< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 9 Ocak 2023; 18:20:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bunu Yazacağım Aklıma Gelmezdi

-
-
banane
-
şu an geçen senedeki halinizdeyim
ayt sistemleri iki üç ay önce çalışmıştım ama o kadar sıkıcı bi ders ki tekrar da etmek istemedim böyle olunca da biyodan çok net gelmiyor
senin biyolojinin defteri ve kendi tek sayfalık notlarım var
12 konularına cicibiyodan işlemeyi düşünüyorum yanına biyotik
elimde biyotik kafadengi palme arı paraf var
hocam sen nasıl götürüyosun aytyi ve tekrar işini şu ders kadar bela bir şey yok geçen senenin aynısı olucam bu gidişle 4,25 gelmişti gram sevmiyorum şu dersi şu an 6-8 net geliyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
biyoloji öğretmenim sağ olsun ester bağlarının ne olduğunu bilmeyen biri olarak 2.5 ay içerisinde hem tyt hem aytde fullemiştim. o süreçte çözmesi en eğlenceli dersti. öğrenmek de mantığıyla beraber öğrenince şaşırtıcı ve ilgi çekici geliyor. iş imkanlarından çekinmesem direkt biyoloji yazabilirdim. şu an istatistik okuyorum, bizim bölüme 18-19 girişli kişilerin linkedin hesaplarını inceliyorum; bölüm birincileri veya 3.5+ ortalaması olanların hepsi biyoistatistik yüksek lisansına başlamış. sanırım biyoistatistik alanında iyi işler var, henüz araştırmasam da ileride yönelebilirim.
biyoloji yapamıyorsanız armada biyoloji konu anlatımlısını alıp ceyhan döngel'den mutlaka biyoloji dinleyin. ayt kitabı da ince zaten alın çözün.
-
Aynısını geometri içi demek çok isterdim ama malesef
-
2019'da içimden geçmişti 6,5 netim vardı. 12-13 yapsayıdım en kötü 7-8k gelirdi. Bu sefer çalışacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X