan sonraki kisim gorunuyor.

sanırım çok okumaktan kaynaklanan bir yorgunluktan dolayı göremedin kalınlaştırdığım cümleyi. bu kadar çok okuyarak kendini harap etme, fazlası zararlı.

• olur oyle, onemli degil

• burak'ın trip attığı falan yok.
  • patosla beraber forumu batıran adamlar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Tugay gel buraya demiş , Burak gelmiyorum diye bağırıp trip atmış

Maça gittiğini söyleyebilmek ve videonu paylaşmak için başka bir hikaye uydurabilirdin. Pek inandırıcı olmamış.

Adam bir şey gözlemlemiş maçta videosuyla bize gösteriyor söylediğin söze bak. Ya forumu kullanmayı bilmiyorsun ya da art niyetlisin.

• Olay bakış açısına göre önem kazanır , maçı kazandık Burak gol attı hepimiz iyimser bakıp ya maç içinde olur bunlar diyebiliriz ...

Ancak burada adeta otoriteyi yok sayma gibi bir durum var , umarım öyle değildir Türk futbolcular duygusallık konusunda üst seviyedeler gruplaşma cephe alma gibi saçmalıklar olursa iyi olmaz...

Tabi ki bunlar bir yandan da basının gazlamaları ufak bir olay ama üstünde durulması gerekiyor ..
  • Hannover 96 kullanıcısına yanıt
    Uğraşma!sana uğraş diyen mi var?Böyle şeyler yazarsan ben veya bir başkası çıkar cevabı yapıştırır.O bahsettiğin terimci tayfadan birisi Burak.Daha takımdan haberin yok senin.Terimi isteyen ve seven adamlar selçuk melo burak umut'tur...Terimin bu takımdan gitmesinin futbolcu baş aktörü de DROGBA'dır.İkisinin yıldızları barışmadı bir türlü.Egolar çakıştı.

Burak terim in oğlu gibidir Burak tan asla vazgeçmez.Ama senin dünyadan haberin yok ki işin gücün karalamak çamur atmak!...

Bir şanssızlık vardı tribünlerden tepkiler medya da acımasız olunca Hayatının baharındaki son 2 yılın gol kralı cl de bir önceki sezon adından söz ettirmiş bir adamın az kalsın futbol hayatı bitiyordu.Ne tribinden bahsediyorsun sen?

Burak 2.5 m Umıut 2 m Drogba 10 m a oynuyor bu takımda...Sen çık gol at attır tribünden tepki gör küfür ye DROGBA EFENDİ 85 te oyuna girmek için ısınmaya çıktığında tribünde patlama yaşansın buna taş olsa dayanamaz bee yazıklar olsun aklıma geldikçe çıldırıyorum sinirden Başınızı yesin be şu Drogba!

''TİPİK TÜRK FUTBOLCUSU İŞTE ''derken ne demek istedin acaba ?Irk felan aklımın ucundan geçmedi.Ne yani bu memleketten bir tane oyuncu çıkmayacak mı?Kıyamete kadar biz katardan çinden gelen kariyeri bitmiş adamlara totem yapıp bunlara muhtaç mı yaşayacağız!

• Trip atanı falakaya yatırcaksın aklı başına gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

quote:

Maça gittiğini söyleyebilmek ve videonu paylaşmak için başka bir hikaye uydurabilirdin. Pek inandırıcı olmamış.

Adam bir şey gözlemlemiş maçta videosuyla bize gösteriyor söylediğin söze bak. Ya forumu kullanmayı bilmiyorsun ya da art niyetlisin.

Neyi gözlemlemiş bırakın bu işleri yav. Tugay Burak'ı çağırmış , ne gelicem ya gelmiyorum diye bağırmış bu kadar saf olmayın.

Burak Eboue ile Florya'da kapıştı , Burak Sneijder ile soyunma odasında birbirine girdi , Taraftar Burak'ın üzerine yürüdü , Burak bundan sonra başkasını izlersiniz dedi

Taraftar çıkar ulan o ağzındaki sakızı dedi , Burak taraftara küfür etti , Burak gitmek istiyorum beni satın diye haber gönderdi. Bu konunun bu haberlerden ne farkı var ?

Tribal enfeksiyon , trip 100 falan ne bu arkadaşım laflara bak. Adam o görültüde duymamış olabilir , ne oldu hocam diye bağırmış olabilir.

Mancini Selçuk'u yanına çağırıp taktik veriyor , aynı anda Tugay da Burak'ı çağırdı bir şeyler söylemek için. Yok Tugay onu avutmuş da bilmem ne.

Kalecinin sakatlığından oyun durmuştu , topu taca attık. Burak zaten oraya tac kullanmaya gitti. Tv de görmesek inanacağız

• quote:

quote:

quote:

Neyi gözlemlemiş bırakın bu işleri yav. Tugay Burak'ı çağırmış , ne gelicem ya gelmiyorum diye bağırmış bu kadar saf olmayın.

Burak Eboue ile Florya'da kapıştı , Burak Sneijder ile soyunma odasında birbirine girdi , Taraftar Burak'ın üzerine yürüdü , Burak bundan sonra başkasını izlersiniz dedi

Taraftar çıkar ulan o ağzındaki sakızı dedi , Burak taraftara küfür etti , Burak gitmek istiyorum beni satın diye haber gönderdi. Bu konunun bu haberlerden ne farkı var ?

Tribal enfeksiyon , trip 100 falan ne bu arkadaşım laflara bak. Adam o görültüde duymamış olabilir , ne oldu hocam diye bağırmış olabilir.

Mancini Selçuk'u yanına çağırıp taktik veriyor , aynı anda Tugay da Burak'ı çağırdı bir şeyler söylemek için. Yok Tugay onu avutmuş da bilmem ne.

Kalecinin sakatlığından oyun durmuştu , topu taca attık. Burak zaten oraya tac kullanmaya gitti. Tv de görmesek inanacağız

rakip topu taç'a attı yanlış yazdım

• quote:

quote:

quote:

Ne oldu hocam falan diye bagirmadi.
    Gelmiyorum diye bagirdi. Koskoca stad'da herkes gordu biz de duyduk sen kime masal anlatiyosun?

• Burak orada el kolmış olabilir ama şu videoda öyle bir şey yok. Yani ben de buraya video koyarım, sonrada derim ki bu videoda yok ama sonrasında ana bacı sövdü. Hadi saldırın şimdi topla tüfekle.
  • O değilde sürekli başlığı Burak'ın gaylık yapması diye okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Burak orada el kolmış olabilir ama şu videoda öyle bir şey yok. Yani ben de buraya video koyarım, sonrada derim ki bu videoda yok ama sonrasında ana bacı sövdü. Hadi saldırın şimdi topla tüfekle.

Maca giden birisi varsa git sor. Olmadi gazetecilere falan sor birader.

• burak trip atmadi anladim konuşmaya gerek yok demek istedi.

burak tekte oynmasi gereken pozisyonda drogbaya topu atmayip oyalandi .

tugay onu uyarmaya gitti sandi .ama tugaybona ne dedi bilmiyoruz tabi tahminim hoca seni alcak oyundan dedi doğru düzgün oynamazsan çunkü dk 25 umut isinmaya başladi hemen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.