Şimdi Ara

Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
72
Favori
36.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tutyakaladan aldim, tadi garip bogaz yakiyor. 2/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mal linkini editleyin bizde gönderelim BURDAN KONU SAHİBİNE SESLENİYORUM MAİLE SAHİP ÇIKALIM
  • arkadaşlar tutyakala sitesinde fiyat hala yüksek 7.5 tl

ben az önce canlı destek kısmından konuştum fiyat düşsün vs diye, sizler de destek kısmından mesaj bıraksanız ya da direkt konuşursanız belki fiyat 6-6.5 tl ye düşebilir; düştüğü an birkaç tane daha alıcam muhtemelen...

link:http://www.tutyakala.com/sgushennoe-moloko-sut-receli-pmu106
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

İstanbulda olanlar ermeni pazarında bulabilirler. Küçüklükten beri en sevdiğim şey bu benim la

Ermeni pazari neresidir? Ilginc seyler olabilir orda gormek isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madoda satılıyor süt reçeli tadı çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

Madoda satılıyor süt reçeli tadı çok güzel.

Fiyat?

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

İstanbulda olanlar ermeni pazarında bulabilirler. Küçüklükten beri en sevdiğim şey bu benim la

Ermeni pazari neresidir? Ilginc seyler olabilir orda gormek isterim

Kumkapıda hocam. Rusyada aldığım herşeyi ordada bulabiliyorum. Çok iyi şeyler var cidden.

• Hort gece gece canım istedi nerden sipariş vericem anasayfada linkten girdiğimde ürün yok diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Hort gece gece canım istedi nerden sipariş vericem anasayfada linkten girdiğimde ürün yok diyor

biraz önce yedim
  • Bende bal kaymak yiyiyorum aynı şey

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Bende bal kaymak yiyiyorum aynı şey

Afiyet olsun kardeşim :D
  • www.esenjet.com diye bir site keşfettim gayet başarılı geldi bana ilginç ürünler var tavsiye ederim
  • kardeş bebe maması ye daha ucuz emin ol aynı lezzettir
  • budapeştedeyken buna benzer birşey yemiştim. aynı marka değildi muhtemelen. bunu alamayan ancak bu tip birşey arayanlara küçük bir tarif de ben vereyim.

bir kase sütü mikrodalgada kaynayana kadar ısıtın. (fırının başında bekleyin ki kaynamaya başlayınca taşmadan kapatın) , sıcak halde içine birkaç damla bal damlatın, 5-7 tane de eti cici bebe bisküvisini atın iyice karıştırın homojen olana kadar. sonra ılımasını bekleyin. damak tadına göre süt yerine hazır salep ile de deneyebilirsiniz.
  • Almanya'da büyük marketlerde de satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 16 Temmuz 2016; 16:22:25 >
  • Ben almak istiyorum yok mu Turkiye'de satan

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Ben almak istiyorum yok mu Turkiye'de satan

Bildirim gelince tekrar canım istedi. Yarın bakayım bulursam siparişi geçerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyC

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Ben almak istiyorum yok mu Turkiye'de satan

Bildirim gelince tekrar canım istedi. Yarın bakayım bulursam siparişi geçerim.

Hocam geçen hafta aşağıdaki linkten sipariş ettim ve bugün elime ulaştı, gelmeden de bir şey demek istemedim sorun çıkmasın diye. İlk kez yiyeceğim için tam bilmiyordum nasıl yeneceğini nasıl daha güzel olur vs sorduğumda çok yardımcı oldu arkadaş. Kargoyla beraber 16 tuttu biraz fazla sanırım kargosu o da anlaşmalı değiller büyük ihtimalle, Artvin'den yollamışlardı yanlış hatırlamıyorsam yakın olursanız daha ucuzlayabilir fiyat. Neyse bugün geldi kargolaması da iyiydi ben memnun kaldım açıkçası, kargoda anlaşabilirlerse hep alırım.
    Sgushenka (sgushennoye Moloko) - Süt Reçeli
    İlan No: 338757406
    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-hazir-gida-sgushenka-sgushennoye-moloko-sut-receli-338757406/detay

• azerbeycanlı arkadaş bitane verdi. beyler çıldırıyorum cidden müthiş tadı var ve yarısını yedim sırf yarında tadabilmek için. müthiş .bundan bulmamız şart. efsane bi tadı var efsane
  • Ben de almayı düşünüyorum, nerde alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.