Burayı bu yıl tanıdım, dolayısı ile pek çok kişiyi de az çok tanımışlığım oldu. Hayatın yediden yetmişe arkadaş ve dostlarla anlamlı hale geldiğini düşünen bir kişi olarak iyi ki de tesadüfen tanımışım diyorum.
Futbolun sevgi dostluk ve kardeşlik amacıyla konuşulduğu, birbirimize yaptığımız mesajlaşmalarda nezaketin ve üslubun bozulmadığı, takılma, gönderme ve mizah amaçlı mesajların hoşgörü ve tolerans ile karşılandığı bir 2007 yılı diliyorum.
Beni seven, sevmeyen herkesin öncelikle bayramını kutlar, yeni yılın başta sağlık olmak üzere, her şeyin en güzelini sizlere getirmesini diliyorum. Ben hepinizi çok seviyorum.
iyi bayramlar ve iyi yıllar arkadaşlar. umarım bu yeni senede daha relaks birbirmizi kırmadan üzmeden kızdırmadan güzel güzel sohbetler yapma fırsatı buluruz. forum olarak kendimizi sorgulamamız lazım ne oluyor bize diye...
dün gece açıcaktım bayramlaşma topiğini,dedim eliminatör geçen bayram açmıştı yiine o açar diye bu gün baktım topic açılmış
DH futbol bölümünün mubarek Kurban bayramını kutlar iyi bayramlar geçirmesini dilerim. ayrıca iyi ve kötüsüyle geride bıraktığımız yılın ardından bu yeni yılda en başta sağlıklı ve huzurlu bir yılda neşe içerisinde geçirmemizi diler tüm DH futbol sakinlerinin yeni yılını kutlarım.
iyik varsınız ulan!!
Herkesin bayramı kutlu olsun ve nice senelere birbirimizi yiyerek girmek dileğiyle Burası güllük gülistanlık olsa gelmem walla buraya Göztepe sanırım kapanmış yada ligden çekilmiş.Şimdi Karşıyaka'nın ne anlamı kaldı sormak lazım Karşıyakalı taraftarlara... O yüzden iyi ki varsınız BJK,GS,TS.... ve rakip takım taraftarları...Hepinizi seviyorum
taklit edip durmayın ulan
bu arada topiğin "DH futbol bölümü bayramlaşma ve yeniyıl topici" olarak değiştirmeyi talep ediyorum. kabul edenler-etmeyenler,edilmiştir... İngilizce bir kelime oldugu için sondaki c yumuşamaz Türkçesi ne ya bu kelimenin
Herkesin Bayramı Mübarek olsun ayrıca herkese sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.
spor bölümünün ahalisi bir yılı geride bıraktık kah ağladık kah güldük.biz yenildik diğer arkadaşlar geldi bizi kızdırdı sizler yenildiniz biz kızdırdık.bunlar olacak şeyler.2006 yılında futbolda gs şampiyon oldu en önemli yanı buydu bizim için 2006 yılının.(fanatikliğin de bu kadarı)
2007 yılı ve kurban bayramı gönlümüzce olması dileğiyle.
Herkese iyi bayramlar ve iyi seneler
ahaha şimdi çağrışım yaptı herkesin Bayern'i Münich olsun ne alaka demeyin işte, birden geliverdi..
sen iyiysen sorun yok Herkesin bayramı mübarek olsun yeni yılı kutlu olsun.. Bu sene bizim takımımıza başarı hepimizede dostluk getirsin inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
ahaha şimdi çağrışım yaptı herkesin Bayern'i Münich olsun ne alaka demeyin işte, birden geliverdi..
Bayramınız mübarek olsun.
tüm dh ailesinin bayramı mübarek yeni yılı kutlu olsun