Şimdi Ara

Bunu yapan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atıyorum lys mat testinden çözemediği bir soruyu bir yere yazıp, daha sonradan geometride artırdığı zamanla boş sorusunu çözen varmı ? Bu serbest birşeymi bir yere yazmak yani. (Geometriden de süre mi artırılırmış demeyin sakın)

• kitapcığı verirken tekrar tekrar bak ver kitapcik geldiği gibi yaz soruyu sonra bitince bakarsın ufaktan cevapları sıraya falan yazsan sıkıntı olmaz sanmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losennal

Atıyorum lys mat testinden çözemediği bir soruyu bir yere yazıp, daha sonradan geometride artırdığı zamanla boş sorusunu çözen varmı ? Bu serbest birşeymi bir yere yazmak yani. (Geometriden de süre mi artırılırmış demeyin sakın)

ben yapan bir kaç kişi duydum ama serbest mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

kitapcığı verirken tekrar tekrar bak ver kitapcik geldiği gibi yaz soruyu sonra bitince bakarsın ufaktan cevapları sıraya falan yazsan sıkıntı olmaz sanmıyorum :)

Optiğin arkasına yazsak ?
  • Ben buyıl kafaya koydum ne olursa olsun yapacağım nasıl olsa mezuna kaldım
  • Soruyu kafaya, cevap şıklarını da optiğe yaz çözünce cevabı işaretle işte
  • yapılır yapılmaz değil,ama uyanık olmak lazım çaktırmadan yapmak lazım optiğin kenarına iliştirin sorunun sayısını,şıkları falan,gözetmenlere yakalanırsanız ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende düşünmüyor değilim ama geometriden vakit kalacağını hiç sanmam.

• It'S a Good Idea ! I Like it :)) Denemek Lazım :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bende düşünmüştüm hatta geçen yıl yaparım diyordum ama vakit kalmıyor
  • benim aklıma gelmemişti lan iyi fikir. ama geometride çok yavaşım............
  • gıcık gözetmenin biri gelir hiç uğraşamam oraya buraya yazmaya.ama soru ezberlencek gibise hemen fotokopisini çekerim
  • matematikte değil de dediğini fen kısmında birkaç kere yaptım işime yaradı ama soruyu ezberlemiştim nerdeyse herhangi bir yere yazmadım optiğe falan yazmak bana riskli geliyor gözetmenin ne yapcağı belli olmaz yasal bir şeyse bile o anki gözetmen maldır bilmiyodur senin sınav gider

riskli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.