Şimdi Ara

Bunu Nasıl Yaparım.. Resim Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.Kasam Aynısı. Bu Plexiyi Nasıl Yada Nerde İşletip Yaptırabilirim.

MDG Productionsyoutube
    Custom Clear Acrylic Corsair 600T Side Panel from MNPCtech.com
    http://www.youtube.com/watch?v=kGhtvMY6HwU

nasıl yaparız ya da yapabilirmiyiz

fan delikleri olmayadabilir kesin kararımı vermedim

buda resmi
    http://www.mnpctech.3dpixelnet.com/picture_library/corsair_600t_window_kit_panel_mnpctech.com.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spike -- 13 Nisan 2012; 22:48:09 >

• amfibi ustaya bi danış. o bilir bu işleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yippeee

amfibi ustaya bi danış. o bilir bu işleri.

Ona Danştım Ama Cam Baya Kalın.
  • biraz sabır. görür o bu mesajları
  • güzel ama daha yaratıcı ve maaliyeti düşürecek şekilde yapılabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

güzel ama daha yaratıcı ve maaliyeti düşürecek şekilde yapılabilir bence

Mesela Bi Tavsiye Verirsen Hocam
  • Hocam 600Tde soğutma iyi diye hatırlıyorum eğer güzel bir görünüm istiyorsanız kasanın göbeğine ( kapağın ) ufaktan bir plexi yaptırabilirsiniz , nasıl yani diyeceksiniz onuda resim ile destekleyim ;

Gri kısım kasanızın kapağı beyaz kısımda plexi , üzerine lazerle yazı yazdırılabilir daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz bunu yaparak hem hdd lerin olduğu yerden hem psu nun olduğu yerden hemde ekran kartının kablo bağlantı yerinden gözleri uzak tutabilir güzel bir ışıklandırma ile on numara bir görüntü alabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabela ustalarına bir danış derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Hocam 600Tde soğutma iyi diye hatırlıyorum eğer güzel bir görünüm istiyorsanız kasanın göbeğine ( kapağın ) ufaktan bir plexi yaptırabilirsiniz , nasıl yani diyeceksiniz onuda resim ile destekleyim ;

Gri kısım kasanızın kapağı beyaz kısımda plexi , üzerine lazerle yazı yazdırılabilir daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz bunu yaparak hem hdd lerin olduğu yerden hem psu nun olduğu yerden hemde ekran kartının kablo bağlantı yerinden gözleri uzak tutabilir güzel bir ışıklandırma ile on numara bir görüntü alabilirsiniz

Tavsiyen için çok teşekkür ederim .. fakat orjinal hali zaten bu şekilde :)

• Arkadaşlar Şimdi Eve Geldimde Şimdi Benim Kasam Daha Tatlı Gözüktü Gözüme Ya

Şöyle Bi Resim İle Destekliyim Siz Ne düşünüyosunuz İyi Kötü Hangisine Geçireyim Sistemi ?

• kesinlikle cosmos
  • ikiside birbirinden güzelmiş
  • Hala arada kalmis durumdayim kurmadim sistemi :(
  • Plexiglass malzemesi kullanılarak yapılabilir. Bu malzemenin birçok rengi mevcut . Satan yerler nasıl şekil verileceğini ve de nerelerde kalıbı çıkarabileceklerinin bilgisini de sizlere verebilir.

Google'de plexiglass diye sorgulayınız...
  • Bence her türlü beats audio resmi olan kasaya geçir. Çok güzel duracak eminim
  • Bence sağdaki daha güzel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.