Şimdi Ara

Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
72
Favori
36.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vermeyin bence hem pahali hem de cok tatli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 kavanoz 23 TL lik sipariş verdim. 15 tl ve fener gelir inş

Bu arada aşırı mı tatlı?

• HolyC kullanıcısına yanıt
    Cepa'daki Carrefour'da olabilir. Orada bir sürü yabancı, ithal yiyecek satılıyor.

• tutyakala yine kıyağını yaptı :) fener ve 100 lira üstü 15 lira hediye çeki falan.. tutyakala şaşmaz ben de

-ama allah sizi bildiği gibi yapsın, ne yedim yav ben az önce hani offf bu ne laan efsooo denilecek kadar iyi değil ama günde 2 kaşık atılır enerji için
    bir de yedikten sonra yanınızda 2-3 litre su bulundurun :D konserveyi açmak= ÖLÜM

buzdolabına attım, sıcak ve tatlı boğdu büyük ihtimal bir de soğuk halini deneyeyim bakalım tadı nasılmış
  • Öyle çok efso birşey değil. Ben hafif sanıyordum ama baya ağırmış boğdu beni. Üç kutu söylemiştim şuan nasıl tüketeceğimi düşünüyorum. Ama güzel yani.
    Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)
  • Kadıköyde ithal ürünler satan bir yer var bir dahakine oraya bakıcam vardır kesin
  • Orjinal ismi Suluşenka kuzen kırgızıstanda okuyor osoyledı faiır yiyecegi dedi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Öyle çok efso birşey değil. Ben hafif sanıyordum ama baya ağırmış boğdu beni. Üç kutu söylemiştim şuan nasıl tüketeceğimi düşünüyorum. Ama güzel yani.

Nereden sipariş ettin hocam

• Tutyakala dan verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Tutyakala dan verdim

Bende 1 tane sipariş verdim bakalım nasılmış
  • Gençler benim siparişim geldi. Bence siparişi iptal edin. Aşırı tatlı, farklı değil benzer bir tadı var. Süt içerken küp çay şekeri yerseniz aynı tadı alırsınız. Görüşmek üzere.

• ekmeğe sürünce güzel oluyor
  • Bu yorumları okuyup İnternet araştırdım nasıl yapılacağını aşırı derecede (BASİT) süt reçeli için
    45 dk gibi bir sürede yapılıyor aynısı oluyor denemek isteyen yaptıktan sonra yorum atabilir.

MALZEMELER

1. 1 LİTRE TAM YAĞLI SÜT

2.BİR BARDAK ŞEKER

3.BİR ÇAY KAŞIĞI KABARTMA TOZU (TEPELEME YAPMAYIN )

HAZIRLANIŞI : SÜTÜ TENCEREYE KONULUR VE ISITMAYA BAŞLANIR ŞEKER DÖKÜLÜR SÜT KAYNAYANA KADAR YANINDA DURUN TAŞAR KAYNAYINCA SÜT ORTA ATEŞTE GETİRİN VE BİR (ÇAY) KAŞIĞI SİLME KABARTMA TOZUNU BOŞALTIN VE 45 VEYA 50 DK DİBİ TUTMASIN DİYE KARIŞTIRIN RENGİ VE KIVAMI KALINLAŞTIĞINDA TAMAMDIR .
  • Cok lezzetli
  • İstanbulda olanlar ermeni pazarında bulabilirler. Küçüklükten beri en sevdiğim şey bu benim la
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt10

Bu yorumları okuyup İnternet araştırdım nasıl yapılacağını aşırı derecede (BASİT) süt reçeli için
    45 dk gibi bir sürede yapılıyor aynısı oluyor denemek isteyen yaptıktan sonra yorum atabilir.

MALZEMELER

1. 1 LİTRE TAM YAĞLI SÜT

2.BİR BARDAK ŞEKER

3.BİR ÇAY KAŞIĞI KABARTMA TOZU (TEPELEME YAPMAYIN )

HAZIRLANIŞI : SÜTÜ TENCEREYE KONULUR VE ISITMAYA BAŞLANIR ŞEKER DÖKÜLÜR SÜT KAYNAYANA KADAR YANINDA DURUN TAŞAR KAYNAYINCA SÜT ORTA ATEŞTE GETİRİN VE BİR (ÇAY) KAŞIĞI SİLME KABARTMA TOZUNU BOŞALTIN VE 45 VEYA 50 DK DİBİ TUTMASIN DİYE KARIŞTIRIN RENGİ VE KIVAMI KALINLAŞTIĞINDA TAMAMDIR .

Sabah yaptımda çok şekerli oldu, bidahakine yarım bardak şeker koycam

• Millet soğuk yiyin soğuk. Sıcak ben yediğimde çabuk boğuyor ve boğaz yakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde 5 adet tutyakala.com dan aldıgım süt reçeli var.Bende buradan öğrendim bu ürünü ve tadını gerçekten çok beğendim.Tutyakala.com dan toplu halde(20 tane) almıştım arkadaşlara flanda vermek için.Ancak şu an 5 arkadaşıma tatilde olmaları sebebiyle veremedim.Almak isteyen arkadaş olursa 6 tl tanesi alabilir.Çanakkale den elden teslim edebilirim.Amacım sadece yardımcı olmak arkadaşlar.Facebook/mrslcambaz saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi █Teoman█ -- 25 Ağustos 2014; 21:02:34 >

• Eminönünde bulunur mu ?
  • Bugün tutyakaladan 2 adet Moloko geldi, mükemmel tadı var ancak abartmamak şartıyla
    Şekeri fazla olduğu için tadında bırakırsanız aylar boyunca kahvaltılarınıza mükemmel bir katkıda bulunur bence

0-25 derece diyor bende buzdolabına koydum süt var diye az önce tekrar canım çekti tattım, katı olmuş biraz

EDİT : OĞLUM HERKESİN KONSERVELERİNİN ÜZERİNDE İNEK RESMİ VARDA BENİMKİNDE NİYE TAVŞAN RESMİ VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 10 Eylül 2014; 23:12:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.