Şimdi Ara

Bunu yapacağım aklıma gelmezdi ama.. (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bunu yapacağım aklıma gelmezdi ama.. (SS)

Vaziyet bu beyler. Hedef tm3 10 bindi. Umudum yok değil, hala var. Kime sorsam kesinlikle çekilir bu sene çok büyük çekişler olacak diyorlar ama ne bileyim işte.

Şu anki durumumdan bahsedeyim, lütfen gerçekçi yorumlar yapın. Oluru yoksa yok deyin, zor deyin ne bileyim. Elbet de kimsenin lafına göre hareket etmicem ama en azından nasıl bi yolda olduğumu bilmek istiyorum

Mat: Bikaç gün önce deneme attım, 36d 4y geldi. Türeve kadar tüm konular tam. Türevin yarısı bitik bide integral kaldı sadece. Onları da halledince mutlaka artar.

Edebiyat: Henüz deneme atmadım ama Cumhuriyet döneminin yarısına kadar konular bitik.

Coğrafya: YGS döneminde çok çalışmıştım, sınavda da 1 yada 2 yanlış geldi tam hatırlamıyorum (hep tarihten gitti sorular)

Geometri:
    Sadece üçgenleri biliyorum (o da yarım yamalak) onun için de ayrı bir çalışma yapıcam ama temelim pek olmadığı için nerden çalışmam gerektiğini bilmiyorum. Aslında konu anlatımlı kitaplarla da boğuşmak istemiyorum. Bunun hakkında hiçbir fikrim yok.

Çok şansız bir sınavdı benim için. Tek bir dershane denemesinde beni geçemeyen adam bana 70k fark atmış. Heyecan da yapmadım aslında ama bi şekilde olmadı işte. Vardır bir hayır diyorum.

Sizin yorumunuz ne? Oluru var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 25 Mart 2016; 16:09:15 >

• Hocam zor, mat ve edebiyatı gerçekten iyi yapman lazım. Belki fule yakın falan yapman lazım. Ama asla imkansız değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirumar kullanıcısına yanıt
    Kendim için bende oluru var mı diye soruyorum millete ama senin için yorumum su görmüşlüğüm var forumda baya azimli birisin emek verdin çok vardır bir hayır de geç bu seni daha da hırslandıracaktır Allah bilir biz bilmeyiz kardeşim sen azimli birisin geceleri attıgın soruları vs hatırlıyorum foruma hiç moral bozma unutma o verdiğin emekleri lys de verirsen olmayacak bir şey yok ygs bu nankör anasını satayım lys öyle değil yığılmayıda hesaba katarsak yapabilirsin zor mudur zordur hedef büyük olunca ama sen emeğini veriyorsun ygs gibi değil lysde alırsın karşılıgını Allah'ın izniyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 25 Mart 2016; 16:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Hocam zor, mat ve edebiyatı gerçekten iyi yapman lazım. Belki fule yakın falan yapman lazım. Ama asla imkansız değil.

Eğer talihsizlik olmazsa 40+ mat, 47+ edebiyat neti gelir diye umuyorum. Çünkü yapabildiğimi biliyorum. Tek ihtiyacım olan gerçek sınavda yapabilmek
    İnşallah yaparsın ve hedefine ulaşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni tanıyorum yıl boyunca goruyorum netlerın gayet guzeldı aslında benımde 182k geldı 10k fılen ole fullenerek olacak bısey degıl 35 15 48 20 cok rahat 10k yapılır bu netlerle hemen hemen lys durumlarımız aynı her turlu cekerız rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Kendim için bende oluru var mı diye soruyorum millete ama senin için yorumum su görmüşlüğüm var forumda baya azimli birisin emek verdin çok vardır bir hayır de geç bu seni daha da hırslandıracaktır Allah bilir biz bilmeyiz kardeşim sen azimli birisin geceleri attıgın soruları vs hatırlıyorum foruma hiç moral bozma unutma o verdiğin emekleri lys de verirsen olmayacak bir şey yok ygs bu nankör anasını satayım lys öyle değil yığılmayıda hesaba katarsak yapabilirsin zor mudur zordur hedef büyük olunca ama sen emeğini veriyorsun ygs gibi değil lysde alırsın karşılıgını Allah'ın izniyle.

Sağol hocam. Evet gerçekten çok çabaladım, denemelerde türkçeyi sosyali fullediğim de oldu kaç defa. Ama diyorum ya, o an olmadı işte. Ve ben biliyorum ki gerçekten bu işte bi hayır var, kesinlikle bir şey var. Çünkü hak ettiğim bu değildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    dostum sen bu netleri yapta olmazsa zaten lanet et yani bunlarlada olmuyorsa olmasın boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTRK

seni tanıyorum yıl boyunca goruyorum netlerın gayet guzeldı aslında benımde 182k geldı 10k fılen ole fullenerek olacak bısey degıl 35 15 48 20 cok rahat 10k yapılır bu netlerle hemen hemen lys durumlarımız aynı her turlu cekerız rahat ol

LYS mata güveniyorum zaten. Sıyrılabilirsem oradan sıyrılırım
    Edit: sağol yorumun için hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 25 Mart 2016; 16:48:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.