Şimdi Ara

Bunu Yazacağım Aklıma Gelmezdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama yks'nin en zevkli dersi NET biyoloji geçen yıl bu ders için ne kadar ağladığımı ön yargılı olduğumu sık sık konu açmamdan görmüşsünüzdür

Kendinize uygun çalışma şeklini bulup zamana yaydıktan sonra gerçekten en zevkli ders biyoloji oluyor ara ara tekrar da oldu mu kolay kolay üzmez bu ders tyt biyoloji denemesi çözmekten zevk alır mı bir insan ya

Ben geçen yıl biyolojide o kadar sıfırdım ki okuma gereği bile duymuyordum denemede soruları bu yıl tyt'de max 1 2 yanlış çıkmaya başladı ayt'de de güzel ilerliyorum henüz net durumumu bilmiyorum

Buradan emeği geçen Fundamentals ve cicibiyoloji hocama teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum, ön yargımı kırıp güzel bir temel atmamda etkili oldular üstüne biyoloji portalı ve meb kitabi eklenince

Öylesine yazayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 9 Ocak 2023; 18:20:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• banane

• şu an geçen senedeki halinizdeyim
    ayt sistemleri iki üç ay önce çalışmıştım ama o kadar sıkıcı bi ders ki tekrar da etmek istemedim böyle olunca da biyodan çok net gelmiyor
    senin biyolojinin defteri ve kendi tek sayfalık notlarım var
    12 konularına cicibiyodan işlemeyi düşünüyorum yanına biyotik
    elimde biyotik kafadengi palme arı paraf var
    hocam sen nasıl götürüyosun aytyi ve tekrar işini şu ders kadar bela bir şey yok geçen senenin aynısı olucam bu gidişle 4,25 gelmişti gram sevmiyorum şu dersi şu an 6-8 net geliyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biyoloji öğretmenim sağ olsun ester bağlarının ne olduğunu bilmeyen biri olarak 2.5 ay içerisinde hem tyt hem aytde fullemiştim. o süreçte çözmesi en eğlenceli dersti. öğrenmek de mantığıyla beraber öğrenince şaşırtıcı ve ilgi çekici geliyor. iş imkanlarından çekinmesem direkt biyoloji yazabilirdim. şu an istatistik okuyorum, bizim bölüme 18-19 girişli kişilerin linkedin hesaplarını inceliyorum; bölüm birincileri veya 3.5+ ortalaması olanların hepsi biyoistatistik yüksek lisansına başlamış. sanırım biyoistatistik alanında iyi işler var, henüz araştırmasam da ileride yönelebilirim.

biyoloji yapamıyorsanız armada biyoloji konu anlatımlısını alıp ceyhan döngel'den mutlaka biyoloji dinleyin. ayt kitabı da ince zaten alın çözün.

• Aynısını geometri içi demek çok isterdim ama malesef

• 2019'da içimden geçmişti 6,5 netim vardı. 12-13 yapsayıdım en kötü 7-8k gelirdi. Bu sefer çalışacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.